- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #326.521
Afiyet olsun güzel menu spordaSabah 08.00
2 haşlanmış yumurta
2 ceviz
1 kk peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen 14.45
1 kase yoğurt
1 mandalina
Akşam 19.00
2 kepçe yeşil mercimek
6 yemek kaşığı ıspanak
1 kase yoğurt
2.5 litre
45 dk yürüyüş
250 ip atlama
Senin mi alman gerekiyornasıl bişey acaba
Hic bilmiyorumVakit var ısla canım yattın mı ?
Ben de üzgünken hep yerim sanki içimde bir boşluk var ve ben onu kaşık kaşık dolduruyorum gibi. Genelde eşime sinirlendiğimde ve bir çözüm bulamadığımda da kendimi yemeğin başında bulurum ki benimki çocukluktan gelen bir yeme bozukluğu değil üniversite bitince başladı.Öyle tabiki ama ben mutsuz olduğum zaman kendime engel olamıyorum yani bi üzülmeyim anlatamam sanki kıtlıktan çıkmışım. Ama bazende en dayanamayacağım şeye yok diyebiliyorum Sanırım tamamen piskolejime bağlı ve birde kontrol alanıma evimdeyken ve misafirim yokken daha rahatım.
Gayet iyi spor yokmuİyi akşamlar, bu akşamki menü 07.01.20202
Sabah / 07-00
2 yumurta peynir 8 zeytin roka 1 havuc 2 biber 2 çeri domates 4 ceviz 5 fındık 1 bardak ayran
Öğlen / 12.30
Piyaz yogurt
Aksam / 19-30
1kase susuz ıspanak yemeği z.yagli
1kase yoğurt
3 litre su 2 fincan türk kahvesi 1 soda 4 fincan limonlu cay
Cherry Mom
Artik aksammi bulaniyorBugünkü menüm
sabah
Omlet
Peynir
1 dilim ananas
1 havuç
2 ceviz
öğlen
2 soğan halkası
1 kase yoğurt
8yk ıspanak
ara
1 avuç kabak çekirdeği
1 elma
akşam mide bulantısından yiyemedim
Aksam yemeği yemiyceksen ogleni daha gec yiyip 13 gibi bir ara yap bence.bide corba ve pilav ikiside karbonhidrat cabuk acikirsin birinin yerine yogurt ve salata koyarsan iyi olur gibi geldi.Sabah kahvaltı
08.00
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 adet siyah zeytin
1 adet üçgen peyir
2 kupa siyah şekersiz çay
15.00
1 kase tarhana çorbası
1 kepçe nohut yemeği
3 yk pirinç pilavı
19.00
1 avuç kuru dut ve siyah uzum
Yaklaşık 25 .lt su
Kızlar bugünkü listem bu bir yanlışlık varsa söyleyin olur mu siz daha tecrübelisiniz
Cam kavanozlar catlamiyomu buzluga koyunca?Çorba, et ve tavuk yemekleri, sebze yemekleri ne yaparsam :) yeni yeni taze olarak bize yaptıklarımı tuzsuz filan yapmaya başladım onlardan da yiyor ama onun yemekleri genelde dondurucuda.
Kapaklı yemek dondurmak için olan porsiyonluk buzdolabı kaplarına veya cam kavanozlara koyuyorum
Pek olmamis umarim telafi olmusturMerhaba arkadaşlar bugün kü menüm Sabah 09.00 Kıymalı yumurta ve 1 dilim ekmek
Öğle 14.00 3 adet yaprak sarması 1 ince dilim sade kek
Akşam 18.30 2 kasık pilav haşlanmış tavuk göğsü
Ara 21.00 patlamış mısır yağı çok azdı 1 2 avuç falan sanırım
Spor yok ama tüm gün ayaktaydım şimdi oturdum gelen giden misafir derken . Ve yarım saat yürüyüş yaptm
Ordaki imkanları bilemiyorum ama havuc turp kıvırcık haslanmus sebzeler alternatif olabilir miMantıklı haşlanmış da yulaflı da severim. Aslında şimdi düşünmeye başladım çocuğa dondurduğum gibi kendime de mi dondursam ona çıkardığımda ben de yemek yerim diye... Birşeylerin değişmesi şart. En azından bu akşam yarin yiyecekleirmi planlayıp yatayım UZUN vadeli çözümleri de zamanla uygulamaya başlamam gerek. Yazin salatalik domates biber peynir filan oluyordu da kısın onlar da yok.
