Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Pazartesine eksi çıkarsak gerisi kolay geliyor. Kaçamaklar için 2 3 hafta da bir ödül koyarız kendimize canımızın çok çektiği bisey olursa o gün yiyeceğim nasıl olsa der tutarız kendimizi
Ay evet olabilir ben daha önceki diyetlerimde yapıyordum ayda bir felan bu hafta ben 99.9 u görürsem eğer ödül vereyim kendime bu arada şu anki kilomu hamileliğimin başlarında görmüştüm en son 2 sene olmuştur

Yani ısrar etmezler ama peşinden konuşurlar mesela kilo veremezsen ay diyet yapıyordu hala şişko diyebilirler
Yahu herkes dört dörtlükmüş gibi başkalarını nasıl da eleştirebiliyo. Bu tip insanlar kendi eksikliklerini bu şekilde ört bas ediyo. Hep başkalarını konuşurlar. Bi dön kendine bak milletle uğraşma.
Çok şükür etrafımda böyle insanlar yok. Bi de bununla uğraşamam

Yani ısrar etmezler ama peşinden konuşurlar mesela kilo veremezsen ay diyet yapıyordu hala şişko diyebilirler
Desinler umursama bende diyetin ilk 3 haftası kilo verdim 1.5 aydır 79 larda geziyorum. Sürekli soruyorlar kaç kilo verdin diye aynı diyorum değişiklik olsa görülür zaten diyorum. Önceden ısrarlara pek dayanamıyordum karşı koyamıyordum hayır demeyi zor beceren biriyim. Artık farklı düşünüyorum kaçamak yapacaksam bile kendim yapıyorum en azından gerçekten canımı istediği neyse onu yiyorum kendi yaptığım şeylerle kaçamak yapıyorum. Diyelim bir yere gittim kek yapmışlar canım istiyor ama yemiyorum. Çok canim çekerse eve gelip yapıyorum ama kendim yaptığım için şekerini daha az koyuyorum yağını az koyuyorum içinde neyin ne kadar olduğunu biliyorum ya da alternatif şeyler yapıyorum yulafla hurmayla sağlıklı biseyler yapıp tatlı istegimi öldürüyorum. Bazı insanlar kötü niyetli olmuyor ev sahibi olduğu için ye demek zorunda kalıyor. Ama bazı insanlar gerçekten kötü niyetli yaklaşıyor gözüne gözüne sokuyorlar herşeyi resmen zayiflamani istemiyorlar ve bunu çoğunlukla kendiside kilo problemi yaşayan insanlar yapıyor. O yüzden kötü insanlara istediklerini vermemek lazım. Kim ne derse desin arkandan ne konuşursa konuşsun hiç umursama insanlar hep konuşur yarın zayıfladığında da hiç yakışmadı sana zayıflık yüzün çöktü gözün gömüldü diyecek aynı insanlar çünkü niyet kötü.

Günaydın kaptanım kolaylıklar diliyorum çocuk büyüse de dertler geçmiyor adlı tecrübeni okudum. Okula gidesi yokmuş sanki. Pazartesi sendromu gibi bir şey olmuş senin ufaklık.. ama sen zalım bir anne değilsin. Kızdıranın hiç mi payı yok..

Aynen bi ay sonra yapacağım bende kaçamak ödülümü ne yesem o gün diye bugünden düşünmeye başladım

Ay evet bi de o boyutu var. Yüzün çökmüş yaşlı gibi olmuşsun........

Günaydın canım acı var mı acı akşam akşam 6 bin ip
Kas gevşetici içtiğim için bacaklar şu an sarhoş gibi :) yarın düzelirim. Ama süper bir ödemim var geçen haftaya göre +700 deyim gün içinde çözülür. Ama her durumda hedefim olan 65 e ulaşamayacağım.
Şu an 66,5 tayım 1,5 kg ödem atacağımı sanmam.. bakalım..

Ay evet bi de o boyutu var. Yüzün çökmüş yaşlı gibi olmuşsun........
Bana herkes böyle diyor. Gözlerin çökmüş. Az kilo alsan daha da güzel olursun. Yok bak zayıflık yakışmadı.
Annemler ise, hasta olacaksın diyor. Hasta olduğum zaman ise bak gördün mü kilo verdin hasta oldun. Hatta bana Bi teyze dedi ki biri kilo verdi kanser oldu
Ama hiç takmıyorum ki...

ben anneme rejim yapıyorum dediğim an iğne iplik olacağım sanıyorum dert ediyor kendine kadın kendine. Ben daha rejime yeni başladığım 2 kilo verdim hemen gözün cukara düşmüş dediler. Bende takmıyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…