Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar şükür haftasonu rehavetini attım artık malum benim kurslarım var cumartesi pazar gelemiyorum o yüzden şimdi biraz geçmişe bakayım yazarım yine :))

Günaydın kızlar,

Herkesin hafta sonu güzel geçer inşallah. Benim rahatsızlığım arttı iyice. Dün sadece boğaz ağrısı ve ateş vardı şimdi öksürük de eklendi. Bu hafta da böyle geçer artık. Şimdi bu halde spora gitmek de istemiyorum.

Akşam ıhlamur içtim, meyvemi de yedim inşallah faydası olur vitamin açısından.

gülhancım inşaAllah biraz daha iyisindir çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen şimdilik spor bekleyebilir sağlık daha önemli

sevgili takımım ancak girebildim nete
akşama misafir gelicek
bi yandan evi toplayıp bi yandan hzaırlık yapıyorum da :)
pantalonları deneme işi de kalıcak galiba bugün, neyse yarına artık
bugün zamanım kalırsa denerim yine ama kısmet :)

kızlar akşam yatmadan 1 yeşil elma ve 2 tane cevizli incir yedim

sabah kahvaltımı yazayım hemen
2 dilim çavdar ( 1i küçük )
2 çeri domates
2 yeşil biberli 1 yumurtadan omlet
1 kk light peynir
5 patates kızartması ( eşiminkilerden çaldım :))))
salatalık
2şer çay kaşığı tahin-pekmez ve bal
3 yeşil zeytin

ara olarak 1 bardak portakal-greyfurt suyu

az önce de öğle yemeği olarak ton balıklı salata yedim, içinde 1 ykdan az fazla ton balığı vardı

selam burçakcım ya okurken bile üşüdüm ben malesef kışın domates salatık hiç yiyemiyorum illa sıcak şeyler olacak standart kahvaltı çay peynir zeytin ekmek böyle oluncada işte bağırsak problemleri bitmiyor :((

canım takımım herkese merhaba. dünkü menümü beğenmişsiniz teşekkürler. sabah çocuklar krep istediler ben de yaptım. kendim de yarım krep ve 1 kk peynir yedim. zaten bizim haftasonu kahvaltılarımız çocuklardan dolayı hareketli geçiyor:emir_bebek::emir_bebek: ben öyle ayak üstü atıştırıyorum. çocuklara hizmet etmekten yemeye fırsat olmuyor:1:ee ne yapalım bunlar tatlı sıkıntılar. öğlen yani şimdi 1 tabak meyveli yoğurt yiyeceğim. akşama ne pişireceğime hala karar veremedim.:18:

evet ablam bizimkide tam tersi haftasonu kahvaltımız 2 saat bden fazla sürüyor desem yeridir bide animasyon film açıyorum kahvaltıda artık film bitene kadar kahvaltı sürüyor :))

kimse yok muuuu:26:
bugün dışardaydım koca kase salata ve köfte yedim
minncacık da pide inanmayan deryacık adlı üyeye sorabilir:60:
hatta çikolta şelalesinin önünden geçerken gözümü kapadım:27:
ama aklımda kaldı bi yerim şişmese bari:27:

ayyy o şelale zaten benimde sınırlarımı zorluyor bigün dayanamıycam diye korkuyorum ama zıcık yesem noolurki bişey olmaz dimi :77:

Slm kızlar gördüğüm kadarıyla bugün nete fazla girilmemiş haftasonu yoğunluğu işte takyoncum cnm benim yarın antalyadan misafirlerim gelcek çarşambaya kadar izinli gösterirmisin yatılı gelcekleri için nete girmem çok zor olcak ama yinede arada uğramaya çalışırım hazırlık felan yapmam lazım c:26::26::26::61:anım herkese şimdiden iyi hhaftasonlar görüşürüz arkadaşlar:70::70:

tamam canım çarşambaya kadar öyle varsayarız ama izinli olarak geçmem seni nasılsa perşembeye galirsin dimi

Kızlar geç bir kahvaltı yapmıştım, sonrasında arkadaşlarımla birlikteydim ikramlar vardı. Öğle yemeği niyetine ikramlardan birer kibrit kutusu bölüp yedim.

yarım kaseden az kısır, 1 kk börek, 1 kk kek. yanında da çay.

akşam için daha henüz acıkmadım ama birazdan çok hafif bişeyler yicem.

Adetim başladı kendimi çok şiş hissediyorum zaten.

