- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.741
Gece 2.30 kadar ip atladigina göre baya götürmüş
kuzum benim çok kötü listeye girme durumum maalesef yok 83-84 arasında gitmiyor bir türlüZorlama kendini canım bu hafta dediğim gibi liste sıkıntıli zaten :)
Birde senden öncetoplight kaptanım var listeye girecek
Kaptanim 3 ayı geçti ya çıkalı o yüzden girmek istersiniz belki :)kuzum benim çok kötü listeye girme durumum maalesef yok 83-84 arasında gitmiyor bir türlü
Vücut incelmeye başlayınca yüz normal halini alıyor. Ilk yüzden veriyoruz kiloyu yüz küçülüyor vücut büyük o yüzden biraz kötü durabiliyor ama vücutta incelince normal bir görüntüye dönüyor. Benim ilk yüzüm gidiyor sonra göbeğim gidiyor sonra koca bir popo kalıyor daha onu gideremedim hiçtamam diyet yapinca yuz inceliyo ama bi sure sonra yüz toparliyo....yine hafiften dolgunlasiyo
Günaydın canım.Günaydınlaaar, bol eksili tartılaar
GünaydınGünaydın birazcık eksiyim ama aç durmayayım bunu bir düzene sokalım diye
101.8
Eksi olan her sonuç güzeldir bence tebrikler. Kilo vermek hızlanır yavaşlar durur ama önemli olan senin kararlılıkla hedefe yürümendir.Günaydınlar,
Ben geçen haftadan bu yana yalnızca yarım kilo verebilmişim. Geçen hafta 79.5 iken şu an 79 ve % 0,62 vermiş görünüyorum. Son birkaç aydır 79-82 arasında gidip geliyorum. Bu defa inşallah 79 altına düşmek istiyorum artık. Hepinize bol eksiler
Tebrikler gayet iyi gitmiş benceSelam
Çok yoğunum giremedim. Pzrtesi regl oldum dün eksi gelebilmek için pek birşey yemedim.
53.7/53.3/0.4/%0.745
Vaktim olunca bakicam herkese guzel eksiler diliyorum.
tebrikler çok iyi sonuç..Günaydın arkadaşlarçok şükür - 1 şuan 56,
57 ile başlamıştım. Eh işte vermişim biraz bakalım. Devamı gelir İnşaAllah
Tebrikler canım. Benim ortim aşağı doğru giderken bende bir o kadar artıyım.. Hafta başı bende de durum gayet iyiydi ama Cuma’ya kadar koruyamadım maalesefEki Görüntüle 2586143
bendende giden 65.2 idi sadece 900 gram malesef 64.3 olmusum
Eki Görüntüle 2586147
Benden de bu kadar çıktı. Sabah sabah biraz ip atladım leslie yaptım 1mile ama değişmedi sonuç.
(85,5/83,9/1,6/%1,87)
Ya sonra diyet bitince niye kilo aldım oluyor. Sonunda bana benzeyeceksin en ufak kaçamak saçma sapan artılar getirecek.Ben yine bisiklet üstündeyim Allah'ım yatiyom bisiklet kalkıyorum bisiklet
Günaydınlar
Geçen hafta 79.5
Bu hafta 79.4 %0.125
Totelde 100 gr vermiş gibi gorunsemde hafta basimdan beri 81 lerde geziyordum. Bu yüzden 100 gr hiç sitem etmiyorum hatta çok mutluyum@ toplight Cherry Mom
Tebrikler canım. Kaldı ki 100 gr da 100 gr dır. En azından haftaya daha aşağı gitme şansın var artık
Evet sana da moral olacaktır bu kiloyu kırmakTebrik ederim ben de bu hafta 79 'ün altına düşmek istiyorum artık haftalardır 79 da geziyorum
Tebrikler canım 68 lerle vedalaş bugün pazartesi 67 Li bir şeyler gelecektir zAtenDahada spor yaptırmıyor zaten 67 haftaya kaldı
emnis (68,7/68,1/0,6/%0,87)
Hafta içi üst kat bir tepsi börek getirmiş. Ben de eşime verdim iş yerine gönderdim :) iki gün önce beğendin mi diye sordu. yemedim ki, tüm hafta spor yaptım, ölsem de yemezdim dedim. Bu arkadaş kilo vermek istiyor ama bir türlü diyete ve spora başlayamıyor.. kilo verdiysem neden bir tepsi börek getiriyorsun. Hayır zaten evde toplamda iki kişiyiz yarım tepsi börek mi yiyecek her birimiz..Misafirlikler benim için de büyük bir azap. Tokum diyeceksin ben bunu sevmiyorum diyeceksin bu bana dokunuyor midemi ağrıtıyor diyeceksin o zaman ısrar etmiyorlar. Baktın çok usteliyorlar tadını beğenmedim güzel yapamamışsın diyeceksin (bunu daha yapmadım ama bigun ye diye çok ısrar eden birine yapacağım)
Tebrikler canım daha da altını göreceksin.Ay evet olabilir ben daha önceki diyetlerimde yapıyordum ayda bir felan bu hafta ben 99.9 u görürsem eğer ödül vereyim kendime bu arada şu anki kilomu hamileliğimin başlarında görmüştüm en son 2 sene olmuştur
savascaz bu kilolarla baska yolu yok canımVücut incelmeye başlayınca yüz normal halini alıyor. Ilk yüzden veriyoruz kiloyu yüz küçülüyor vücut büyük o yüzden biraz kötü durabiliyor ama vücutta incelince normal bir görüntüye dönüyor. Benim ilk yüzüm gidiyor sonra göbeğim gidiyor sonra koca bir popo kalıyor daha onu gideremedim hiç
Ahahah o ne öyle ya tepsiyle börek mi olurmusGünaydın canım.
