Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Olur inşallah canım oğlunun bir kardeşi.kardeş muhakkak nimettir benimde bir ablam var 2.5 yaş aramız ama bana hep küçük annelik yapmıştır
Neyse bakalım doğum yaşı ilerledi belki 2 3 snee sonra olabilir şuan çok uzak

Evde hazırda olunca iyi oluyor canım.
Bir de yemeği fazla yap.
Buzluğa at.
Çıkarırsın öğlenleri. Hazır olur.

Cam kavanozlar catlamiyomu buzluga koyunca?
Hayır hiç olmadı ama tıka basa doldurmuyorum üstte az boşluk oluyor.
Ordaki imkanları bilemiyorum ama havuc turp kıvırcık haslanmus sebzeler alternatif olabilir mi
Olabilir tabi, isteyip yaptıktan sonra bulunur birşeyler onemli olan kafa yorup doğruyu aramak. Ben biraz elimin altında ne varsa onu yiyip kolayına kaçtım.

uzun zamandir diyet yapamiyordum sabah başlıyordum aksam 9 da bırakıyordum buzdolabinda ne varsa yiyordum tatlisi tuzlusu eksisi ekmeği sabaha da tok karnina uyanıyordum birden kan sekeri dusunce sabahta kahvaltida cok yiyodum...bi yandan doyet yapma zayıflama dusunceleri bi yandan durmak bilmeyen bogazim taki 5.takima girene kadar tabi daha girmedim ama cuma kilo bildirimi yapacak olmak bile guzel bi amacim var diyorum kendime kilo verme konusunda en önemlisi motive olmakti benim icin 5.takım sayesinde damarlarında mevcut olan kilo verebilme düğmesine basmis bulunmaktayim ınsallah bırakmayacağım biraktigim takdirde tekrar tekrar kısır döngüye girip mutsuz oluyorum

Ne güzel yazmışsın canım kararlılığın hiç bozulmasın.birlikte hedeflerimize ulaşacağız inş.kilo verip kendini kıyafetlerin içinde iyi hissetmek gibisi yok. Tam tersi durumda da insanın psikolojisi çok bozuluyor ben geçen kışı çok depresif geçirdim şimdi çok mutluyum şükür .insanın kendi için bir şey yapması başarması kadar güzel birşey yok

Gece yine çok uyandı öksürük arttı sesi gitti bu seferde onun içinde doğal bir şurup var prospan onu kullanıyorum fayda eder inş
Kıyamam ya ne çekti bi atlatsa güzel atlatacak kısa sürer inşallah. Ablamın kızı da ilk kreşe başladığında 6 gün hastanede yatmıştı ateşini düşürememiştik öpünce dudaklarımız yanıyodu. O hali geliyo hep aklıma Emre yi düşününce

Oy kıyamam çok yatmış ya bizimde sınıf WhatsApp grubunda yazmışlar çok hastanede yatan var maalesef .umarım biz hastanelik olmadan kurtarırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…