- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.781
Bence çok güzel gitti ve aynen devam ama en önemli neden belki de zayıflama stresini kenara bırakman oldu canım. Diğer her şeyi zaten olması gerektiği gibi yapıyorsun ama bu yaklaşım da işini kolaylaştırıyor olmalı..Ayy sağol kuzum. Ben de şaşkınım. Kendime inanamıyorum. Resmen 3 haftada 6 kilo gitti
Cumartesi pazar dene pazartesi ilk sonuçları alırsın bence canım..Kizlar bu haftaki programim :)))
Aksam yemek yemeyip (sadece çorba salata) öğlen yemek yemek olacak bakalım bu taktigi deneyelim birde :))
Spor olarak yine bisikletim,ip ve iki günde 15 er dakika cardio yapacağim
Aynen canım bakalım görelim nasıl.etki edecek.Cumartesi pazar dene pazartesi ilk sonuçları alırsın bence canım..
Başlamadan ölçü al bence. Bakalım cardio ile ne kadar inceleceksin. Ben geçen hafta yaptım ya biraz incelme oldu..Aynen canım bakalım görelim nasıl.etki edecek.
Aynen öyle oldu canım. Stres gitti. Daha rahat kilo veriyorum böyle olunca. Eskisi kadar zorlanmıyorum.Bence çok güzel gitti ve aynen devam ama en önemli neden belki de zayıflama stresini kenara bırakman oldu canım. Diğer her şeyi zaten olması gerektiği gibi yapıyorsun ama bu yaklaşım da işini kolaylaştırıyor olmalı..
Dün almistim zaten moralim bozuldu ya ondan hemenn mezuraya sarıldım sağolsun yine beni üzmedi :)))Başlamadan ölçü al bence. Bakalım cardio ile ne kadar inceleceksin. Ben geçen hafta yaptım ya biraz incelme oldu..
Alt bacak çalışması da ne oluyor bilemedim ama incelmen gayet iyi bence :)Dün almistim zaten moralim bozuldu ya ondan hemenn mezuraya sarıldım sağolsun yine beni üzmedi :)))
Totalde güzel incelmem var şükür
Göğüs 100 den 91 e
Bel 90 dan 76 ya
Kalça 114 den 100 e
Üst bacak 61 den 54 e
Alt bacak 39 dan 37 ye
Alt bacak calismam lazım sanırım :)
Vaaaaooov Süpersin ortiimmmmDün almistim zaten moralim bozuldu ya ondan hemenn mezuraya sarıldım sağolsun yine beni üzmedi :)))
Göğüs 100 den 91 e
Bel 90 dan 76 ya
Kalça 114 den 100 e
Üst bacak 61 den 54 e
Alt bacak 39 dan 37 ye
Baksana ne hareketler var :) sagol canımAlt bacak çalışması da ne oluyor bilemedim ama incelmen gayet iyi bence :)
Squat hariç hiç birisini yapmadığımı fark ettim ama zaten bileklerim de kalın değil :) bakalım etkisi olacak mı canım.. sanki alt bacak kolay incelmez gibi geliyor ama neden olmasın ? Benim de ciddi kol çalışmam lazım yine bıraktım. Bir türlü istikrarlı şekilde yapamıyorum ya deli ediyor beni bu durum ama yeterince takıntı haline getirmedim herhalde ki bırakıp duruyorumBaksana ne hareketler var :) sagol canım
Olsun kuzum ben tutturamadım zaten sıkıntı değil bu hafta ki hedefim yine 79 canımMerhabalaaryine iğneden geldim bu hafta kötü liste tutmuşum İş yoğunluğu hastane derken çoğu kişinin hedefi yok sayfalarca okudum ama hiç yazmamışlar bende sormamışım
Yanlız baya bonkör komşuymuşİki kişiyiz yahu.. hayır saolsun yapmış getirmiş de iki kişi nasıl yesin onu :) onun da kilo vermesi gerekiyor diyet ve spor yapamadıkça beni sabote ediyor :) benim ip atlama sesimi duydukça börekler açıyor şaşkın.
Seni de gözden kaçırmamışıımOlsun kuzum ben tutturamadım zaten sıkıntı değil bu hafta ki hedefim yine 79 canım
Olabilir canım bozma moralini yine toplarsın motivasyonunu bırakma kendini.Günaydınlar.
Ben maalesef artı 500 deyim.
Kızlar sizi de etkilememek adına ben bir süre liste dışı kalsam.
Çünkü bu ara motivasyon olarak çok kötüyüm.
Şimdi güncel ölçülerin mi bunlar. 1 haftalık incelme miDün almistim zaten moralim bozuldu ya ondan hemenn mezuraya sarıldım sağolsun yine beni üzmedi :)))
Göğüs 100 den 91 e
Bel 90 dan 76 ya
Kalça 114 den 100 e
Üst bacak 61 den 54 e
Alt bacak 39 dan 37 ye
Pilates lastiği al bi tane hareketler var oturdugun yerden bile çalışabilirsin kol. Bacaklar için bende deneyeyim bunu bacak inceltmek çok zor yaSquat hariç hiç birisini yapmadığımı fark ettim ama zaten bileklerim de kalın değil :) bakalım etkisi olacak mı canım.. sanki alt bacak kolay incelmez gibi geliyor ama neden olmasın ? Benim de ciddi kol çalışmam lazım yine bıraktım. Bir türlü istikrarlı şekilde yapamıyorum ya deli ediyor beni bu durum ama yeterince takıntı haline getirmedim herhalde ki bırakıp duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?