- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #32.981
pınarın nişanlısı gelmişti ondan gelmedi başkada bir bilgim yokcanım sana bişi demiyorum ama kaç kişiyiz biz burda
begümün neti yok
elif hasta
gülhanla ela burdaydı
burcu gelemeyebilirim demişti
e diğerleri nerede?
kızlar ben çıkıyorum, gülhan ve gülsüm, ikinize de iyi geceler
Kızlar iyi geceler hepinize, yarın görüşürüz.
Selam kızlar yemekten geldim ben de şimdi.
Öğle yemeğim: 1 kase çorba, 1 pors ıspanak, 4 kaşık kereviz
Yemek öncesi de ara öğünde çorba içmiştim bir kupa.
IREMCE, aramıza hoşgeldin, sağlıklı kilo vermeler diliyorum sana :)
kızlar hepinize merhabalar
burda görünmeme rağmen katılamadım aranıza
iremce sen de hoşgeldin canım, inşallah istediğingibi kilo verebilirsin sen de
öğle yemeğimi yazayım hemen size
1,5 kepçe tarhana ( kepçem küçük ama )
1 yk patates salatası
yeşillik salatası
3 tane mercimek köfte
yemekten sonra 5 yarım ceviz
yarım saat önce de 1 bardak greyfurt suyu içtim
Bende yazayım mönümü
1 kase işkembe çorbası
1 kase tavuklu araka
1,5 dilim ekmek
bol yeşil salata
afiyet olsun canım
su için de tebrik ediyorum seni
bazı arkadaşlarımız su içmiyor malesef, bu da kötü etkiliyor tabi onları
ben de sadece işyerinde 2 lt içtim, en az yarım lt de evde içmişimdir zaten
daha akşamı da var bunun
hoşgeldin canım malesef hepimiz aynı sorundan muzdaribiz şimdi kuralları anlatmak istiyorum sana bir hafta deneme sürecinde olacaksın burda en önemlisi paylaşım bol bol paylaşım yapmamız gerekiyor takımı canlı tutmak için..hergün yediklerimizi yazıyoruz ve yazılanlarada yorum yapıyoruz 2 gün üstüste mazeretsiz olarak takıma gelmeyen üye diskalifiye olur 2 hafta üstüste kilo alan üye diskalifiye olur 2 hafta boyunca hiç gram bile kilo veremeyen üye diskalifiye olur kilo bildirimlerimizi cuma günleri en geç saat 12 ye kadar yapmamız lazım tekrardan hoşgeldin canım inşaAllah bütün kiloları verecez hep beraber takım olarak :))
Günaydınlar takımcım, akşam dediğim gibi oldu, 20:30'da tv karşısında uyuyakalmışım..
Sabah 1 kse mısır gevreği yedim, şimdi de çayımı yudumluyorum.
Gözlerim çok fena bugün benim de. Lenslerimi uzun süre çıkarmadığım için hassasiyet oluştu sanırım. Gece uykumda çıkarıp atmışım resmen, bi süre sadece gözlük takıcam ama lense o kadar adapte olmuş ki gözlerim aşırı yanıyo takmazsam.
3 gündür lahana kürü yapıyorum. kalkar kalkmaz 1 bardak ılık lahana suyumu içtim.
sabah kahvaltısında 2 domates, küçük dilim beyaz peynir, 2 zeytin, 1 çay kaşığı bal, 1 ince dilim kepek ekmeği, bu aralar hasta olduğumdan 1 bardak naneli ıhlamur içtim.
bol su içmeyi ihmal etmeyelim arkadaşlar. yarım litre bittirdim şu saat itibari ile
günaydın kızlar
bugün yine işteyim öğleden sonra gidicem belki
o da zor gibi eğitim var bugün konuşmacı bendim
benim yerime diğer arkadaş vericek eğitimi ama
onun yerine de benim bakmam gerek:2:
sabah 1 poğaça yedim bi bardak da ballı süt
günaydın canım
hala kötüsün galiba
en güzeli dinlenmek ama çalışınca olmuyo işte
en çok hastalandığım zaman zor geliyo çalışmak
diyorum evde olsam, uyusam dinlensem ama mümkün olmuyo işte
poğaça pastane poğaçası ise çok yağlıdır
kızlar dışarda yiyeceğiniz zaman poğaça yerine simiti tercih edin, daha az yağlı tabi yarım simit, bütün simiti hüpletmeyin tadı güzel diye
sağol canım bakalım olacak mı?
irem merhaba hoşgeldin. biliyorum begüm keşke 1 kk olsaydı ama malum dönemdeyim direnemedim
mönün güzelmiş bacım.
güzelmiş, sebze ne güzel olmuş.
tarhanadan ne olcak canım ya, bir kase çorba bir dilim ekmek demek sadece. şifadır :) afiyet olsun.
canım iyi güzel de ben işkembeden ve diğer sakatatlardan çok aşırı kalorili diye hep kaçıyorum. aslında bayılırım işkembeye ama her seferinde hayır diyorum ve mercime alıyorum yerine
aah ah gülsüm biliyorum ama bi yandan hastalık bırakmadı yakamı.
afiyet olsun, ben de şimdi balık, salata, çorba yicem yemekte. Bu yüzden yemeği yer yemez spora gidemiyorum, geç gidicem. akşamki toplantıya SPOR yüzünden gecikebilirim. bundan daha iyi bir sebep olamaz demi kızlar?
sağol canım çok kötü değilim ama sürekli üşüdüm bugün. Boğazım da ağrımaya devam ediyo.
