- 29 Nisan 2018
- 778
- 2.632
- 43
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.721
Yani ısrar etmezler ama peşinden konuşurlar mesela kilo veremezsen ay diyet yapıyordu hala şişko diyebilirlerNe garip insanlar var
Ay evet olabilir ben daha önceki diyetlerimde yapıyordum ayda bir felan bu hafta ben 99.9 u görürsem eğer ödül vereyim kendime bu arada şu anki kilomu hamileliğimin başlarında görmüştüm en son 2 sene olmuşturPazartesine eksi çıkarsak gerisi kolay geliyor. Kaçamaklar için 2 3 hafta da bir ödül koyarız kendimize canımızın çok çektiği bisey olursa o gün yiyeceğim nasıl olsa der tutarız kendimizi
Yahu herkes dört dörtlükmüş gibi başkalarını nasıl da eleştirebiliyo. Bu tip insanlar kendi eksikliklerini bu şekilde ört bas ediyo. Hep başkalarını konuşurlar. Bi dön kendine bak milletle uğraşma.Yani ısrar etmezler ama peşinden konuşurlar mesela kilo veremezsen ay diyet yapıyordu hala şişko diyebilirler
Desinler umursama bende diyetin ilk 3 haftası kilo verdim 1.5 aydır 79 larda geziyorum. Sürekli soruyorlar kaç kilo verdin diye aynı diyorum değişiklik olsa görülür zaten diyorum. Önceden ısrarlara pek dayanamıyordum karşı koyamıyordum hayır demeyi zor beceren biriyim. Artık farklı düşünüyorum kaçamak yapacaksam bile kendim yapıyorum en azından gerçekten canımı istediği neyse onu yiyorum kendi yaptığım şeylerle kaçamak yapıyorum. Diyelim bir yere gittim kek yapmışlar canım istiyor ama yemiyorum. Çok canim çekerse eve gelip yapıyorum ama kendim yaptığım için şekerini daha az koyuyorum yağını az koyuyorum içinde neyin ne kadar olduğunu biliyorum ya da alternatif şeyler yapıyorum yulafla hurmayla sağlıklı biseyler yapıp tatlı istegimi öldürüyorum. Bazı insanlar kötü niyetli olmuyor ev sahibi olduğu için ye demek zorunda kalıyor. Ama bazı insanlar gerçekten kötü niyetli yaklaşıyor gözüne gözüne sokuyorlar herşeyi resmen zayiflamani istemiyorlar ve bunu çoğunlukla kendiside kilo problemi yaşayan insanlar yapıyor. O yüzden kötü insanlara istediklerini vermemek lazım. Kim ne derse desin arkandan ne konuşursa konuşsun hiç umursama insanlar hep konuşur yarın zayıfladığında da hiç yakışmadı sana zayıflık yüzün çöktü gözün gömüldü diyecek aynı insanlar çünkü niyet kötü.Yani ısrar etmezler ama peşinden konuşurlar mesela kilo veremezsen ay diyet yapıyordu hala şişko diyebilirler
Günaydın kaptanım kolaylıklar diliyorum çocuk büyüse de dertler geçmiyor adlı tecrübeni okudum. Okula gidesi yokmuş sanki. Pazartesi sendromu gibi bir şey olmuş senin ufaklık.. ama sen zalım bir anne değilsin. Kızdıranın hiç mi payı yok..kızlar sabah sabah evden çıkarken yaşadığım cocuk krizi üzerine sizin bu sözleriniz ilaç gibi geldi nerdeyse kendimi zalim anneler gibi hissedecektm benim danalar büyük sabah küçük dana (8 yaşında) önce kalemliğini abisi okula götürmüş diye bir posta ağladı yerlere attı kendini arkasından boya kalemlerim yok dedi 24 adet yeni aldığımı verdim neymiş içinde gazlı kalem yokmuş
basmalı kalemi götürmüş abim dedi verdim ona kendi rotring kalemimi neymiş bu kalem mavi değilmiş okul çantasına su koymuşmuymuşum aralarda yemek için meyve koymuşmuymuşum kahvaltı için ekstra tost yapmışmıymışım
neden kuruyemiş koymamışım haa bu arada okulda sabah kahvaltısı öğle yemeği ve ikindi atıştırmalığı var
anlayacağınız küçük çaplı bir kriz geçirdim bebe isteyen atkadaşlar eminmisiniz bakın bunların bi de ergen modeli var çocuk konusunu bi daha düşünün istersenz
Aynen bi ay sonra yapacağım bende kaçamak ödülümü ne yesem o gün diye bugünden düşünmeye başladımAy evet olabilir ben daha önceki diyetlerimde yapıyordum ayda bir felan bu hafta ben 99.9 u görürsem eğer ödül vereyim kendime bu arada şu anki kilomu hamileliğimin başlarında görmüştüm en son 2 sene olmuştur