Ama iştahıma çok dikkat etmem lazım. bu hafta da kilo alırsam - ki geçen hafta almıştım- diskalifiye olucam sanırım.

ve yürüyüş yapıcam gece mece demicem. :27:
gülhancım kararları bu hafta aldık nasılsa ben diyorumki geçen haftayı saymayalım tüm takım için bu haftadan itibaren kilo alma veya verememe kuırallarımız işlesin sizce ?

bugün akşam yemeğe davetliydik.neler vardı saymadan geçemicem.içli köfte,dolma,mantı,pide,tavuklu pilav,salata.tatlı,ee maraş olunca dondurma.az az yesem de sonuç malum.ama tatlı yemedim mi,ona yer mi kalmadı da yiyemedim mi işte onu çözemedim.:17::5:
ayrıca bişey sorucam en az kaç gün için izin alıyoruz.öle bi durum yok ta merak ettim

maşallahhh böyle bi sofrada bende dayanamazdım herhalde :))) canım mazeretimize göre istediğimiz kadar olabilir tabiki yeterki mazeret bildirelim

Az önce dediğim gibi gece arkadaşlara gittik
kız bi hazırlanmış bi hazırlanmış tabii malum

ama ben irademe sahip çıktım ve azcık tattım oda bazılarından
örnek:ince 1 dilim yaş pasta yedim (bu fazla aslında biliyorum )
5-6 tane fındık yedim
1 bardak diet kola
1 tane muzlu kanepe

bu kadar dı galiba:18:
begümcüm çok fazla değil o kadarla kurtulduğuna şükür :)) misafirlikte zor oluyor yemem demek

selam kızlar daha yeni kalktım
fena grip olmuşum
mükellef bi kahvaltı yaptım
1 haşlanmış yumurta biraz kaşar peyniri
2 kaşık bal
havuç salatası
ve 2 dilim beyaz ekmek
4 zeytin

geçmiş olsun elifcim bu arada kahvaltı da çok iyi ekmek kepekli olsaymış keşke :56:

arkadaşlar, ikramların olduğu ortamlardan kaçmamız imkansız. Bunu bi kabul edelim. Ya biz gidiyoruz biyerlere ya da misafirlerimiz geliyo. şimdi hiç yenmese gerçekten tuhaf oluyo, bunu da kabul ediyor muyuz? ama biz napıcaz? bir öğünün yerine geçecek şekilde, azar azar tadıcaz. mesela öğlen 400 kalorilik bir yemek mi yiyorum normalde, ikramlardan da birer parça, fazla olmayacak şekilde yiyebiliriz. Ama tabii bu olayı iki günde bir yaparsak o zaman hiç bir anlamı kalmaz. haftada bir defadan fazla olmasa iyi olur. siz ne diyosunuz?

katılıyorum gülhancım madem kaçamıyoruz o zaman en az zararla nasıl çıkacağımızı düşünmemiz lazzım

gülsümcüm ve burcucum merhabalar
kestane yiyorum :))
3.yi yemeye başladım belki 1 tane daha yerim :))

bide kocişin pastasından 1 kk kadar yedim :)

bide yatmadan önce 1 tane elma yicem, çıkardım dolaptan anca ılır zaten

benim bademcikler de kötü malesef :((
dün yediğim yoğurtlu patates baya soğuktu, sanırım ondan oldu

gülsümcüm sabah kalkınca domatesi salatalığı çıkarsan dolaptan, sen kahvaltıyı hazırlayana kadar ılır onlar da daha rahat yersin ama sen bilirsin yine

Son düzenleme:
Kızlar 2 günde 79.1 kilodan 78.4 kiloya indim, 700 gram verdim şimdilik, gerisi gelicek tabi:D azda olsa kilo verdiğini görmek insanı motive ediyo.. yediklerimi yazıyorum:

Sabah
1 dilim çavdar ekmeği
1 salatalık
5 adet çeri domates
2 dilim hellim peyniri

Öğlen
1 paket altınbaşak light bisküvi
1 adet elma

Ara öğün
kocaman bi tabak tonbalıklı salata

Akşam
Bir kase Brokoli çorbası

Gece
biraz yaban mersini
bir tane yeşil elma

Ne yazıkki su içme alışkanlığım yok, onu da halledersem oldu bu iş..
Bol kilo vermeli bi hafta diliyorum herkeseeeeee :)

canım sen 24 aralıkta gelmiştin takıma galiba o günden beri ilk defa geldin ben gelmenden umudumu yitirmiştim doğrusu canım takım olarak yeni kararlar aldık ve sanada bildirmek istiyorum ilk önce yeni geldiğin için 1 haftalık deneme sürecindesin temel amacımız bol paylaşım yapıp formu canlı tutmak 2 gün üst üste mazeretsiz olarak takıma gelmeyen üye malesf diskalifiye oluyor hafta sonları hariç varlığını hissettirirsin inşallah

İyi akşamlar takımcım, akşam oldu ancak gelebildim.. Dün teyzeme gittim öğleden sonra, gelince de bilgisayarı açmadım, bayağı geç olmuştu.

