- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #33.001
poğaça pastane poğaçası ise çok yağlıdır
kızlar dışarda yiyeceğiniz zaman poğaça yerine simiti tercih edin, daha az yağlı tabi yarım simit, bütün simiti hüpletmeyin tadı güzel diye
Ayyy iremcim haklısın ben de doğru dürüst içemiyorum, içince çok fazla tuvalete gidiyorum hiç hoşuma gitmiyo :)
Çay içiyorum 3. kupamdayım :) Sıcak sıcak daha iyi gidiyor sudan.. Suyun yeri ayrı tabi
3 gündür lahana kürü yapıyorum. kalkar kalkmaz 1 bardak ılık lahana suyumu içtim.
sabah kahvaltısında 2 domates, küçük dilim beyaz peynir, 2 zeytin, 1 çay kaşığı bal, 1 ince dilim kepek ekmeği, bu aralar hasta olduğumdan 1 bardak naneli ıhlamur içtim.
bol su içmeyi ihmal etmeyelim arkadaşlar. yarım litre bittirdim şu saat itibari ile
evet canım iş yerinde zor kafamı zor tutuyorum valla
pastane poğaçası bu yumuşak olanlardan
çiğnemesi en kolay o geldi valla bana
çorba süt içmekten
gına geldi simit de susamlı dokunuyo bana öleceğimi bilsem yemem
bugün böyle geçsin şu boğazımın ağrısı bi geçse
daha akşam diyetisyene gidicem
herşey gözümde büyüyo valla
ayy koptum bu lafa
tamam kızma genellikle diyelim ozaman:18:
kahvaltı yapamayınca mecbur kalınca yarım simit yiyorum ben de.
aynen ben de şu tuvalet koşturmacası yüzünden hiç canım su içmek istemiyo.
iremcim bu lahana kürünü ayrıntılarıyla yazar mısın? haftada bir gün mutlaka yapılması gerekiyor diye duymuştum.
ayy koptum bu lafa
tamam kızma genellikle diyelim ozaman:18:
Ayyy iremcim haklısın ben de doğru dürüst içemiyorum, içince çok fazla tuvalete gidiyorum hiç hoşuma gitmiyo :)
Çay içiyorum 3. kupamdayım :) Sıcak sıcak daha iyi gidiyor sudan.. Suyun yeri ayrı tabi
ben de suyu senin gibi severek içiyorum canım
sabah aç karna yarım lt su içtim yine
senin yediklerin de gayet güzel canım
dün öğleyin bilerek yoğurt yemedim, akşam dolma vardı onun yanında yerim daha sonra da sütlü kahve yaparım diye düşündüğüm için, nitekim akşam ikisini de yedim içtim :))
burcucum sana da geçmiş olsun, lensi dikkatli kullanmak gerekiyor
bu arada herkese günaydın
sabah 1 kase nesfitle kahvaltı yaptım
arkasından 1 bardak portakal-greyfurt suyu içtim
günaydın kızlar
bugün yine işteyim öğleden sonra gidicem belki
o da zor gibi eğitim var bugün konuşmacı bendim
benim yerime diğer arkadaş vericek eğitimi ama
onun yerine de benim bakmam gerek:2:
sabah 1 poğaça yedim bi bardak da ballı süt
kızlar bu arada bende dün fırında somon yaptım;ellerime sağlık pek güzel oldu
dün öğlene kadar menümü yazmıştım zaten;
akşam:
2 parça fırında somon,bol salata,1 dilim ekmek
3,5 kaşık fırında helva (bu bizde gelenekseldir balıktan sonra hep yapılır.)
