Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugün akşam yemeğe davetliydik.neler vardı saymadan geçemicem.içli köfte,dolma,mantı,pide,tavuklu pilav,salata.tatlı,ee maraş olunca dondurma.az az yesem de sonuç malum.ama tatlı yemedim mi,ona yer mi kalmadı da yiyemedim mi işte onu çözemedim.:17::5:
ayrıca bişey sorucam en az kaç gün için izin alıyoruz.öle bi durum yok ta merak ettim

Hmm baya ikram sahibi biriymiş ev sahibi :) hepsinden birer lokma mı yedin naptın :)

mazeret bildirdikten sonra durumuna göre izin alabiliyosun sanırım. ama 2 gün için bile olsa mutlaka mazeret bildirilmesi gerekiyor. ama tabii hafta sonları için gelebilenler gelsin dedik.

:7:
merhaba canım iyiyim,ay 3hfta kaldı tatil bekliyorum.2hafta için 2ay bekliyorum şekerim.senin lise mi

evet canım lise benim. 9. sınıfların dersine giriyorum hep bu sene. tatil iyi de bitişi çok kötü oluyo o yüzden tempomuzu hiç bozmasak iyi gibi. ama çocuğum olsa ben de tatil isterdim daha çok vakit geçirmek için :emir_bebek:

Günaydın herkese kızlarrr

malesef bugün de çalışıyorum.iş yerindeyim.malum yıl sonu hesapları yap yap bitmiyo.bugünde muhasebe müdürümüzle çalışıcaz.sabahın onunda geldim valla.
Dün yazamam belki die söylemiştim ya size.işte o saatten beri pek yoğundum bi daha yazamadım.bugünde iş yerinde olunca bi selam vermeden geçmedim tabikide.

Hepinize güzel hafta sonları diliyorum.öpüldünüz

Günaydın herkese kızlarrr

malesef bugün de çalışıyorum.iş yerindeyim.malum yıl sonu hesapları yap yap bitmiyo.bugünde muhasebe müdürümüzle çalışıcaz.sabahın onunda geldim valla.
Dün yazamam belki die söylemiştim ya size.işte o saatten beri pek yoğundum bi daha yazamadım.bugünde iş yerinde olunca bi selam vermeden geçmedim tabikide.

Hepinize güzel hafta sonları diliyorum.öpüldünüz

begümcüm günaydın canım, kolay gelsin :))

akşam misafir vardı, çok geç yattım
mnisafirlerin yanında ayıp olmasın diye
2şer kk börek, kedi dilli pasta ve yoğrutlu patates yedim
gece saat 2 gibi bi tane yeşil elma yedim
akşam bişiler yerim diye yemek yemedim dün akşam
bu sabah belimi ve basenimi ölçtüm kızlar, bel 72-73 cm, basen 95 cm
inşallah pilatesle daha da incelicek kendileri :)))

geç kalktım gece geç yatınca
kahvaltı menüm
2 dilim çavdar ekmeği
1 yumurtadan az kaşarlı omlet
1/2 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
2 çeri domates
2 çarliston
2 çay kaşığı bal

sevgili takımım ancak girebildim nete
akşama misafir gelicek
bi yandan evi toplayıp bi yandan hzaırlık yapıyorum da :)
pantalonları deneme işi de kalıcak galiba bugün, neyse yarına artık
bugün zamanım kalırsa denerim yine ama kısmet :)

kızlar akşam yatmadan 1 yeşil elma ve 2 tane cevizli incir yedim

sabah kahvaltımı yazayım hemen
2 dilim çavdar ( 1i küçük )
2 çeri domates
2 yeşil biberli 1 yumurtadan omlet
1 kk light peynir
5 patates kızartması ( eşiminkilerden çaldım :))))
salatalık
2şer çay kaşığı tahin-pekmez ve bal
3 yeşil zeytin

ara olarak 1 bardak portakal-greyfurt suyu

az önce de öğle yemeği olarak ton balıklı salata yedim, içinde 1 ykdan az fazla ton balığı vardı

afiyet olsun cnm çok iyi tabikide
sağolasın burcu, kahvaltıda yedim yeşil biber umarım faydası olur.

