- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.821
Var zaten sorun istikrarlı olamamak. Dediğin gibi oturduğum yerde bile yapabilmem lazım ama olmuyorsun bazen başlıyorum her gün yapıyorum bir şey giriyor araya bir gün yapmayınca düzenim bozuluyor. Aslında vücudumun manyak manyak ip atlamaya değil makul bir sayıda atladıktan sonra bölgesel çalışmaya ihtiyacı var artık. Ama bir türlü o safhaya geçemedim. Bu hafta da ip atlamaya devam edeyim sonra bölgeseli arttırırım diyorum. O hafta hiç gelmiyor :)Pilates lastiği al bi tane hareketler var oturdugun yerden bile çalışabilirsin kol. Bacaklar için bende deneyeyim bunu bacak inceltmek çok zor ya
Arada olabilir canım hiç üzülme. Bir hafta sen listeyi yukarı çekersin bir hafta listedekiler seni yukarı taşır. Bunu dert etme. Sıkıntılı dönemlerden geçerken kilo vermek zorlaşabilir ama listede olmak bazen işe yarar. Ama veremesen bile bu dönemde almasan senin için, hedefin için çok iyi olur@emniscşm listeyi düşünüyorum aslında
Size zarar veriyorum.
O zaman bir kaç hafta daha devam edeyim canım.
Teşekkür ederim hepinize.
Bu hafta liste içinde kusura bakmayın.
Evet caniim kacamaklara sınırlama getir olacak bu iş bozdumu tam dagitiyorsun:)Var zaten sorun istikrarlı olamamak. Dediğin gibi oturduğum yerde bile yapabilmem lazım ama olmuyorsun bazen başlıyorum her gün yapıyorum bir şey giriyor araya bir gün yapmayınca düzenim bozuluyor. Aslında vücudumun manyak manyak ip atlamaya değil makul bir sayıda atladıktan sonra bölgesel çalışmaya ihtiyacı var artık. Ama bir türlü o safhaya geçemedim. Bu hafta da ip atlamaya devam edeyim sonra bölgeseli arttırırım diyorum. O hafta hiç gelmiyor :)
Evet böyle zamanlari sabit kilo ile geçirmek en zararsız durum oluyor @ZynpelfArada olabilir canım hiç üzülme. Bir hafta sen listeyi yukarı çekersin bir hafta listedekiler seni yukarı taşır. Bunu dert etme. Sıkıntılı dönemlerden geçerken kilo vermek zorlaşabilir ama listede olmak bazen işe yarar. Ama veremesen bile bu dönemde almasan senin için, hedefin için çok iyi olur
Sabah eşime diyorum ki, benim yemediğim şeyler bu evde bitmiyor farkında mısın? O da hiç ölçün yok ya hiç yemiyorsun ya bitene kadar yiyorsun diyor çok haklı. Gerçekten çok pis abartıyorum. Yemeyi de sporu da.. her şeyi uçlarda yaşıyorum..Evet caniim kacamaklara sınırlama getir olacak bu iş bozdumu tam dagitiyorsun:)
Ip atlamak daha kolay geliyor bende sizden öğrendim ip atlamayı bakıyorum spor yapasım yok hemen ip atlıyorum. Ama ipte kardiyo oluyor sonuçta oda ıyi bir spor. Ben bacaklara faydası olur mu ki diye atlıyorumVar zaten sorun istikrarlı olamamak. Dediğin gibi oturduğum yerde bile yapabilmem lazım ama olmuyorsun bazen başlıyorum her gün yapıyorum bir şey giriyor araya bir gün yapmayınca düzenim bozuluyor. Aslında vücudumun manyak manyak ip atlamaya değil makul bir sayıda atladıktan sonra bölgesel çalışmaya ihtiyacı var artık. Ama bir türlü o safhaya geçemedim. Bu hafta da ip atlamaya devam edeyim sonra bölgeseli arttırırım diyorum. O hafta hiç gelmiyor :)
Evet 5 cm uzunsun çok iyi1. 68 boyum bugün olculdum. Ama kemikliyim bayabenimde böyle Eki Görüntüle 2586300
Evet ip atlamak çok pratik. Koşu bandının yüzüne bakmıyorum resmen. Ama onda yürümeye başlasam fena olmayacak. Resmen tek tip spora sıkıştırdım kendimi. Hava güzelse ekstradan dışarıda yürüyorum o kadar. Sürekli aynı spor olmuyor bence..Ip atlamak daha kolay geliyor bende sizden öğrendim ip atlamayı bakıyorum spor yapasım yok hemen ip atlıyorum. Ama ipte kardiyo oluyor sonuçta oda ıyi bir spor. Ben bacaklara faydası olur mu ki diye atlıyorum
:))) Aynen öyleSabah eşime diyorum ki, benim yemediğim şeyler bu evde bitmiyor farkında mısın? O da hiç ölçün yok ya hiç yemiyorsun ya bitene kadar yiyorsun diyor çok haklı. Gerçekten çok pis abartıyorum. Yemeyi de sporu da.. her şeyi uçlarda yaşıyorum..
Ya tabiki verebiliyorum ama böyle ip atlayınca kim vermez ki? Bu bir başarı değil. Başarı istikrarlı bir şekilde korumakta. Henüz o aşamaya gelmedim. Aslında eskiden çok güzel koruyordum bir sene iki sene. Şimdi bir kaçamak ile çok alıyorum o kötü etkiliyor. Aslında bir süre tartıya da veda etmek lazım belki ama inmek istediğim kilo var öyle olunca da kendimi mezun gibi hissetmiyorum. Neyse böyle böyle bulacağız yolumuzu. Diyet gündemi ile vedalaşma vaktim geliyor bence.:))) Aynen öyle
Kendini biliyorsun yersem veririm nasılsa diyorsun belki bu biraz rahatlik veriyor sana ama uzun vadede dediğin gibi tutacak bir taktik değil :))
Evet yaa. Çığ felaketinde depremden fazla ölen olmuş. Allah beterlerinden sakınsın diyelim artıkCanım 2020 ülkemize hiç iyi gelmedi deprem çiğ uçak kazası(
Öteki gündemi ne zaman açmayı düşünüyordun canım.Ya tabiki verebiliyorum ama böyle ip atlayınca kim vermez ki? Bu bir başarı değil. Başarı istikrarlı bir şekilde korumakta. Henüz o aşamaya gelmedim. Aslında eskiden çok güzel koruyordum bir sene iki sene. Şimdi bir kaçamak ile çok alıyorum o kötü etkiliyor. Aslında bir süre tartıya da veda etmek lazım belki ama inmek istediğim kilo var öyle olunca da kendimi mezun gibi hissetmiyorum. Neyse böyle böyle bulacağız yolumuzu. Diyet gündemi ile vedalaşma vaktim geliyor bence.
Aslında ustum ince değil ama alt çok geniş olunca üst ince duruyorEvet 5 cm uzunsun çok iyi
Bel ve göğüsler yakındediğin gibi senin üst ince alt var ama kötü degil gayet iyi olculerin
Tablo duzeltme :)Sporlarimizida paylaşayım emeğinize sağlık ama Yes fit baya ezildik :) 1. 2950 puan iledennisgo 1. Takım no kilo tebrikler kizlar ❤❤Eki Görüntüle 2586317
Biraz daha kilo vermek istiyordum ama iyice sıkılmaya başladım ciddi ciddi düşünüyorum artık değiştirmeyi canımÖteki gündemi ne zaman açmayı düşünüyordun canım.
Bu hafta hedefim 82 canımmHedefleri alayım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?