- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #326.621
Eger cam sertleştirilmiş "tempered" değilse çatlar, aynı şekilde fırına da koyamazsın. Nasıl ki fırın için özel cam var, aynı şekilde buzluk için de sertleştirilmiş cam gerekli ama bu çok basit birşey. Mesela bebek maması kavonozlari bile öyle. Camın altında ya buzluk,fırın için işaret olur ya da tempered yazar.Benimkiler catliyor koydugumda kemik suyu falan koymustum bi ara.simdi kagit bardaklara koyuyorum
Canım günde toplam 21 hurma ve 3 kase yoğurt ile yapılan bir diyet.bana 15 hurma yetiyor daha önce takımda güzel kilolar verdirdi bize takıldığımız zamanlarda yapıyoruz :))Canım nedir bu hurma diyeti
Süper canım bu hafta en çook seni merak ediyorumSelam herkese bu gün ki menü
Sabah 1 hailanmış tumurta peynir zeytin 5 adet 2 dilim ekmek salata yeşillik
Ara süt 2 adet galeta 1 mandalina
Ara yoğurt 2 yk yulaf içine 1/2 muz
Akşam 6 kaşık ıspanak yemeği salata yoğurt
Ara kefir 1 bardak 1 portakal
2.5 lt su
5 bin adım
500 ip
Ben bu sefer gaza gelmedimAklımdan çıkmıyor :) bu hedefi nasıl vermişim şaşırıyorum kendime :)
Bu kare çikolatalarla bana kötü örnek oluyorsun canım çekiyorBugünkü menüm;
Sabah 2 dilim ekmem 2 kk peynir domates salatalık turp
Ara: 10 kaju
Öğlen; yarım fırında patates, 2 tane pirzola, sumak salatası ve nar ekşili çoban salata
Ara ; 1 sade kahve 1 kare çikolata
Akşam; semizotu salatası
Ara; 1 kivi 4 kaşık yoğurt
3 lt su
2500 ipCherry Mom
Abooo sabaha kadar ip atlayasım geldi şu an ben bugün spor yapamadım erinmeyeyim az daha ip atlayayimBunu 2500 ip atladım diye paylaşmıyorum. Kiloya dikkatinizi çekerim Cuma hedefim ve altına gitme çabalarımın bir göstergesi aslında bu görsel :)
YaaaaBenim durum çok vahim
Hiç sorma haftaya acayip kasmam lazım hedefe giden yol çok uzadı. Bi an önce kisaltmam lazım. Araya misafir falan girince motivasyon yerle bir oluyor. Şimdi bastan toplamaya çalışıyorum. Tek umudum hurmalar şu an inşallah cuma günü tırmalamazlar beniYaaaa(
Selam hocam iyi yapmışsınız kaçamaksız atlatmanız ise şahaneKızlar ben bu akşam eşimin anneannesi e gittim.
Dedesi 2 ay önce vefat etti.
Canı sıkılıyor.
Hep beraber yemek yedik gezdik.
Ama kaçamak yapmadım çok şükür.
Evine bıraktık.
Ancak geldim.
Geçmişi okuyayım.
Yarın hurma ile biraz toparlarsın umarım canımBenim durum çok vahim
Yarın tartılacak mısın canım ?Canım günde toplam 21 hurma ve 3 kase yoğurt ile yapılan bir diyet.bana 15 hurma yetiyor daha önce takımda güzel kilolar verdirdi bize takıldığımız zamanlarda yapıyoruz :))
Evet :))))Yarın tartılacak mısın canım ?
Sende misafir vardı ondan gelmeyebilir haftaya daha iyisi gelir merak etme. Hurma ile iyi şeyler de olabilir.Ben bu sefer gaza gelmedimama yine tutmayacak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?