Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım sana bişi demiyorum ama kaç kişiyiz biz burda
begümün neti yok
elif hasta
gülhanla ela burdaydı
burcu gelemeyebilirim demişti
e diğerleri nerede?
pınarın nişanlısı gelmişti ondan gelmedi başkada bir bilgim yok
kızlar ben çıkıyorum, gülhan ve gülsüm, ikinize de iyi geceler

iyi akşamlar canım sanada iyi geceler yarın görüşürüz

Herkese günaydın arkadaşlar

Teşekkür ediyorum arkadaşım. sebzelerle dolu bir menün var harika bol sebzeli öğünler hepimize..

Hoşbulduk canım :87:

gayet renkli bir menü karbonhidrat , sebze ve meyveler yanına birde yoğurt eklesen al sana dengeli beslenme. seviyorum böyle menüleri hepsinden azar azar. Keşke senin gibi bende greyfurt suyu içebilsem ama nerde, portakal yada mandalina eşlik etmezse dünyada olmaz.

Bende yazayım mönümü

1 kase işkembe çorbası
1 kase tavuklu araka
1,5 dilim ekmek
bol yeşil salata

Menün gayet güzel arkadaşım işkembe çorbasını bende çok severim.

Son düzenleme:
Günaydınlar takımcım, akşam dediğim gibi oldu, 20:30'da tv karşısında uyuyakalmışım..

Sabah 1 kse mısır gevreği yedim, şimdi de çayımı yudumluyorum.

Gözlerim çok fena bugün benim de. Lenslerimi uzun süre çıkarmadığım için hassasiyet oluştu sanırım. Gece uykumda çıkarıp atmışım resmen, bi süre sadece gözlük takıcam ama lense o kadar adapte olmuş ki gözlerim aşırı yanıyo takmazsam.

bende seni tebrik ederim arkadaşım ben suyu hep yaktığım kiloları taşıyan bir araç olarak gördüğüm için severek içiyorum. san ki içmezsem kilolar hiç dışarı çıkmıycakmış gibi

Hoşbulduk arkadaşım. İyi dilek ve temennilerin için teşekkür ederim. Kuralları beğendim insanı azmettiriyor. Evimde internetim olmadığından cumartesi ve pazar günleri giremiycem. Ama hafta içi saat sabah 8 akşam 5 çalışıyorum. bu saatler arasında hep buradayım. akşamları ve hafta sonlarını telafi etmeye çalışacağım.

günaydın canım bende akşam erken saatte uyuyakalmışım. daha filim izleyecektim. neyse bu akşam telafi ederim.

bende gözlük kullanıyorum kendimi bildim bileli. uzağı görememe ve bulkanık görme sorunlarım var. bende bir aralar lens kullanayım dedim ama bir türlü takamıyorum lensi gözüme sana bravo valla.

3 gündür lahana kürü yapıyorum. kalkar kalkmaz 1 bardak ılık lahana suyumu içtim.

sabah kahvaltısında 2 domates, küçük dilim beyaz peynir, 2 zeytin, 1 çay kaşığı bal, 1 ince dilim kepek ekmeği, bu aralar hasta olduğumdan 1 bardak naneli ıhlamur içtim.

bol su içmeyi ihmal etmeyelim arkadaşlar. yarım litre bittirdim şu saat itibari ile

Ayyy iremcim haklısın ben de doğru dürüst içemiyorum, içince çok fazla tuvalete gidiyorum hiç hoşuma gitmiyo :)

Çay içiyorum 3. kupamdayım :) Sıcak sıcak daha iyi gidiyor sudan.. Suyun yeri ayrı tabi

ben de suyu senin gibi severek içiyorum canım
sabah aç karna yarım lt su içtim yine
senin yediklerin de gayet güzel canım
dün öğleyin bilerek yoğurt yemedim, akşam dolma vardı onun yanında yerim daha sonra da sütlü kahve yaparım diye düşündüğüm için, nitekim akşam ikisini de yedim içtim :))

burcucum sana da geçmiş olsun, lensi dikkatli kullanmak gerekiyor

bu arada herkese günaydın
sabah 1 kase nesfitle kahvaltı yaptım
arkasından 1 bardak portakal-greyfurt suyu içtim

günaydın kızlar
bugün yine işteyim öğleden sonra gidicem belki
o da zor gibi eğitim var bugün konuşmacı bendim
benim yerime diğer arkadaş vericek eğitimi ama
onun yerine de benim bakmam gerek:2:
sabah 1 poğaça yedim bi bardak da ballı süt

günaydın canım
hala kötüsün galiba
en güzeli dinlenmek ama çalışınca olmuyo işte
en çok hastalandığım zaman zor geliyo çalışmak
diyorum evde olsam, uyusam dinlensem ama mümkün olmuyo işte