Kahvaltı menüm; domates, salatalık, yeşil biber,
2 dilim esmer ekmek
2 kk peynir
2 zeytin
1 yumurta
1 çk bal, 1 çk reçel

gayet iyi canım

canım takımım herkese merhaba. Dünkü menümü beğenmişsiniz teşekkürler. Sabah çocuklar krep istediler ben de yaptım. Kendim de yarım krep ve 1 kk peynir yedim. Zaten bizim haftasonu kahvaltılarımız çocuklardan dolayı hareketli geçiyor:emir_bebek::emir_bebek: Ben öyle ayak üstü atıştırıyorum. çocuklara hizmet etmekten yemeye fırsat olmuyor:1:ee ne yapalım bunlar tatlı sıkıntılar. öğlen yani şimdi 1 tabak meyveli yoğurt yiyeceğim. Akşama ne pişireceğime hala karar veremedim.:18:

o kadarcık olur sedacım.genelde iyi ama

merhaba arkadaşlar haftasonu moduna girdim galiba yediklerimi takip edemedim çok yemedim ama parça parça felaket gaz var ve kabızlık felaket durumda.şişkinlik hat safhada.

çabuk girmişsin ama çabukta çıkarsın o moddan inş elacım

bol meyve sebze kalsiyum alınca bebek kız oluyormuş duydunuz mu hiç.başka kız formülü bilen var mı arkadaşlar?:1::1:

ayy ben inanamıyorum öle şeylere

slm kızlar gördüğüm kadarıyla bugün nete fazla girilmemiş haftasonu yoğunluğu işte takyoncum cnm benim yarın antalyadan misafirlerim gelcek çarşambaya kadar izinli gösterirmisin yatılı gelcekleri için nete girmem çok zor olcak ama yinede arada uğramaya çalışırım hazırlık felan yapmam lazım c:26::26::26::61:anım herkese şimdiden iyi hhaftasonlar görüşürüz arkadaşlar:70::70:

görüşrüz canım,kolay gelsin sanada

kızlar geç bir kahvaltı yapmıştım, sonrasında arkadaşlarımla birlikteydim ikramlar vardı. öğle yemeği niyetine ikramlardan birer kibrit kutusu bölüp yedim.

Yarım kaseden az kısır, 1 kk börek, 1 kk kek. Yanında da çay.

Akşam için daha henüz acıkmadım ama birazdan çok hafif bişeyler yicem.

Adetim başladı kendimi çok şiş hissediyorum zaten.

Ama iştahıma çok dikkat etmem lazım. Bu hafta da kilo alırsam - ki geçen hafta almıştım- diskalifiye olucam sanırım.

Ve yürüyüş yapıcam gece mece demicem. :27:

yok canım senden daha neler gülhancım

bugün akşam yemeğe davetliydik.neler vardı saymadan geçemicem.içli köfte,dolma,mantı,pide,tavuklu pilav,salata.tatlı,ee maraş olunca dondurma.az az yesem de sonuç malum.ama tatlı yemedim mi,ona yer mi kalmadı da yiyemedim mi işte onu çözemedim.:17::5:
Ayrıca bişey sorucam en az kaç gün için izin alıyoruz.öle bi durum yok ta merak ettim

ahhh ahhh o ikramlar,o misafirlikler

begümcüm günaydın canım, kolay gelsin :))

akşam misafir vardı, çok geç yattım
mnisafirlerin yanında ayıp olmasın diye
2şer kk börek, kedi dilli pasta ve yoğrutlu patates yedim
gece saat 2 gibi bi tane yeşil elma yedim
akşam bişiler yerim diye yemek yemedim dün akşam
bu sabah belimi ve basenimi ölçtüm kızlar, bel 72-73 cm, basen 95 cm
inşallah pilatesle daha da incelicek kendileri :)))

geç kalktım gece geç yatınca
kahvaltı menüm
2 dilim çavdar ekmeği
1/2 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
2 çeri domates
2 çarliston
2 çay kaşığı bal

günaydın sanada canım,güzel kahvaltı olmuş afiyet olsun.
Bizde dün kocamla arkadaşlara gittik.çok geç geldik bugün de iş olunca kötü oldu. :(

Az önce dediğim gibi gece arkadaşlara gittik
kız bi hazırlanmış bi hazırlanmış tabii malum

ama ben irademe sahip çıktım ve azcık tattım oda bazılarından
örnek:ince 1 dilim yaş pasta yedim (bu fazla aslında biliyorum )
5-6 tane fındık yedim
1 bardak diet kola
1 tane muzlu kanepe

bu kadar dı galiba:18:

Az önce dediğim gibi gece arkadaşlara gittik
kız bi hazırlanmış bi hazırlanmış tabii malum

ama ben irademe sahip çıktım ve azcık tattım oda bazılarından
örnek:ince 1 dilim yaş pasta yedim (bu fazla aslında biliyorum )
5-6 tane fındık yedim
1 bardak diet kola
1 tane muzlu kanepe

bu kadar dı galiba:18:

arkadaşlar, ikramların olduğu ortamlardan kaçmamız imkansız. Bunu bi kabul edelim. Ya biz gidiyoruz biyerlere ya da misafirlerimiz geliyo. şimdi hiç yenmese gerçekten tuhaf oluyo, bunu da kabul ediyor muyuz? ama biz napıcaz? bir öğünün yerine geçecek şekilde, azar azar tadıcaz. mesela öğlen 400 kalorilik bir yemek mi yiyorum normalde, ikramlardan da birer parça, fazla olmayacak şekilde yiyebiliriz. Ama tabii bu olayı iki günde bir yaparsak o zaman hiç bir anlamı kalmaz. haftada bir defadan fazla olmasa iyi olur. siz ne diyosunuz?

selam kızlar daha yeni kalktım
fena grip olmuşum
mükellef bi kahvaltı yaptım
1 haşlanmış yumurta biraz kaşar peyniri
2 kaşık bal
havuç salatası
ve 2 dilim beyaz ekmek
4 zeytin

Kızlar, 12:30 gibi kahvaltı yaptım, geç uyanınca böyle oluyo.

2 kk peynir
2 zeytin
2 dilim esmer ekmek
1 yumurta
domates, salatalık, biber
2 çk reçel
1 çk tereyağ

14:00 te ara olarak 2 mandalina yedim

şimdi de tatlı ihtiyacımı bastırıyo diye sütlü türk kahvesi içiyorum. dün bastırmıştı bugün de bastırır inşallah yoksa resmen çikolata istiyo canım :( adet dönemi malum.

Dayanıcam ama şekersiz kahve çok hoşuma gitti, hem içinde light süt de var. çikolata tatlı yemekten binkat daha iyidir :)

sevgili takımım merhabalar
h.sonu olduğu için fazla giremedim

az önce pilatesimi yaptım, yeşil çayımı içicem birazdan

sabah kahvaltımı da yazayım hemen
geç bi kahvaltı oldu, saat 11 civarıydı, gece geç yatmıştım çünkü

2 dilim çavdar ekmeği
1/2 kk light b.peynir
4 yeşil zeytin
2şer çeri domates ve çarliston
salatalık
2 çay kaşığı bal

öğle yemeği olarak 3 yk yoğurtlu pul biberli pilav, arkasından 1 yeşil elma
pilates öncesi 5 fındık
şimdi de yeşil çay içicem

akşam da bi uzay yürüyüşü yaparım yarım saat, yeterli olur bugünkü sporum

bide akşam gelen misafirlerim de çok zayıflamışsın dediler :)))))))))

ayrıca giden kilolarım sayesinde bacağımdaki ağrılarım da zaldı, ben de damar yetmezliği var bacağımda, çok ağrı yapıyodu ama zayıflayınca tabi bacağa binen yük de azaldığı için ağrılarım da azaldı, maşallah diyeyim kendime :nazar::nazar:

Kızlar 2 günde 79.1 kilodan 78.4 kiloya indim, 700 gram verdim şimdilik, gerisi gelicek tabi:D azda olsa kilo verdiğini görmek insanı motive ediyo.. yediklerimi yazıyorum:

Sabah
1 dilim çavdar ekmeği
1 salatalık
5 adet çeri domates
2 dilim hellim peyniri

Öğlen
1 paket altınbaşak light bisküvi
1 adet elma

Ara öğün
kocaman bi tabak tonbalıklı salata

Akşam
Bir kase Brokoli çorbası

Gece
biraz yaban mersini
bir tane yeşil elma

Ne yazıkki su içme alışkanlığım yok, onu da halledersem oldu bu iş..
Bol kilo vermeli bi hafta diliyorum herkeseeeeee :)

