Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Afiyet olsun güzel menu sporda

Ben de üzgünken hep yerim sanki içimde bir boşluk var ve ben onu kaşık kaşık dolduruyorum gibi. Genelde eşime sinirlendiğimde ve bir çözüm bulamadığımda da kendimi yemeğin başında bulurum ki benimki çocukluktan gelen bir yeme bozukluğu değil üniversite bitince başladı.

Gayet iyi spor yokmu

Bugünkü menüm

sabah
Omlet
Peynir
1 dilim ananas
1 havuç
2 ceviz

öğlen
2 soğan halkası
1 kase yoğurt
8yk ıspanak

ara
1 avuç kabak çekirdeği
1 elma

akşam mide bulantısından yiyemedim
Artik aksammi bulaniyor

Aksam yemeği yemiyceksen ogleni daha gec yiyip 13 gibi bir ara yap bence.bide corba ve pilav ikiside karbonhidrat cabuk acikirsin birinin yerine yogurt ve salata koyarsan iyi olur gibi geldi.

Cam kavanozlar catlamiyomu buzluga koyunca?

Pek olmamis umarim telafi olmustur

Ordaki imkanları bilemiyorum ama havuc turp kıvırcık haslanmus sebzeler alternatif olabilir mi

Çok haklısın yarın ayran aşına başlayacağım için bugün son ödülümü verdim diyeyim o zaman eşim bebek gibi kırıntıyı çok yer ve sever ben bu kadar değildim büyük bir çekmecem var ve hiç boş kalmıyor olmasa aramam gidip alayım demem de cidden güçlü iradeye sahip olmam gerekiyor ne yapmam gerek acıkınca bastırmak için hemen çekmeceye saldırdım bugün

Yağdan verdiğine emin misin? Uzun vadede etkili olacak bi yöntem değil sanki
Değil tabi o yüzden geri alıyorum çok kolay veriyorum ama böyle düzensiz beslenme ile işte yalnız öğleden sonra acıkınca ne yiyeceğimi bilmiyorum ne ile bastırabilirim akşam 6 dan sonra hiç birşey yemem ona dayanıyorumda ara öğün ne yiyebilirim

Yaklaşımına hayran kaldım bugün dediğim hiçbirini yapamadım kitlendim kaldım ne yediğimi yazmanın lüzumu bile yok yarın yeni bir gün diyerek ayran aşına başlamalıyım bence

Çok haklısın ben hiç sağlıklı kilo vermedim yada başlamadım diyebilirim sağlıksız yoldan ilerledim verdim ama geride aldım ben biraz diyet listesi araştırayım en iyisi

Duzenli ogunler yemen gerek

Aksam yenen cips sabah odem yapıyordr o yuzden arti verir.agir yemeklerde hazmi tamamlanmadigi icin oda oyle.ac yatmak yerine yogurtlu salatali hafif bir menu iyi olmazmi,arti getiricegini de sanmıyorum.
Evet canım sen bu saate kadar yediklerimi bi duysan topikten şutlanırım bugünü kendime son ödül bildim yarın yeni bir gün sonuçta ayran aşıyla başlayayım sonra sağlıklı bir diyet yöntemi bulup paylaşım yaparım

Çok haklısın ben hiç sağlıklı kilo vermedim yada başlamadım diyebilirim sağlıksız yoldan ilerledim verdim ama geride aldım ben biraz diyet listesi araştırayım en iyisi
Benim bildiğim genelde tedavilerde Akdeniz tipi beslenme öneriyorlar.. benim diyetisyenime göre vücudu strese sokacak her aktiviteden uzak kalmak gerekiyor. aşırı spor, düşük kalorili besleme, abur cubur gibi..
her gün yumurtalı kahvaltı, öğlen et akşam da sebze. Haftada 1-2 gün balık, 1-2 gün bakliyat ve bol yeşillik. Ayrıca kavrulmamış çiğ çerezler 1-2 porsiyon, ancak ölçülü; 7 badem 10 fındık 2 ceviz gibi mesela.. bir-iki porsiyon meyve süt veya yoğurt ile.. Haftada 3 gün 45 dakika yürüyüş ve günde 3 lt su.. aklımda kalanlar bunlar.
Herkes böyle beslendiği için hamile kalmıyor sonuçta. Ama böyle beslenirsen tedavi sürecinde kendine yardımcı olmuş olursun. Bugün bir vitamin başladıklarında bile üç ay kullanmayı öneriyorlar sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…