Günaydın
Gayet iyi canım tebrikler
Eksi olan her sonuç güzeldir bence tebrikler. Kilo vermek hızlanır yavaşlar durur ama önemli olan senin kararlılıkla hedefe yürümendir.
Tebrikler gayet iyi gitmiş bence
tebrikler çok iyi sonuç..
Tebrikler canım. Benim ortim aşağı doğru giderken bende bir o kadar artıyım.. Hafta başı bende de durum gayet iyiydi ama Cuma’ya kadar koruyamadım maalesef
Ya sonra diyet bitince niye kilo aldım oluyor. Sonunda bana benzeyeceksin en ufak kaçamak saçma sapan artılar getirecek.
Evet sana da moral olacaktır bu kiloyu kırmak
Tebrikler canım 68 lerle vedalaş bugün pazartesi 67 Li bir şeyler gelecektir zAten
Hafta içi üst kat bir tepsi börek getirmiş. Ben de eşime verdim iş yerine gönderdim :) iki gün önce beğendin mi diye sordu. yemedim ki, tüm hafta spor yaptım, ölsem de yemezdim dedim. Bu arkadaş kilo vermek istiyor ama bir türlü diyete ve spora başlayamıyor.. kilo verdiysem neden bir tepsi börek getiriyorsun. Hayır zaten evde toplamda iki kişiyiz yarım tepsi börek mi yiyecek her birimiz..
Tebrikler canım daha da altını göreceksin.
Hiç önemli değil canım herkes ne yaptığını biliyor ne de olsa.. ben meselaMerhabalaaryine iğneden geldim bu hafta kötü liste tutmuşum İş yoğunluğu hastane derken çoğu kişinin hedefi yok sayfalarca okudum ama hiç yazmamışlar bende sormamışım
Merhaba canımMerhabalaaryine iğneden geldim bu hafta kötü liste tutmuşum İş yoğunluğu hastane derken çoğu kişinin hedefi yok sayfalarca okudum ama hiç yazmamışlar bende sormamışım
Ben daha önce 86 ile diyete başladım. 75 lerde tamam yeter artık hasta olacaksınlar başladı. Ama siz benim beslenememekten hasta olduğumu ne zaman gördünüz. Her şeyden olabilir ama yememekten olamaz diye takılıyordum :)Ay evet bi de o boyutu var. Yüzün çökmüş yaşlı gibi olmuşsun........
Seni gözden kaçırmamışımHiç önemli değil canım herkes ne yaptığını biliyor ne de olsa.. ben meselabunu hak ettim. Perşembe kadar gel o gün sapıt hiç olacak şey mi? Ama oldu bir kere önümüzdeki maçlara bakacağız artık.
Bu hafta dikkat etceemm, söylesem takip ederdin tabiMerhaba canım
Hiç sorun değilbende takip edebilirdim kaynadı olur o kadar
Bazen insanlar yüzünden çok veriyor belki öyle bir şey oluyordur sende. 90 lı kilolarda bir arkadaşım var mesela sadece yüzüne bak bırak 90 ı asla kilolu demezsin.. ben 66 yım benim yüzüm ondan tombik. Çünkü ben en son yüzümden veririm. Tabiki aşırı kilolu olunca yüzümden de gider aynı kalmaz ama bu vücuda bu kafa olmuyor yani :)Bana herkes böyle diyor. Gözlerin çökmüş. Az kilo alsan daha da güzel olursun. Yok bak zayıflık yakışmadı.
Annemler ise, hasta olacaksın diyor. Hasta olduğum zaman ise bak gördün mü kilo verdin hasta oldun. Hatta bana Bi teyze dedi ki biri kilo verdi kanser oldu
Ama hiç takmıyorum ki...
Ben yurt dışındayım o yüzden iki saat geriyiz, lütfen 12:30 a kadar atladım :)Gece 2.30 kadar ip atladigina göre baya götürmüş
İki kişiyiz yahu.. hayır saolsun yapmış getirmiş de iki kişi nasıl yesin onu :) onun da kilo vermesi gerekiyor diyet ve spor yapamadıkça beni sabote ediyor :) benim ip atlama sesimi duydukça börekler açıyor şaşkın.Ahahah o ne öyle ya tepsiyle börek mi olurmus
Diyet zamanı olmasa ne güzel komşudur o öyle denebilir aslındaİki kişiyiz yahu.. hayır saolsun yapmış getirmiş de iki kişi nasıl yesin onu :) onun da kilo vermesi gerekiyor diyet ve spor yapamadıkça beni sabote ediyor :) benim ip atlama sesimi duydukça börekler açıyor şaşkın.
Al buzluga at canımİki kişiyiz yahu.. hayır saolsun yapmış getirmiş de iki kişi nasıl yesin onu :) onun da kilo vermesi gerekiyor diyet ve spor yapamadıkça beni sabote ediyor :) benim ip atlama sesimi duydukça börekler açıyor şaşkın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?