- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.861
Teşekkür ederimmDoğum günün kutlu olsun canım. Nice sağlıklı mutlu yaşlar diliyorum ❤
Canım kolay gelsin tamirat İşleriniz.nşallah çabucak hallolurNe sen sor ne ben soyliyim tatlim,hem regl hem kacamak sistim,sabah ciktigim rakami hatirlayamiyorum bile o kadar hizli indim tartidan.
Bu arada tamirat basladi yoğunum biraz
Bende yazıyım mı hedefİnşaAllah 54.5
İnşaAllah başarırım
Anlık bir şeydir canim kaçamak olan kısmını da hızlıca göndermeye çalışırsan hiç sorun olmaz hele bir tamirat bitsinde is çok mu ne kadar sürer kiNe sen sor ne ben soyliyim tatlim,hem regl hem kacamak sistim,sabah ciktigim rakami hatirlayamiyorum bile o kadar hizli indim tartidan.
Bu arada tamirat basladi yoğunum biraz
Günaydın birazcık eksiyim ama aç durmayayım bunu bir düzene sokalım diye
101.8
Günaydınlar,
Ben geçen haftadan bu yana yalnızca yarım kilo verebilmişim. Geçen hafta 79.5 iken şu an 79 ve % 0,62 vermiş görünüyorum. Son birkaç aydır 79-82 arasında gidip geliyorum. Bu defa inşallah 79 altına düşmek istiyorum artık. Hepinize bol eksiler
Selam
Çok yoğunum giremedim. Pzrtesi regl oldum dün eksi gelebilmek için pek birşey yemedim.
53.7/53.3/0.4/%0.745
Vaktim olunca bakicam herkese guzel eksiler diliyorum.
Günaydın arkadaşlarçok şükür - 1 şuan 56,
57 ile başlamıştım. Eh işte vermişim biraz bakalım. Devamı gelir İnşaAllah
Eki Görüntüle 2586143
bendende giden 65.2 idi sadece 900 gram malesef 64.3 olmusum
Eki Görüntüle 2586147
Benden de bu kadar çıktı. Sabah sabah biraz ip atladım leslie yaptım 1mile ama değişmedi sonuç.
(85,5/83,9/1,6/%1,87)
Günaydınlar
Geçen hafta 79.5
Bu hafta 79.4 %0.125
Totelde 100 gr vermiş gibi gorunsemde hafta basimdan beri 81 lerde geziyordum. Bu yüzden 100 gr hiç sitem etmiyorum hatta çok mutluyum@ toplight Cherry Mom
Tebrik ederim kizlar azda olsa herkes vermisDahada spor yaptırmıyor zaten 67 haftaya kaldı
emnis (68,7/68,1/0,6/%0,87)
Sansa bak bunu deseydin öbür hafta alirdik listeyeBugün doğum günüm o yüzden biraz kaçamağım var@dennisgo gibi akşam bende trambolinime sarılcam galiba
Amiin inşallah teşekkürleerSavaşa bak bunu deseydin öbür hafta alirdik listeye
Şaka bir yana doğum günün kutlu olsun canım yeni yasinla tüm dileklerin kabul olsun ins ❤
İyiki dogdun tatlimTeşekkür ederimm
Pazartesi ye kadar kesin boylede,bence haftayada sarkicakAnlık bir şeydir canim kaçamak olan kısmını da hızlıca göndermeye çalışırsan hiç sorun olmaz hele bir tamirat bitsinde is çok mu ne kadar sürer ki
Yok canım dogru 11 e böldük bak tabi.iyi oluyor hesap bu karışırYavas yavas okuyorum
Bu kilo alip Listeye donenlerin yüzdesi haftalarina bolunmuyomu,fazla gibi geliyo bana, geçen emnis duzeltmisti,bu hafta pawloverinki cok degilmi
Af buyrun belki bilmiyorumdur
Doğru olabilirAmiin inşallah teşekkürleer
yok yok eksi gelcem bu hafta eminim iki aydır sporsuz vücudum heralde sporu görünce utanıp tartıya yansıtıverir
Çarş perş sıvıya niyetliyim güzel bi eksi görürüm inşallah bakalımDoğru olabiliryani öyle ümit ediyoruz :))))))
Nice mutlu yaşların olsun canım ❤Amiin inşallah teşekkürleer
yok yok eksi gelcem bu hafta eminim iki aydır sporsuz vücudum heralde sporu görünce utanıp tartıya yansıtıverir
İki gün çok ya :)Çarş perş sıvıya niyetliyim güzel bi eksi görürüm inşallah bakalım
Teşekkür ederimm
Teşekkür ederimmNice mutlu yaşların olsun canım ❤
Duruma göre yaparım aynen ama sıvı çok zevkli gibi geliyo gözümeİki gün çok ya :)
Yada doğumgl gününden sonra bir bakarsın duruma
Sağol canım bebeğin kalbi durdu..Bebisinle saglikli mutlu yillar canim
Sen yapmis mıydın daha önce kuzum?Duruma göre yaparım aynen ama sıvı çok zevkli gibi geliyo gözüme
Yok hep niyetlendim ama hiç yapmadım sadece cazip geliyo o kadarSen yapmis mıydın daha önce kuzum?
Çok zor o ya bende çok niyetlendim ama yemedi başlayamadım. Bu kabak bile beni mahvetti iki gün zor bitti. 2 hafta karabugdayi nasıl yedim şaşıyorum şimdiYok hep niyetlendim ama hiç yapmadım sadece cazip geliyo o kadar
Ben onuda denedim insan sıkılıyor devamlı sividan sizden önce burda bir arkdas vardı kız 2 3 gün (gün )yapiyordu hamur işi vs yiyordu diğer gunler full sıvı yapiyorduÇok zor o ya bende çok niyetlendim ama yemedi başlayamadım. Bu kabak bile beni mahvetti iki gün zor bitti. 2 hafta karabugdayi nasıl yedim şaşıyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?