Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benimkiler catliyor koydugumda kemik suyu falan koymustum bi ara.simdi kagit bardaklara koyuyorum
Eger cam sertleştirilmiş "tempered" değilse çatlar, aynı şekilde fırına da koyamazsın. Nasıl ki fırın için özel cam var, aynı şekilde buzluk için de sertleştirilmiş cam gerekli ama bu çok basit birşey. Mesela bebek maması kavonozlari bile öyle. Camın altında ya buzluk,fırın için işaret olur ya da tempered yazar.

Süper canım bu hafta en çook seni merak ediyorum

Bu kare çikolatalarla bana kötü örnek oluyorsun canım çekiyor

Bunu 2500 ip atladım diye paylaşmıyorum. Kiloya dikkatinizi çekerim Cuma hedefim ve altına gitme çabalarımın bir göstergesi aslında bu görsel :)
Abooo sabaha kadar ip atlayasım geldi şu an ben bugün spor yapamadım erinmeyeyim az daha ip atlayayim

Hiç sorma haftaya acayip kasmam lazım hedefe giden yol çok uzadı. Bi an önce kisaltmam lazım. Araya misafir falan girince motivasyon yerle bir oluyor. Şimdi bastan toplamaya çalışıyorum. Tek umudum hurmalar şu an inşallah cuma günü tırmalamazlar beni

Selam hocam iyi yapmışsınız kaçamaksız atlatmanız ise şahane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…