bende kocama ziyafet yaptım akşam.genelde evde balık yapmam annemlerde pazarları hep yeriz çünkü.yapınca oda şaşırdı :)
helva olmasaydı iyiydi ama oldu bi kere affedin beni kızlar
gecede helva zaten fazla olduğu için başka bişey yemedim.1 kupa lekersiz çay içtik koçişimle o kadar.balıktan sonra iyi gitti doğrusu
günaydın kızlar sabah 2kuru incir 1.5dilim kepek ekmeği,peynir.1bardak süt içeyim birazdan.adetten dolayı 1.5 kilo fazla çıkarmıyım.yoksa kilo mu aldım
canım sen bu yadiklerini yazıosun ya hatırlayıp yiyorum.valla zayıflarsam senin sayende olacak bu.e öyleydi ama))))))))
canım su içmediğin için kilo veremiyosun zaten sen
ne kadar az yersen ye, dikkat edersen et, su içmezsen olmaz ama
bu arada akşam toplanamadık ama maşallahımız var şimdi
ben de 1 tane elma yiyorum
neyse oda bir nevi su sayılır. en azından su giriyor vücuduna
ben bazen tutuluyorum. bazen benimde canım su içmek istemiyor. ozaman ne yapıyorum biliyormusun evde veya iş yerinde ne varsa bazen azıcık çaykaşığının ucuyla minnacıcık türkkahvesi, bazen 1 küçük zeytin , atıyorum ağzıma birden bardak bardak su içesim geliyor. ne kadar kötüyüm dimi
akşam dolmamı var dedin sen bunu demedin bende duymadım hayır hayır duymadım. ( laf aramızda çok severimde bir den deliripakşam eve gittiğimde dolma sararken kendimi bulmak istemiyorum) yeni ben yanlış duydum dimi arkadaşım. :86::86:
öncelikle geçmiş olsun arkadaşım.en kısa zamanda iyileşirsin inşallah. pastane poğçasındanda kurtulmuş olursun. bu arada sana bir önerim var. benim oğlumda sürekli kronik boğaz enfeksiyonu geçirdiğinden sabah kalkınca 1 bardak ılık ballı süt veriyorum oda baya bir boğazını yumuşatıyor. anne geçti acısı diyo hemen ardından kahvaltısını yaptırıyorum. sende süt içip ardından hafif bir kahvaltı yapabilirsin canım tekrar geçmiş olsun.
ellerine sağlıkher hafta balık yemeniz çok güzel helede geleneksel olması harika
bendemi bizim aileye böyle sağlıklı bir kural koysam
canım sen bu yadiklerini yazıosun ya hatırlayıp yiyorum.valla zayıflarsam senin sayende olacak bu.
neyse oda bir nevi su sayılır. en azından su giriyor vücuduna
ben bazen tutuluyorum. bazen benimde canım su içmek istemiyor. ozaman ne yapıyorum biliyormusun evde veya iş yerinde ne varsa bazen azıcık çaykaşığının ucuyla minnacıcık türkkahvesi, bazen 1 küçük zeytin , atıyorum ağzıma birden bardak bardak su içesim geliyor. ne kadar kötüyüm dimi
akşam dolmamı var dedin sen bunu demedin bende duymadım hayır hayır duymadım. ( laf aramızda çok severimde bir den deliripakşam eve gittiğimde dolma sararken kendimi bulmak istemiyorum) yeni ben yanlış duydum dimi arkadaşım. :86::86:
öncelikle geçmiş olsun arkadaşım.en kısa zamanda iyileşirsin inşallah. pastane poğçasındanda kurtulmuş olursun. bu arada sana bir önerim var. benim oğlumda sürekli kronik boğaz enfeksiyonu geçirdiğinden sabah kalkınca 1 bardak ılık ballı süt veriyorum oda baya bir boğazını yumuşatıyor. anne geçti acısı diyo hemen ardından kahvaltısını yaptırıyorum. sende süt içip ardından hafif bir kahvaltı yapabilirsin canım tekrar geçmiş olsun.
ellerine sağlıkher hafta balık yemeniz çok güzel helede geleneksel olması harika
bendemi bizim aileye böyle sağlıklı bir kural koysam
su içmek mi.ben çok su içtiğim için doktora gitmiştim.günde 6litre içiyordum.şükür azalttım 2-3 litre içiyorum artık
su içmek mi.ben çok su içtiğim için doktora gitmiştim.günde 6litre içiyordum.şükür azalttım 2-3 litre içiyorum artık
kızlar herkes burda ne güzel :)
sabah: 2 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
3 zeytin
2 çk bal ile kahvaltımı yaptım.
11 e doğru bir portakal yedim.
şimdi de bir kupa sıcak su içiyorum. su özürlü oldum iyice.
Herkesin derdi başka demek ki :)
Bakıyorum da bazıları aşırı zayıf, onların durumu da kötü, çirkin görünüyolar gerçekten içler acısı olanlar var. biz yine tontişiz sevimli sayılırız
hoşgeldin irem aynı yaştaymışız seninle de boyun kilon ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?