Bugün de kahvaltı sonrası gezmeye gittik, geldim işlermi hallettim. Saçımı boyadım şimdi gelip bakayım dedim..

Kızlar sizden iltifatları aldım ya valla bugün o gazla neler yedim bilemezsiniz. Koskoca bir menü yedim öğle yemeğinde, ama bu sefer patateslerini yemedim.. Bi de tatlı bisküvi yedim 5-6 tane. Kahvaltım normaldi, akşam da bişey yemedim. Zaten yerim de kalmadı. Yarından itibaren aşırı dikkatli olmam lazım :58:

Gülsümcüm, Burçakçım selam, nasılsınız bakalım?

İyi akşamlar takımcım, akşam oldu ancak gelebildim.. Dün teyzeme gittim öğleden sonra, gelince de bilgisayarı açmadım, bayağı geç olmuştu.

Bugün de kahvaltı sonrası gezmeye gittik, geldim işlermi hallettim. Saçımı boyadım şimdi gelip bakayım dedim..

Kızlar sizden iltifatları aldım ya valla bugün o gazla neler yedim bilemezsiniz. Koskoca bir menü yedim öğle yemeğinde, ama bu sefer patateslerini yemedim.. Bi de tatlı bisküvi yedim 5-6 tane. Kahvaltım normaldi, akşam da bişey yemedim. Zaten yerim de kalmadı. Yarından itibaren aşırı dikkatli olmam lazım :58:

Gülsümcüm, Burçakçım selam, nasılsınız bakalım?

iyiyim canım, sağolasın, sen de iyisindir umarım
keşke o menüyü yemeseydin, bizden iyi yorumlar aldın ama bizim yorumlarımız çok da önemli değil aslında, senin kendini nasıl hissettiğin önemli,senin beğenmediğin yerlerinin fotoda belli olmadığını söyledin, o yüzden bu kadar fazla kaçamak yapmamaya çalış, bide kaçamak yapacaksan bile hepsi bi anda olmasın

gülsümcüm ve burcucum merhabalar
kestane yiyorum :))
3.yi yemeye başladım belki 1 tane daha yerim :))

bide kocişin pastasından 1 kk kadar yedim :)

bide yatmadan önce 1 tane elma yicem, çıkardım dolaptan anca ılır zaten

benim bademcikler de kötü malesef :((
dün yediğim yoğurtlu patates baya soğuktu, sanırım ondan oldu

gülsümcüm sabah kalkınca domatesi salatalığı çıkarsan dolaptan, sen kahvaltıyı hazırlayana kadar ılır onlar da daha rahat yersin ama sen bilirsin yine

Geçmiş olsun canım :50: Sıcak süte 2 çay kaşığı karbonat atıp içince boğazlara çok iyi geliyor, bir defa yapabildim bi daha da midem almadı. Tadı iğrenç ama çok etkili :33:

Bal limon denedin mi?

Geçmiş olsun canım :50: Sıcak süte 2 çay kaşığı karbonat atıp içince boğazlara çok iyi geliyor, bir defa yapabildim bi daha da midem almadı. Tadı iğrenç ama çok etkili :33:

Bal limon denedin mi?

sağol canım, bi türlü kendine gelemedi bademciklerim, en küçük şeyde hemen acımaya başlıyolar :((
yok canım denemedim
belki birazdan bal ve zencefili karıştırıp onu yerim, zencefilde çok iyi geliyo boğaza, zaten karbonat yok evde

iyiyim canım, sağolasın, sen de iyisindir umarım
keşke o menüyü yemeseydin, bizden iyi yorumlar aldın ama bizim yorumlarımız çok da önemli değil aslında, senin kendini nasıl hissettiğin önemli,senin beğenmediğin yerlerinin fotoda belli olmadığını söyledin, o yüzden bu kadar fazla kaçamak yapmamaya çalış, bide kaçamak yapacaksan bile hepsi bi anda olmasın

Bu aralar çok yaptım haklısın canım, benim kulağımı çek valla.. Ben hala yerimde sayıyorum :59: Spora da gidemedim kardeşim yüzünden (beraber yazıldık, bugün son kez dinlenmek istiyormuş kendileri). Byle bir boşverme modundayım ama kendime gelmem lazım.

Back
X