Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın canım
Tebrik ederim, nasılsın ?

Pek iyi degilim canim dün gece sabaha kadar kabus gördüm beynim benle resmen oyun oynuyor. Gece uyumuyorum gündüzde uyukluyorum sürekli sıçrıyorum uykudan. Mart başında emar cekilecek. Doktor sürekli uzan dedi. Sadece kalkip corba yapiyorum oglana.

Kendini bu kadar tedirgin etme canım gir yaz bize muhabbet ederiz kafan dağılır uzaklaşma bizden.
İyi yapıyorsun kendini yormamakla marta kadar böyle böyle idare eder ev halkı seni umarım hiç korktuğun gibi bişey çıkmaz

Kanser belirtisi zaten aşırı ve ani kilo kaybı. Ama biz ne aşırı ne de ani kilo veriyoruz. İnsanlar komik. Biz başta sağlığımız için ideal kiloya ulaşmaya çalışıyoruz. Lise yıllarımda da babaannem benimle çok uğraşırdı. Tahta gibisin kızım acık yesene derdi. O zamanlar kilo almak vermek lugatımda yoktu pek takmıyorum.

Canım marta kadar yat dinlen. İçinde bulunduğun stresli durumdan dolayı kabusların. Kafanı dağıtmaya çalış. İnşallah mr sonucu temiz çıkar.

Sagol bitanem haklisin kafam dagilmasi lazim. Sanki kanim ruhum çekildi. Daha cok takilirim size

Canım marta kadar yat dinlen. İçinde bulunduğun stresli durumdan dolayı kabusların. Kafanı dağıtmaya çalış. İnşallah mr sonucu temiz çıkar.

Sagol canim benim insallah iyi cikar. Yatiyorum sürekli.

Aynen ne güzel dedin isteyen istediğini desin biz doğru yoldayız ve her sey çok güzel olacak

@Zynpelf hocam bişey yoktur ins boyle girmemezlik yapmazdniz siz
Cherry Mom cim bu ara keyifsizim. Düşündüğün için teşekkür ederim.
Motivasyonun düştü.
İşlerim yetişmiyor.
Karmakarışığım. Eğer izine ayrılabiliyorsam ayrılabilir miyim

Kizlar bu haftaki programim :)))

Aksam yemek yemeyip (sadece çorba salata) öğlen yemek yemek olacak bakalım bu taktigi deneyelim birde :))

Spor olarak yine bisikletim,ip ve iki günde 15 er dakika cardio yapacağim
Ben de 2 gün sıvı diyeti denemek istiyorum

Cherry Mom cim bu ara keyifsizim. Düşündüğün için teşekkür ederim.
Motivasyonun düştü.
İşlerim yetişmiyor.
Karmakarışığım. Eğer izine ayrılabiliyorsam ayrılabilir miyim
Hocam baktım şimdi listeye gireli iki ay dolmamış o yüzden izin hakki suan yok çok elzem bir durum var ise kendi isteği ile ayrıldı deriz ama sonra dönüş 6 ay geçmeden giremiorsunuz listeye
Eğer sadece listeyi düşünüp çıkayım diyorsanız da biz bir iki hafta size dokunmayız gitmeyin

Sen o bi tepsi böreği yemedin ne yedin acaba
Of ya sabah simitle başladım, öğlen şehriye pilavından devam ettim, bir kaç kere de çikolata ve badem+kaju yedim :) sonra akşam yemeği yemeyecektim ama sıcak pide gelince ondan da yedim. Yedim de yedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…