Çok haklısın yarın ayran aşına başlayacağım için bugün son ödülümü verdim diyeyim o zamanYok maalesef bunu kabul etmemamacımız burda sağlıklı kilo vermek ne güzel bünyen yakıyor demekki onu yiyeceğine bir meyve yesen demek kısa zamanda süper iş çıkarmış olacaksın
Sen yiyorum böyle zayıflıyorum diyince iradesini zorlayan insanlarıda çelişkiye düşürüyorsun
Değil tabi o yüzden geri alıyorum çok kolay veriyorum ama böyle düzensiz beslenme ile işte yalnız öğleden sonra acıkınca ne yiyeceğimi bilmiyorum ne ile bastırabilirim akşam 6 dan sonra hiç birşey yemem ona dayanıyorumda ara öğün ne yiyebilirimYağdan verdiğine emin misin? Uzun vadede etkili olacak bi yöntem değil sanki
Yaklaşımına hayran kaldımHalley yerken yarıda frene basıyoruz fren tutmazsa 1. Halley bittiğinde arabayı duvara sürüyoruz. 2 halley üstüne makarnaya asla ulaşamıyoruz :) kilo verme formülü sıfır halleyle olmalı ama madem bir kaza var hafif yaralar ile atlatmak için çabalamak lazım.
Bu iki halleyi yakmak için yaklaşık 2000 ip atlaman gerekiyor mesela, düşün nasıl bir kaza olmuş :)
Çok haklısın ben hiç sağlıklı kilo vermedim yada başlamadım diyebilirim sağlıksız yoldan ilerledim verdim ama geride aldım ben biraz diyet listesi araştırayım en iyisiAslında tartıdaki kilo tek başına önemli değil.. yağ oranımızı azaltıp kas oranımızı arttırıp olabildiğince sağlıklı beslenmek gerekiyor. Her şeyden önce tedavi planladığın için önerilen beslenme tiplerine yönelmek belki dolaylı yoldan sana fayda sağlayacaktır..
Duzenli ogunler yemen gerekÇok haklısın yarın ayran aşına başlayacağım için bugün son ödülümü verdim diyeyim o zamaneşim bebek gibi kırıntıyı çok yer ve sever ben bu kadar değildim büyük bir çekmecem var ve hiç boş kalmıyor olmasa aramam gidip alayım demem de cidden güçlü iradeye sahip olmam gerekiyor ne yapmam gerek acıkınca bastırmak için hemen çekmeceye saldırdım bugün
Evet canım sen bu saate kadar yediklerimi bi duysan topikten şutlanırımAksam yenen cips sabah odem yapıyordr o yuzden arti verir.agir yemeklerde hazmi tamamlanmadigi icin oda oyle.ac yatmak yerine yogurtlu salatali hafif bir menu iyi olmazmi,arti getiricegini de sanmıyorum.
İnşallah bakalım yaparım ya güvenmeliyim kendimeDuzenli ogunler yemen gerek
Benim bildiğim genelde tedavilerde Akdeniz tipi beslenme öneriyorlar.. benim diyetisyenime göre vücudu strese sokacak her aktiviteden uzak kalmak gerekiyor. aşırı spor, düşük kalorili besleme, abur cubur gibi..Çok haklısın ben hiç sağlıklı kilo vermedim yada başlamadım diyebilirim sağlıksız yoldan ilerledim verdim ama geride aldım ben biraz diyet listesi araştırayım en iyisi
Ben belimden rahatsizim spor yapamıyorum malesefMenülerin çok iyi gidiyor canım bravo haafta sonu vakit bulup sporda eklersen şahane olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?