Takımdan atıldığıma inanamıyorum. Diyet grubundan fazla spor yapmaktan atıldımBiz seni diskalifiye edelim bence senin yüzünden yaptığım sporlar hiç bir işe yaramıyormuş gibi geliyor 6 bin ip nedir ya
Günaydın canım acı var mı acı akşam akşam 6 bin ipTakımdan atıldığıma inanamıyorum. Diyet grubundan fazla spor yapmaktan atıldım
Günaydın canım :)
Ay evet bi de o boyutu var. Yüzün çökmüş yaşlı gibi olmuşsun........Desinler umursama bende diyetin ilk 3 haftası kilo verdim 1.5 aydır 79 larda geziyorum. Sürekli soruyorlar kaç kilo verdin diye aynı diyorum değişiklik olsa görülür zaten diyorum. Önceden ısrarlara pek dayanamıyordum karşı koyamıyordum hayır demeyi zor beceren biriyim. Artık farklı düşünüyorum kaçamak yapacaksam bile kendim yapıyorum en azından gerçekten canımı istediği neyse onu yiyorum kendi yaptığım şeylerle kaçamak yapıyorum. Diyelim bir yere gittim kek yapmışlar canım istiyor ama yemiyorum. Çok canim çekerse eve gelip yapıyorum ama kendim yaptığım için şekerini daha az koyuyorum yağını az koyuyorum içinde neyin ne kadar olduğunu biliyorum ya da alternatif şeyler yapıyorum yulafla hurmayla sağlıklı biseyler yapıp tatlı istegimi öldürüyorum. Bazı insanlar kötü niyetli olmuyor ev sahibi olduğu için ye demek zorunda kalıyor. Ama bazı insanlar gerçekten kötü niyetli yaklaşıyor gözüne gözüne sokuyorlar herşeyi resmen zayiflamani istemiyorlar ve bunu çoğunlukla kendiside kilo problemi yaşayan insanlar yapıyor. O yüzden kötü insanlara istediklerini vermemek lazım. Kim ne derse desin arkandan ne konuşursa konuşsun hiç umursama insanlar hep konuşur yarın zayıfladığında da hiç yakışmadı sana zayıflık yüzün çöktü gözün gömüldü diyecek aynı insanlar çünkü niyet kötü.
Günaydın kaptanım kolaylıklar diliyorum çocuk büyüse de dertler geçmiyor adlı tecrübeni okudum. Okula gidesi yokmuş sanki. Pazartesi sendromu gibi bir şey olmuş senin ufaklık.. ama sen zalım bir anne değilsin. Kızdıranın hiç mi payı yok..
Takımdan atıldığıma inanamıyorum. Diyet grubundan fazla spor yapmaktan atıldım
Günaydın canım :)
Kas gevşetici içtiğim için bacaklar şu an sarhoş gibi :) yarın düzelirim. Ama süper bir ödemim var geçen haftaya göre +700 deyim gün içinde çözülür. Ama her durumda hedefim olan 65 e ulaşamayacağım.Günaydın canım acı var mı acı akşam akşam 6 bin ip
Bana herkes böyle diyor. Gözlerin çökmüş. Az kilo alsan daha da güzel olursun. Yok bak zayıflık yakışmadı.Ay evet bi de o boyutu var. Yüzün çökmüş yaşlı gibi olmuşsun........
Yarim saat sonra tekrar tartilacam cnm yazarim sana isyerinde biraz egzersiz yaptim belki etkisi olmustur.Nefesimmmsin kaç çıktın canım ?
Zorlama kendini canım bu hafta dediğim gibi liste sıkıntıli zaten :)Yarim saat sonra tekrar tartilacam cnm yazarim sana isyerinde biraz egzersiz yaptim belki etkisi olmustur.
Bana herkes böyle diyor. Gözlerin çökmüş. Az kilo alsan daha da güzel olursun. Yok bak zayıflık yakışmadı.
Annemler ise, hasta olacaksın diyor. Hasta olduğum zaman ise bak gördün mü kilo verdin hasta oldun. Hatta bana Bi teyze dedi ki biri kilo verdi kanser oldu
Ama hiç takmıyorum ki...
Birde sira mi varZorlama kendini canım bu hafta dediğim gibi liste sıkıntıli zaten :)
Birde senden öncetoplight kaptanım var listeye girecek
Sen alt.listeyi görmedin mi :))))) kuyruk varBirde sira mi var
tamam diyet yapinca yuz inceliyo ama bi sure sonra yüz toparliyo....yine hafiften dolgunlasiyoAy evet bi de o boyutu var. Yüzün çökmüş yaşlı gibi olmuşsun........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?