poğaça pastane poğaçası ise çok yağlıdır
kızlar dışarda yiyeceğiniz zaman poğaça yerine simiti tercih edin, daha az yağlı tabi yarım simit, bütün simiti hüpletmeyin tadı güzel diye

evet canım iş yerinde zor kafamı zor tutuyorum valla
pastane poğaçası bu yumuşak olanlardan
çiğnemesi en kolay o geldi valla bana
çorba süt içmekten
gına geldi simit de susamlı dokunuyo bana öleceğimi bilsem yemem
bugün böyle geçsin şu boğazımın ağrısı bi geçse
daha akşam diyetisyene gidicem
herşey gözümde büyüyo valla

olmuş canım bak,tebrikler.bende çok tercih etmem işkembeyi ama eşim seviyo.nefsini körlesin die bi paket hazır çorba alıp onu yapmıştım.bende içtim.ama ben neredeyse hiç hazır çorba yapmam.

balık çok değil bence ama çorbada yediğin için 1 dilim ekmek yeseymişsin daha güzel olurmuş sanki

güzel mönün canım,regli döneminde malum hepimiz şiş oluyoruz onu kafana takma hiç

gerçekten çok önemli bi ayrıntı.eşininde bunu farketmiş olması çok büyük bi şans.ufak bir dalgınlık sonucu çok kötü sonuçlar doğurabilirdi allah korumuş seni canım.verilmiş sadakan varmış.
Çok büyük geçmiş olsun

canım sana bişi demiyorum ama kaç kişiyiz biz burda
begümün neti yok
elif hasta
gülhanla ela burdaydı
burcu gelemeyebilirim demişti
e diğerleri nerede?

malesef cnm ama bu gidişle ben eve net alıcam baksana olmuyo böle.
akşam otururken eşime dedim resmen.şuanda herkes toplanmış konuşuyodur.bak bi ben yokum şimdi die kulaklarınızıda çınlattım ama öle olmamış anlaşılan

ben çok sevmem aslında ama eşim için 1 tane hazır paket alıp yapmıştım.ondan içtim bende

Ayyy iremcim haklısın ben de doğru dürüst içemiyorum, içince çok fazla tuvalete gidiyorum hiç hoşuma gitmiyo :)

Çay içiyorum 3. kupamdayım :) Sıcak sıcak daha iyi gidiyor sudan.. Suyun yeri ayrı tabi

aynen canım suyun yeri başka.dün akşam murat topoğlu vardı bi programda onu izledim.kesinlikle kışın 2,5 litre sadece su içmemiz lazım diyor.ben 1,5 içebiliyorum valla kışın anca.üşüyorum ya resmen.bide su kaloriferin üzerinde duruyor ona rağmen

aman dikkatli ol canım

senide şu poçağadan kurtaramadık elifcim ama

Son düzenleme:

anladım canım
ay bi an önce iyileş de kendine gel, bademcik halsiz de bırakıyo insanı zaten
zencefil de iyi geliyo aslında ama bişiler yiyp içmekten usanmışsın sanırım
akşam git ama diyetisyene, hastayım diye gitmemezlik etme

kızlar bu arada bende dün fırında somon yaptım;ellerime sağlık pek güzel oldu

dün öğlene kadar menümü yazmıştım zaten;
akşam:
2 parça fırında somon,bol salata,1 dilim ekmek
3,5 kaşık fırında helva (bu bizde gelenekseldir balıktan sonra hep yapılır.)
bende kocama ziyafet yaptım akşam.genelde evde balık yapmam annemlerde pazarları hep yeriz çünkü.yapınca oda şaşırdı :)

helva olmasaydı iyiydi ama oldu bi kere affedin beni kızlar

gecede helva zaten fazla olduğu için başka bişey yemedim.1 kupa lekersiz çay içtik koçişimle o kadar.balıktan sonra iyi gitti doğrusu

walla canım akşam bi türlü toplanamadık malesef
balık güzel olmuş ama helvayı biraz fazla kaçırmışsın sanki, daha az yeseymişsin keşke
neyse bugün dengelersin artık sen de

elife biz bıraktıramadk ama eminim diyetisyeni bıraktıracak, çok yağlı oluyolar çünkü pastane poğaçaları, puf puflar ama ben de yağlıyken puf puftum

mutlaka gidicem o randevuyu alabilmek için ne kadar uğraştım
gitmemezlik yapmam

kız duyanda hergün yiyorum sancak arada bi bi tane yiyorum o da mecburiyetten

ayy koptum bu lafa

kız duyanda hergün yiyorum sancak arada bi bi tane yiyorum o da mecburiyetten

tamam kızma genellikle diyelim ozaman:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…