Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy sağol kuzum. Ben de şaşkınım. Kendime inanamıyorum. Resmen 3 haftada 6 kilo gitti
Bence çok güzel gitti ve aynen devam ama en önemli neden belki de zayıflama stresini kenara bırakman oldu canım. Diğer her şeyi zaten olması gerektiği gibi yapıyorsun ama bu yaklaşım da işini kolaylaştırıyor olmalı..

Kizlar bu haftaki programim :)))

Aksam yemek yemeyip (sadece çorba salata) öğlen yemek yemek olacak bakalım bu taktigi deneyelim birde :))

Spor olarak yine bisikletim,ip ve iki günde 15 er dakika cardio yapacağim
Cumartesi pazar dene pazartesi ilk sonuçları alırsın bence canım..

Aynen öyle oldu canım. Stres gitti. Daha rahat kilo veriyorum böyle olunca. Eskisi kadar zorlanmıyorum.

Başlamadan ölçü al bence. Bakalım cardio ile ne kadar inceleceksin. Ben geçen hafta yaptım ya biraz incelme oldu..
Dün almistim zaten moralim bozuldu ya ondan hemenn mezuraya sarıldım sağolsun yine beni üzmedi :)))
Totalde güzel incelmem var şükür
Göğüs 100 den 91 e
Bel 90 dan 76 ya
Kalça 114 den 100 e
Üst bacak 61 den 54 e
Alt bacak 39 dan 37 ye

Alt bacak calismam lazım sanırım :)

Alt bacak çalışması da ne oluyor bilemedim ama incelmen gayet iyi bence :)

Vaaaaooov Süpersin ortiimmmm

Baksana ne hareketler var :) sagol canım

Squat hariç hiç birisini yapmadığımı fark ettim ama zaten bileklerim de kalın değil :) bakalım etkisi olacak mı canım.. sanki alt bacak kolay incelmez gibi geliyor ama neden olmasın ? Benim de ciddi kol çalışmam lazım yine bıraktım. Bir türlü istikrarlı şekilde yapamıyorum ya deli ediyor beni bu durum ama yeterince takıntı haline getirmedim herhalde ki bırakıp duruyorum

Merhabalaar yine iğneden geldim bu hafta kötü liste tutmuşum İş yoğunluğu hastane derken çoğu kişinin hedefi yok sayfalarca okudum ama hiç yazmamışlar bende sormamışım
Olsun kuzum ben tutturamadım zaten sıkıntı değil bu hafta ki hedefim yine 79 canım

Şimdi güncel ölçülerin mi bunlar. 1 haftalık incelme mi

Pilates lastiği al bi tane hareketler var oturdugun yerden bile çalışabilirsin kol. Bacaklar için bende deneyeyim bunu bacak inceltmek çok zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…