Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kahvaltı yapamayınca mecbur kalınca yarım simit yiyorum ben de.

Ayyy iremcim haklısın ben de doğru dürüst içemiyorum, içince çok fazla tuvalete gidiyorum hiç hoşuma gitmiyo :)

Çay içiyorum 3. kupamdayım :) Sıcak sıcak daha iyi gidiyor sudan.. Suyun yeri ayrı tabi

aynen ben de şu tuvalet koşturmacası yüzünden hiç canım su içmek istemiyo.

iremcim bu lahana kürünü ayrıntılarıyla yazar mısın? haftada bir gün mutlaka yapılması gerekiyor diye duymuştum.

halsizlik olunca öyle oluyo, insanın canı hiçbir şey yapmak istemiyo. Sen diyetisyene git bakalım, neler önercek.

günaydın kızlar sabah 2kuru incir 1.5dilim kepek ekmeği,peynir.1bardak süt içeyim birazdan.adetten dolayı 1.5 kilo fazla çıkarmıyım.yoksa kilo mu aldım

ayy koptum bu lafa

tamam kızma genellikle diyelim ozaman:18:

e öyleydi ama ))))))))

canım su içmediğin için kilo veremiyosun zaten sen
ne kadar az yersen ye, dikkat edersen et, su içmezsen olmaz ama

bu arada akşam toplanamadık ama maşallahımız var şimdi

ben de 1 tane elma yiyorum

Ayyy iremcim haklısın ben de doğru dürüst içemiyorum, içince çok fazla tuvalete gidiyorum hiç hoşuma gitmiyo :)

Çay içiyorum 3. kupamdayım :) Sıcak sıcak daha iyi gidiyor sudan.. Suyun yeri ayrı tabi

neyse oda bir nevi su sayılır. en azından su giriyor vücuduna

ben bazen tutuluyorum. bazen benimde canım su içmek istemiyor. ozaman ne yapıyorum biliyormusun evde veya iş yerinde ne varsa bazen azıcık çaykaşığının ucuyla minnacıcık türkkahvesi, bazen 1 küçük zeytin , atıyorum ağzıma birden bardak bardak su içesim geliyor. ne kadar kötüyüm dimi

akşam dolmamı var dedin sen bunu demedin bende duymadım hayır hayır duymadım. ( laf aramızda çok severimde bir den delirip akşam eve gittiğimde dolma sararken kendimi bulmak istemiyorum) yeni ben yanlış duydum dimi arkadaşım. :86::86:

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım. en kısa zamanda iyileşirsin inşallah. pastane poğçasındanda kurtulmuş olursun. bu arada sana bir önerim var. benim oğlumda sürekli kronik boğaz enfeksiyonu geçirdiğinden sabah kalkınca 1 bardak ılık ballı süt veriyorum oda baya bir boğazını yumuşatıyor. anne geçti acısı diyo hemen ardından kahvaltısını yaptırıyorum. sende süt içip ardından hafif bir kahvaltı yapabilirsin canım tekrar geçmiş olsun.

ellerine sağlık her hafta balık yemeniz çok güzel helede geleneksel olması harika

bendemi bizim aileye böyle sağlıklı bir kural koysam

günaydın kızlar sabah 2kuru incir 1.5dilim kepek ekmeği,peynir.1bardak süt içeyim birazdan.adetten dolayı 1.5 kilo fazla çıkarmıyım.yoksa kilo mu aldım

canım daha önceleri de böyle fark olduyse adetten dolayıdır ama olmadıysa onu bilemicem işte

canım sen bu yadiklerini yazıosun ya hatırlayıp yiyorum.valla zayıflarsam senin sayende olacak bu.

canım dolma biber dolması, yaprak sarma değil yani, ben beceremiyorum şimdilik onu, daha o kadar ev hanımı olmadım :))))))))

canım sen bu yadiklerini yazıosun ya hatırlayıp yiyorum.valla zayıflarsam senin sayende olacak bu.

çok sevinirim walla
e ben hep yazıyorum zaten su hariç
çünkü sürekli yazmam gerekir o zaman :)
hatta içtim bak şimdi :)
herkes su içsin bide bakiiim
tuvalete gitmeye üşeniyorum diye su içmeyin sonra da bu kilolar niye gitmiyo diye hayıflanın, e gitmez tabi, sen ona üşenirsen kilo da senden gitmeye üşenir dimi ama

elacım sen de bol su iç canım, adet döneminde şişkinliğini alır

teşekkür ederim canım ballı süt içtim sabah biraz göğsümü yumuşattı
bi de öksürük çıktı başıma
biraz daha açıldım sabaha nazaran daha iyiyim

kızlar herkes burda ne güzel :)

sabah: 2 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
3 zeytin
2 çk bal ile kahvaltımı yaptım.

11 e doğru bir portakal yedim.

şimdi de bir kupa sıcak su içiyorum. su özürlü oldum iyice.

su içmek mi.ben çok su içtiğim için doktora gitmiştim.günde 6litre içiyordum.şükür azalttım 2-3 litre içiyorum artık

Herkesin derdi başka demek ki :)

Bakıyorum da bazıları aşırı zayıf, onların durumu da kötü, çirkin görünüyolar gerçekten içler acısı olanlar var. biz yine tontişiz sevimli sayılırız

su içmek mi.ben çok su içtiğim için doktora gitmiştim.günde 6litre içiyordum.şükür azalttım 2-3 litre içiyorum artık

hey maşallah
benden daha fazla su içen de varmış demekki
bağırsakların nasıl çalışıyodu kız o zaman
herşeyin fazlası zarar
şimdi gayet ideal içiyosun o zaman, çok iyi canım

afiyet olsun gülhancım
haklısın ama onlar hastalıklı gibi, biz sağlıklı bi şekilde veriyoruz kilolarımızı, o yüzden sağlıklı çıtırlar olucaz inşallah :))))

evet sen o konuda malesef özürlüsün, biraz daha fazla su içebilsen eminim daha fazla kilo vermiştin kaçamak yapmana rağmen, çünkü çok güzel spor yapıyodun bi ara

ben aranıza yeni katıldım... 32 yaşındayım 77 kiloyum hedefim 63 olmak ama kilo veremiyorum şu çocuklar uyuduktan sonra yeme işini de bi bırakabilsem çok güzel olacak da.... nasıl yapmalıyım fikir verebilir misiniz ? 71 kiloya kadar düşmüştüm ama gece yeme iş yüzünden 77 kiloya çıktım.... acayip acıkıyorum saat 9 -10 gibi deli gibi dolanıyorum resmen elim ayağım titriyor ne yapmalıyım?
bir de şu sevimli çizelgeleri nasıl edineblirim teşekkürler...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…