Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oy kıyamam çok yatmış ya bizimde sınıf WhatsApp grubunda yazmışlar çok hastanede yatan var maalesef .umarım biz hastanelik olmadan kurtarırız ☹
İşte çalışan anneler iyileşene kadar evde tutamadığı için kısır döngü oluyo malesef. Atlatcak bence iyi direniyo gibi

İşte çalışan anneler iyileşene kadar evde tutamadığı için kısır döngü oluyo malesef. Atlatcak bence iyi direniyo gibi
Evet insanlar mecbur gönderiyor bugün okula gittik son kez öğretmeniyle vedalaştı tam uyku saatinde götürdüm hiç çocuk yoktu piyasada okul tatil oldu dedik :)) Eylül'de başlatacağız artık en azından salgın dönemi olmaz o zmana kadar okula adapte olmuş olur kısmet böyleymiş eğitim hayatı kısa sürdü ,

Ama muhtemelen yine aynı olacak, ablam da kıyamayıp almıştı bi sonraki sene yine yaşamıştı. Tabi senin için nasıl rahat ediyosa öylesi en güzeli

Ama muhtemelen yine aynı olacak, ablam da kıyamayıp almıştı bi sonraki sene yine yaşamıştı. Tabi senin için nasıl rahat ediyosa öylesi en güzeli
4 yaş daha ideal olur herhalde böyle biraz aklım kalıyordu kendi başına çorba vs içmediği için katıları kendi yiyor ama sulu yemkler sıkıntıydi artık seneye kadar öğrenmiş olur :))

zuhal seni takibe geleceğim takıma haberin olsun temiz beslenme derken neyi kasteddin?
Her zaman gel beklerim cnm
Ekmek tatli hamur meyve vs. yani karbonu Biraktim
Bol Sebze, yag , yeterli pro besleniyorum

Cuma 1.olunca sırrımı ayrintili yazarim

Ne güzel bence listeye girince daha da artacak motivasyonun ve ideal kilona ulaşacaksın böylece. Gece yemeleri yerini gündüz dengeli beslenmelere bırakacak ve kazanan sen olacaksın :)

kesinlikle depresif oluyorum bütün islerim aksiyor mutluda olmuyorum zaten kilo vermek yarim kalmis bir is gibi beynimi tırmalayıp duruyordu...i

iyi aksamlar 5.takim bugunku menum soyle:
kahvalti: 1 yk domates sos
1 dilim peynir
2 siyah-3yesil zeytin
7 adet fırında patates kizartmasi
ogle yemegi niyetine: 13 findik
1 yesil elma
aksam yemegi:
400 gram kadar karnabahar haslama
1 yk pul biber ile bir kase yogurt
2 adet yine bizim memleketten tabtabi deriz (bulgur yumurta sogan sarimsak baharat birazda un,; harc haline getirilir, ;köfte sekli verilip yagda kizartilir)

2 lt su ictim evin icinde bizim koridor uzun sayılır yürüyüş yaptim cay kahve fix

Cherry Mom yine spor yok yaa
Yarin kahvaltiya misafirim var hem temizlik hem hazirlik yapiyorum
Pilatesede misafirler aksama kalirlarsa gidemem,gecen haftada zaten oglan hastaydi birakip gidemedim.bu hafta hic hayir yok bendenbari hurma ise yarasada kazancli ciksamm
Basagrim falan yok ama bugun acikiyorum niyeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…