Sen nasılsın?
Yemeğimi yeni yedim, spora gidişim de biraz geç olacak o yüzden toplantıya geç gelebilirim.
toplu olarak yediklerimi yazayım
09:50 bir tost, 3 zeytin, çay
13:00 az çorba, 1 tahta kaşıkla pilav
17:00 20 tane badem
19:00 az çorba, az salata, 2 dilim kepek ekmeği, 400 gr balık.
balık çok geldi aslında farkındayım ama uzun süredir yememiştim bi de atılmasın diye yedim.
iyi akşamlar arkadaşlar bugün dışarıdaydım şimdi de abimlerdeyiz.yemeği burda yedik.adet olmak üzereyim baskül sinirimi bozuyor.
sabah:1elma
öğle:ıspanak çorbası,1dilim ekmek,zeytin
ara:1elma 1 mandalina
akşam:1küçük karnıyarık,2kaşık pilav,1kase cacık
açlıktan midem içine girdi.1saat sonra 1meyve 1bardak süt düşünüyorum
iyi akşamlar kızlar bu akşam tarhana çorbası içebildim sadece
boğazım çok fena ve akşam üzeri birdenbire sesim gitti
böyle bişey yaşamadım daha önce hemen kurum tabibine gittim
faranjit olmuşsun dedi dayadı antiyobitiği
neyse ben aldım eczaneden ilaçları
eve geldim çorbayı güç bela içtim eşime dedim ilaçları getirir misin diye
o da elinde kutulara baka baka geliyodu
kendini öldürcen herhalde bu penisilin içeriyo olmasın dedi
penisilin alerjim var benim bu arada o da çok dikkatlidir alakalı alakasız her dr gittiğimizde her doktora söyler eşimin penisilin alerjisi var diye
sonra bi baktım augmentin kuvvetli oranda penisilin var içinde
daha önce bunun yüzünden anafilaktik şok yaşayıp ölümden döndüğüm için
buz kestim bi anda
allah korudu yani yemek falan görcek halde değilim
muhtemelen rapor alıcam 1-2 gün
canım sana bişi demiyorum ama kaç kişiyiz biz burda
begümün neti yok
elif hasta
gülhanla ela burdaydı
burcu gelemeyebilirim demişti
e diğerleri nerede?
Herkese günaydın arkadaşlar
Teşekkür ediyorum arkadaşım. sebzelerle dolu bir menün var harika bol sebzeli öğünler hepimize..
Hoşbulduk canım :87:
gayet renkli bir menü karbonhidrat , sebze ve meyveler yanına birde yoğurt eklesen al sana dengeli beslenme. seviyorum böyle menüleri hepsinden azar azar. Keşke senin gibi bende greyfurt suyu içebilsem ama nerde, portakal yada mandalina eşlik etmezse dünyada olmaz.
Menün gayet güzel arkadaşım işkembe çorbasını bende çok severim.
Ayyy iremcim haklısın ben de doğru dürüst içemiyorum, içince çok fazla tuvalete gidiyorum hiç hoşuma gitmiyo :)
Çay içiyorum 3. kupamdayım :) Sıcak sıcak daha iyi gidiyor sudan.. Suyun yeri ayrı tabi
Günaydınlar takımcım, akşam dediğim gibi oldu, 20:30'da tv karşısında uyuyakalmışım..
Sabah 1 kse mısır gevreği yedim, şimdi de çayımı yudumluyorum.
Gözlerim çok fena bugün benim de. Lenslerimi uzun süre çıkarmadığım için hassasiyet oluştu sanırım. Gece uykumda çıkarıp atmışım resmen, bi süre sadece gözlük takıcam ama lense o kadar adapte olmuş ki gözlerim aşırı yanıyo takmazsam.
günaydın kızlar
bugün yine işteyim öğleden sonra gidicem belki
o da zor gibi eğitim var bugün konuşmacı bendim
benim yerime diğer arkadaş vericek eğitimi ama
onun yerine de benim bakmam gerek:2:
sabah 1 poğaça yedim bi bardak da ballı süt
evet canım iş yerinde zor kafamı zor tutuyorum valla
pastane poğaçası bu yumuşak olanlardan
çiğnemesi en kolay o geldi valla bana
çorba süt içmekten
gına geldi simit de susamlı dokunuyo bana öleceğimi bilsem yemem
bugün böyle geçsin şu boğazımın ağrısı bi geçse
daha akşam diyetisyene gidicem
herşey gözümde büyüyo valla
olmuş canım bak,tebrikler.bende çok tercih etmem işkembeyi ama eşim seviyo.nefsini körlesin die bi paket hazır çorba alıp onu yapmıştım.bende içtim.ama ben neredeyse hiç hazır çorba yapmam.
