Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende yazıyım mı hedef İnşaAllah 54.5
İnşaAllah başarırım
Ne sen sor ne ben soyliyim tatlim,hem regl hem kacamak sistim,sabah ciktigim rakami hatirlayamiyorum bile o kadar hizli indim tartidan.
Bu arada tamirat basladi yoğunum biraz
Anlık bir şeydir canim kaçamak olan kısmını da hızlıca göndermeye çalışırsan hiç sorun olmaz hele bir tamirat bitsinde is çok mu ne kadar sürer ki

Günaydın birazcık eksiyim ama aç durmayayım bunu bir düzene sokalım diye
101.8
Selam
Çok yoğunum giremedim. Pzrtesi regl oldum dün eksi gelebilmek için pek birşey yemedim.

53.7/53.3/0.4/%0.745

Vaktim olunca bakicam herkese guzel eksiler diliyorum.
Günaydın arkadaşlar çok şükür - 1 şuan 56,
57 ile başlamıştım. Eh işte vermişim biraz bakalım. Devamı gelir İnşaAllah
Eki Görüntüle 2586143
bendende giden 65.2 idi sadece 900 gram malesef 64.3 olmusum
Eki Görüntüle 2586147
Benden de bu kadar çıktı. Sabah sabah biraz ip atladım leslie yaptım 1mile ama değişmedi sonuç.
(85,5/83,9/1,6/%1,87)
Gunaydin kizlar cuma kilo bildirimim 86.70
400gr gitmis. Cherry Mom
Günaydınlar
Geçen hafta 79.5
Bu hafta 79.4 %0.125
Totelde 100 gr vermiş gibi gorunsemde hafta basimdan beri 81 lerde geziyordum. Bu yüzden 100 gr hiç sitem etmiyorum hatta çok mutluyum @ toplight Cherry Mom
Dahada spor yaptırmıyor zaten 67 haftaya kaldı

emnis (68,7/68,1/0,6/%0,87)
Tebrik ederim kizlar azda olsa herkes vermis

Savaşa bak bunu deseydin öbür hafta alirdik listeye
Şaka bir yana doğum günün kutlu olsun canım yeni yasinla tüm dileklerin kabul olsun ins ❤
Amiin inşallah teşekkürleer

yok yok eksi gelcem bu hafta eminim iki aydır sporsuz vücudum heralde sporu görünce utanıp tartıya yansıtıverir

Anlık bir şeydir canim kaçamak olan kısmını da hızlıca göndermeye çalışırsan hiç sorun olmaz hele bir tamirat bitsinde is çok mu ne kadar sürer ki
Pazartesi ye kadar kesin boylede,bence haftayada sarkicak

Çok zor o ya bende çok niyetlendim ama yemedi başlayamadım. Bu kabak bile beni mahvetti iki gün zor bitti. 2 hafta karabugdayi nasıl yedim şaşıyorum şimdi
Ben onuda denedim insan sıkılıyor devamlı sividan sizden önce burda bir arkdas vardı kız 2 3 gün (gün )yapiyordu hamur işi vs yiyordu diğer gunler full sıvı yapiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…