Son düzenleme:
Kızlar 2 günde 79.1 kilodan 78.4 kiloya indim, 700 gram verdim şimdilik, gerisi gelicek tabi:D azda olsa kilo verdiğini görmek insanı motive ediyo.. yediklerimi yazıyorum:

Sabah
1 dilim çavdar ekmeği
1 salatalık
5 adet çeri domates
2 dilim hellim peyniri

Öğlen
1 paket altınbaşak light bisküvi
1 adet elma

Ara öğün
kocaman bi tabak tonbalıklı salata

Akşam
Bir kase Brokoli çorbası

Gece
biraz yaban mersini
bir tane yeşil elma

Ne yazıkki su içme alışkanlığım yok, onu da halledersem oldu bu iş..
Bol kilo vermeli bi hafta diliyorum herkeseeeeee :)

önce tebrik ederim seni, inşallah devamı da gelir ama 2 günde 700gr gayet iyi zaten :)

kahvaltıda yediğin hellim çok tuzlu bi peynir, tuz vücutta su tutar canım, o yüzden yemesen daha iyi olur

bide ton balığının yağını tamamen süzdüysen ve 80grlık olanlardansa yediğin balık, gayet sağlıklı olmuş

su içmeden olmaz ama canım, mutlaka su içmelisin ve şimdilik yürüyüş yaparsan mesela leslie, kilo vermen daha da hızlanır ve yağ verirsin :))

önce tebrik ederim seni, inşallah devamı da gelir ama 2 günde 700gr gayet iyi zaten :)

kahvaltıda yediğin hellim çok tuzlu bi peynir, tuz vücutta su tutar canım, o yüzden yemesen daha iyi olur

bide ton balığının yağını tamamen süzdüysen ve 80grlık olanlardansa yediğin balık, gayet sağlıklı olmuş

su içmeden olmaz ama canım, mutlaka su içmelisin ve şimdilik yürüyüş yaparsan mesela leslie, kilo vermen daha da hızlanır ve yağ verirsin :))

Evet hellim konusunda çok haklısın, bundan sonra daha bi dikkat edicem, şu an alışma evresindeyim :P
Ton balığının yağını sonuna kadar süzüyorum. Su içmem lazım tabi... Yürüyüşte gerek ama yürüyüşe zamanım olmuyor açıkçası :( evde geceleri jimnastik yapmayı deniycem.. bakalım

Bu arada bir kaç ay önce bi fırsat sitesinden, Universal Contour Wrap (UCW) diye bir uygulama için 3 seans satın aldım, hayırlısıyla gidicem haftaya ilk seansıma. 6 seans sonunda toplamda tüm vücut çapında 30 cm incelme oluyormuş, ama kilo kaybetmiyorsunuz. Sadece toparlama, sıkılaştırma vs. Britney Spears ta o ayı gibi olduktan sonra bu şekilde incelmiş :D öyle söylüyolar.

Deniz kili ile sizi kapladıktan sonra heryerinizi mumya gibi sarıyorlar, yaklaşık 1 saat bekletiyolar, tabi oraya gittiğinizde sarmadan falan önce heryerinizi ölçüyolar kaç cm diye. Uygulama bittikten sonra da ölçüyorlar ve gerçekten 4 cm falan inceliyormuş beliniz kalçanız, eğer işe yararsa gerçekten hepinizi haberdar edicem kızlar. Hepimiz gidip incelelim, hem diyetteyiz ya motive de oluruz:))

akşam yemeği yiyecek halim yok
boğazım acıyo çiğnerken
ben de 1 bardak sahlep ve bi kaç grisini yedim sadece

elifcim geçmiş olsun canım
benim bademciklerde yoklamaya başladı beni
dün akşam patates salatası soğuktu, ondan kaynaklandı sanırım :(

elacım ben de h.sonu çok düzenli beslenemyiorum malesef, h.içi daha düzenli oluyo

bizim takıma da h.sonu rehaveti çöktü, doğru dürüst uğrayan yok walla :))))

gelmişken akşam yemeğimi de yazayım

1 tahta kaşık mohut yemeği
1 dilim çavdar ekmeği
1er kaşık patlıcan ve patates salatası
bolca yeşillik salatası ( iceberg, havuç, turp, yeşil soğan, tere ve maydanozdan oluşan)

Back
X