Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam diyet yapinca yuz inceliyo ama bi sure sonra yüz toparliyo....yine hafiften dolgunlasiyo
Vücut incelmeye başlayınca yüz normal halini alıyor. Ilk yüzden veriyoruz kiloyu yüz küçülüyor vücut büyük o yüzden biraz kötü durabiliyor ama vücutta incelince normal bir görüntüye dönüyor. Benim ilk yüzüm gidiyor sonra göbeğim gidiyor sonra koca bir popo kalıyor daha onu gideremedim hiç

arkadaslarim insanlar her sekilde konuşur zayiflasanda zayiflamasanda onlar icin farketmez amaclari dedikodu yapmak seni elestirmek hersekilde elestirirler.....kendimiz icin yapiyoruz bunu...guzel giyinmek icin esimizin çocuklarımızın yaninda zayıf ve fit olmak icin bi resim bile cektirirken daha guzel cikmak icin..KENDIMIZ ICIN

Günaydınlaaar, bol eksili tartılaar
Günaydın canım.
Günaydın birazcık eksiyim ama aç durmayayım bunu bir düzene sokalım diye
101.8
Günaydın
Gayet iyi canım tebrikler
Eksi olan her sonuç güzeldir bence tebrikler. Kilo vermek hızlanır yavaşlar durur ama önemli olan senin kararlılıkla hedefe yürümendir.
Selam
Çok yoğunum giremedim. Pzrtesi regl oldum dün eksi gelebilmek için pek birşey yemedim.

53.7/53.3/0.4/%0.745

Vaktim olunca bakicam herkese guzel eksiler diliyorum.
Tebrikler gayet iyi gitmiş bence
Günaydın arkadaşlar çok şükür - 1 şuan 56,
57 ile başlamıştım. Eh işte vermişim biraz bakalım. Devamı gelir İnşaAllah
tebrikler çok iyi sonuç..
Eki Görüntüle 2586143
bendende giden 65.2 idi sadece 900 gram malesef 64.3 olmusum
Tebrikler canım. Benim ortim aşağı doğru giderken bende bir o kadar artıyım.. Hafta başı bende de durum gayet iyiydi ama Cuma’ya kadar koruyamadım maalesef
Eki Görüntüle 2586147
Benden de bu kadar çıktı. Sabah sabah biraz ip atladım leslie yaptım 1mile ama değişmedi sonuç.
(85,5/83,9/1,6/%1,87)
Gunaydin kizlar cuma kilo bildirimim 86.70
400gr gitmis. Cherry Mom
Tebrikler canım. Nasıl oldun?
Ben yine bisiklet üstündeyim Allah'ım yatiyom bisiklet kalkıyorum bisiklet
Ya sonra diyet bitince niye kilo aldım oluyor. Sonunda bana benzeyeceksin en ufak kaçamak saçma sapan artılar getirecek.
Tebrik ederim ben de bu hafta 79 'ün altına düşmek istiyorum artık haftalardır 79 da geziyorum
Evet sana da moral olacaktır bu kiloyu kırmak
Dahada spor yaptırmıyor zaten 67 haftaya kaldı

emnis (68,7/68,1/0,6/%0,87)
Tebrikler canım 68 lerle vedalaş bugün pazartesi 67 Li bir şeyler gelecektir zAten
Hafta içi üst kat bir tepsi börek getirmiş. Ben de eşime verdim iş yerine gönderdim :) iki gün önce beğendin mi diye sordu. yemedim ki, tüm hafta spor yaptım, ölsem de yemezdim dedim. Bu arkadaş kilo vermek istiyor ama bir türlü diyete ve spora başlayamıyor.. kilo verdiysem neden bir tepsi börek getiriyorsun. Hayır zaten evde toplamda iki kişiyiz yarım tepsi börek mi yiyecek her birimiz..
Tebrikler canım daha da altını göreceksin.

savascaz bu kilolarla baska yolu yok canım

Ahahah o ne öyle ya tepsiyle börek mi olurmus

Merhabalaar yine iğneden geldim bu hafta kötü liste tutmuşum İş yoğunluğu hastane derken çoğu kişinin hedefi yok sayfalarca okudum ama hiç yazmamışlar bende sormamışım
Hiç önemli değil canım herkes ne yaptığını biliyor ne de olsa.. ben mesela bunu hak ettim. Perşembe kadar gel o gün sapıt hiç olacak şey mi? Ama oldu bir kere önümüzdeki maçlara bakacağız artık.

Ay evet bi de o boyutu var. Yüzün çökmüş yaşlı gibi olmuşsun........
Ben daha önce 86 ile diyete başladım. 75 lerde tamam yeter artık hasta olacaksınlar başladı. Ama siz benim beslenememekten hasta olduğumu ne zaman gördünüz. Her şeyden olabilir ama yememekten olamaz diye takılıyordum :)

Seni gözden kaçırmamışım evet bugüne saklasaydın içindeki kaçamak aşkını keşke
Merhaba canım
Hiç sorun değil bende takip edebilirdim kaynadı olur o kadar
Bu hafta dikkat etceemm, söylesem takip ederdin tabi benden kaynaklı bi eksiklik oldu

Eklentiler

• 65AC7D1A-D1A7-40E9-A107-23EF7D8F8CAD.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 21
Bazen insanlar yüzünden çok veriyor belki öyle bir şey oluyordur sende. 90 lı kilolarda bir arkadaşım var mesela sadece yüzüne bak bırak 90 ı asla kilolu demezsin.. ben 66 yım benim yüzüm ondan tombik. Çünkü ben en son yüzümden veririm. Tabiki aşırı kilolu olunca yüzümden de gider aynı kalmaz ama bu vücuda bu kafa olmuyor yani :)

Ahahah o ne öyle ya tepsiyle börek mi olurmus
İki kişiyiz yahu.. hayır saolsun yapmış getirmiş de iki kişi nasıl yesin onu :) onun da kilo vermesi gerekiyor diyet ve spor yapamadıkça beni sabote ediyor :) benim ip atlama sesimi duydukça börekler açıyor şaşkın.

Diyet zamanı olmasa ne güzel komşudur o öyle denebilir aslında

Al buzluga at canım bencede burda bir sabote soz konusu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…