- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #326.581
İşte çalışan anneler iyileşene kadar evde tutamadığı için kısır döngü oluyo malesef. Atlatcak bence iyi direniyo gibiOy kıyamam çok yatmış yabizimde sınıf WhatsApp grubunda yazmışlar çok hastanede yatan var maalesef .umarım biz hastanelik olmadan kurtarırız ☹
Evet insanlar mecbur gönderiyor bugün okula gittik son kez öğretmeniyle vedalaştı tam uyku saatinde götürdüm hiç çocuk yoktu piyasada okul tatil oldu dedik :)) Eylül'de başlatacağız artık en azından salgın dönemi olmaz o zmana kadar okula adapte olmuş olur kısmet böyleymiş eğitim hayatı kısa sürdü ,İşte çalışan anneler iyileşene kadar evde tutamadığı için kısır döngü oluyo malesef. Atlatcak bence iyi direniyo gibi
Ama muhtemelen yine aynı olacak, ablam da kıyamayıp almıştı bi sonraki sene yine yaşamıştı. Tabi senin için nasıl rahat ediyosa öylesi en güzeliEvet insanlar mecbur gönderiyor bugün okula gittik son kez öğretmeniyle vedalaştı tam uyku saatinde götürdüm hiç çocuk yoktu piyasada okul tatil oldu dedik :)) Eylül'de başlatacağız artık en azından salgın dönemi olmaz o zmana kadar okula adapte olmuş olur kısmet böyleymiş eğitim hayatı kısa sürdü ,
4 yaş daha ideal olur herhalde böyle biraz aklım kalıyordu kendi başına çorba vs içmediği için katıları kendi yiyor ama sulu yemkler sıkıntıydi artık seneye kadar öğrenmiş olur :))Ama muhtemelen yine aynı olacak, ablam da kıyamayıp almıştı bi sonraki sene yine yaşamıştı. Tabi senin için nasıl rahat ediyosa öylesi en güzeli
Banlanır mısın bilmem ama ne tatlı bi suraaatProfil fotoğrafım fazlasıyla reklam oldu değil mibanlanmak istemem
:) kalksın bu palyaço ben oturcam diyip bacğından çekiştirdi kırk saatBanlanır mısın bilmem ama ne tatlı bi suraaat
Insallah diyelimwayyy zuhalim sen mi birinci olacaksın yoksa
Belli bakışlarda bi muzurluk var:) kalksın bu palyaço ben oturcam diyip bacğından çekiştirdi kırk saat
Bulur o takacak birşeyBelli bakışlarda bi muzurluk varYanına otursaymış bari
Her zaman gel beklerim cnmzuhal seni takibe geleceğim takıma haberin olsun temiz beslenme derken neyi kasteddin?
Sen niye yoruyon kendini tatlimBugün hurma diyetine başladım bakalımm ne olacak meraktayım şimdiye kadar 2 kase yoğurt 10 hurma yedim. Hafif bir baş ağrım var ama onu hurmaya bağlamamk lazım benim hergün başım ağrıyor
Ne güzel bence listeye girince daha da artacak motivasyonun ve ideal kilona ulaşacaksın böylece. Gece yemeleri yerini gündüz dengeli beslenmelere bırakacak ve kazanan sen olacaksın :)uzun zamandir diyet yapamiyordum sabah başlıyordum aksam 9 da bırakıyordum buzdolabinda ne varsa yiyordum tatlisi tuzlusu eksisi ekmeği sabaha da tok karnina uyanıyordum birden kan sekeri dusunce sabahta kahvaltida cok yiyodum...bi yandan doyet yapma zayıflama dusunceleri bi yandan durmak bilmeyen bogazim taki 5.takima girene kadar tabi daha girmedim ama cuma kilo bildirimi yapacak olmak bile guzel bi amacim var diyorum kendime kilo verme konusunda en önemlisi motive olmakti benim icin 5.takım sayesindedamarlarında mevcut olan kilo verebilme düğmesine basmis bulunmaktayim ınsallah bırakmayacağım biraktigim takdirde tekrar tekrar kısır döngüye girip mutsuz oluyorum
Ben de bugün daha hiç atmadım şimdi oturdum biraz dinleneceğim sonra atlarım. Kahve içmeden atlamak istemiyorum. Yemek yediğim çok olmadı. Akşama da eşim arkadaşı ile gelecek oyun oynamak için. Bu arada ne atlarsam artık :)Bende alt komşu evine gelmeden biraz ip atlayayım
kesinlikle depresif oluyorum bütün islerim aksiyor mutluda olmuyorum zaten kilo vermek yarim kalmis bir is gibi beynimi tırmalayıp duruyordu...iNe güzel yazmışsın canım kararlılığın hiç bozulmasın.birlikte hedeflerimize ulaşacağız inş.kilo verip kendini kıyafetlerin içinde iyi hissetmek gibisi yok. Tam tersi durumda da insanın psikolojisi çok bozuluyor ben geçen kışı çok depresif geçirdim şimdi çok mutluyum şükür .insanın kendi için bir şey yapması başarması kadar güzel birşey yok
insallah artik inanıyorum...Ne güzel bence listeye girince daha da artacak motivasyonun ve ideal kilona ulaşacaksın böylece. Gece yemeleri yerini gündüz dengeli beslenmelere bırakacak ve kazanan sen olacaksın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?