balık çok değil bence ama çorbada yediğin için 1 dilim ekmek yeseymişsin daha güzel olurmuş sanki
güzel mönün canım,regli döneminde malum hepimiz şiş oluyoruz onu kafana takma hiç
gerçekten çok önemli bi ayrıntı.eşininde bunu farketmiş olması çok büyük bi şans.ufak bir dalgınlık sonucu çok kötü sonuçlar doğurabilirdi allah korumuş seni canım.verilmiş sadakan varmış.
Çok büyük geçmiş olsun
malesef cnm ama bu gidişle ben eve net alıcam baksana olmuyo böle.
akşam otururken eşime dedim resmen.şuanda herkes toplanmış konuşuyodur.bak bi ben yokum şimdi die kulaklarınızıda çınlattım ama öle olmamış anlaşılan
ben çok sevmem aslında ama eşim için 1 tane hazır paket alıp yapmıştım.ondan içtim bende
aynen canım suyun yeri başka.dün akşam murat topoğlu vardı bi programda onu izledim.kesinlikle kışın 2,5 litre sadece su içmemiz lazım diyor.ben 1,5 içebiliyorum valla kışın anca.üşüyorum ya resmen.bide su kaloriferin üzerinde duruyor ona rağmen
aman dikkatli ol canım
senide şu poçağadan kurtaramadık elifcim ama
kızlar bu arada bende dün fırında somon yaptım;ellerime sağlık pek güzel oldu
dün öğlene kadar menümü yazmıştım zaten;
akşam:
2 parça fırında somon,bol salata,1 dilim ekmek
3,5 kaşık fırında helva (bu bizde gelenekseldir balıktan sonra hep yapılır.)
bende kocama ziyafet yaptım akşam.genelde evde balık yapmam annemlerde pazarları hep yeriz çünkü.yapınca oda şaşırdı :)
helva olmasaydı iyiydi ama oldu bi kere affedin beni kızlar
gecede helva zaten fazla olduğu için başka bişey yemedim.1 kupa lekersiz çay içtik koçişimle o kadar.balıktan sonra iyi gitti doğrusu
anladım canım
ay bi an önce iyileş de kendine gel, bademcik halsiz de bırakıyo insanı zaten
zencefil de iyi geliyo aslında ama bişiler yiyp içmekten usanmışsın sanırım
akşam git ama diyetisyene, hastayım diye gitmemezlik etme
olmuş canım bak,tebrikler.bende çok tercih etmem işkembeyi ama eşim seviyo.nefsini körlesin die bi paket hazır çorba alıp onu yapmıştım.bende içtim.ama ben neredeyse hiç hazır çorba yapmam.
balık çok değil bence ama çorbada yediğin için 1 dilim ekmek yeseymişsin daha güzel olurmuş sanki
güzel mönün canım,regli döneminde malum hepimiz şiş oluyoruz onu kafana takma hiç
gerçekten çok önemli bi ayrıntı.eşininde bunu farketmiş olması çok büyük bi şans.ufak bir dalgınlık sonucu çok kötü sonuçlar doğurabilirdi allah korumuş seni canım.verilmiş sadakan varmış.
Çok büyük geçmiş olsun
malesef cnm ama bu gidişle ben eve net alıcam baksana olmuyo böle.
akşam otururken eşime dedim resmen.şuanda herkes toplanmış konuşuyodur.bak bi ben yokum şimdi die kulaklarınızıda çınlattım ama öle olmamış anlaşılan
ben çok sevmem aslında ama eşim için 1 tane hazır paket alıp yapmıştım.ondan içtim bende
aynen canım suyun yeri başka.dün akşam murat topoğlu vardı bi programda onu izledim.kesinlikle kışın 2,5 litre sadece su içmemiz lazım diyor.ben 1,5 içebiliyorum valla kışın anca.üşüyorum ya resmen.bide su kaloriferin üzerinde duruyor ona rağmen
aman dikkatli ol canım
senide şu poçağadan kurtaramadık elifcim ama
walla canım akşam bi türlü toplanamadık malesef
balık güzel olmuş ama helvayı biraz fazla kaçırmışsın sanki, daha az yeseymişsin keşke
neyse bugün dengelersin artık sen de
elife biz bıraktıramadk ama eminim diyetisyeni bıraktıracak, çok yağlı oluyolar çünkü pastane poğaçaları, puf puflar ama ben de yağlıyken puf puftum
kız duyanda hergün yiyorum sancak arada bi bi tane yiyorum o da mecburiyetten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?