Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar artık yaza kadar kg vermem lazım. geçen yaz hastane işlerinden tatile gidemedik. bu yaz kısmetse bir problem çıkmazsa gideceğim. gerçi plan da yapmakl istemiyorum. plan yapınca hep suya düşüyor. kesin bir aksilik çıkıyor. eğer tatile gidersem diyorum şöyle 65 e düşmek istiyorum. inşallah yaza kadar veririm. şöyle güzelce mayomu giyer denize atlarım. ahhh hadi bakalım.inşallah

kızlar artık yaza kadar kg vermem lazım. geçen yaz hastane işlerinden tatile gidemedik. bu yaz kısmetse bir problem çıkmazsa gideceğim. gerçi plan da yapmakl istemiyorum. plan yapınca hep suya düşüyor. kesin bir aksilik çıkıyor. eğer tatile gidersem diyorum şöyle 65 e düşmek istiyorum. inşallah yaza kadar veririm. şöyle güzelce mayomu giyer denize atlarım. ahhh hadi bakalım.inşallah

hep beraber vercez inşallah kilocuklarımızı şekerim.
kilocuk diyelimde ufak görünsünler gözümüze

inşallah benimde hayalim yazın tiril tiril mini elbiselerden giymek:1:

bu arada mönümü yazmadım hiç kızlar;
en son öğlene kadar yazmıştım
sonra arada 1 elma,bikaç tanede diyet çubuk kraker yedim

akşam:1 kase işkembe çorbası
4 ç.k kadar tavuklu bezelye
1 dilim ekmek
salata

ara:önce 1 fincan sütlü kahve
1,5 -2 porsiyon kadar meyve
10 tane kadar fındık

bu Sabah:
2 dilim ekmek
2 dilim ekmeğin üzerine sürülebilecek kadar biberli lor peyniri (dün aldım pek güzeldi),az salça sürdüm birazda
2 fincan çay
Domates,salatalık,biber (burçakcım olmuşmu :1: )

ara:1 tane kivi

ama açıktığımı hissettim,dahada yemeğe gidemiyorum yemekte aşırıya kaçmayayım diye 1,2 tane light çubuk kraker yedim.
şimdide çay içiyorum

Son düzenleme:
Son düzenleme:
ben diyet sütle salep içiyorum ama bunun içinde şeker var ya
çok tatlı geldi bana sevmedim:63:

daha acıkmadım öğlen de bi yumurta ve 1 dilim kepek ekmeği
biraz da lor peyniri yicem başka bişey yok çünkü:1:
fakiriz biz:60:

ben bayağı yoğun 2 hafta geçirdim. hastaneye çocuğu götürdüğümde düşmüştüm. bayağı bacağım ödemli idi. gece çok ağrım oluyor. salı günü mr çektireceğim. bakalım ne çıkacak. herhalde dizde birşeyleri kopardık galiba. kızım üst üste diş çıkardı. uffffffffff say say bitmez:52::52:

ben de şimdi mercimek çorbası içiyorum. sıcacık çok iyi geldi:7:

ilahi kız çok komiksin. boşver gönlümüz zengin olsun. bu arada sen de sağlıkçısın galiba.

bende merak ediyorum elifcim ,acaba şekersiz bi türk kahvesi ve ya salepte ne kadar kalori vardır.

öğlen fakir gibi değil memur gibi yicen elifim :1:

ben bayağı yoğun 2 hafta geçirdim. hastaneye çocuğu götürdüğümde düşmüştüm. bayağı bacağım ödemli idi. gece çok ağrım oluyor. salı günü mr çektireceğim. bakalım ne çıkacak. herhalde dizde birşeyleri kopardık galiba. kızım üst üste diş çıkardı. uffffffffff say say bitmez:52::52:

ohh ohh maşallah.geçmiş olsun ayrıca canım.koşturma arasında sende icittin ayağı desene.Kızının dişi içinde ne denir bilemedim şimdi. :1: hayırlı olsun dişleriii büyük büyük abla olsun inş

PINAAAAAAAAAARRRRRRR
canım çıkmam lazım listeyi kardeş takıma bıraktım ama asuman daha gelmemiş kontrol edilmedi o yüzden paylaşıma sunamıyorum sen paylaşıma verirmisin listeyi kontrolden sonra bide müsait olursan kardeş takımın listesini kontrol edermisin canım

KIZLAR FERİHAN BU MESAJI GÖREMEZSE SİZ BELİRTİN MUHAKKAK GELİNCE GÖZDEN KAÇMASIN ŞİMDİ ÇIKIYORUM HOŞÇAKALIN

ferihaaannnnnnn

öğlen fakir gibi değil memur gibi yicen elifim :1:

ohh ohh maşallah.geçmiş olsun ayrıca canım.koşturma arasında sende icittin ayağı desene.Kızının dişi içinde ne denir bilemedim şimdi. :1: hayırlı olsun dişleriii büyük büyük abla olsun inş

memur gibi yersem aç kalırım:60:

Back
X