arkadaşlarım merhabalar uzun süre gelemedim çok yoğundu buğün işler. zaten bu aralar başım dönüyor kendimi kötü hissediyorum

dün akşam işten çıktıktan sonra yarım saat kadar tempolu yürüyüş yaptım. eşimle buluşacaktık. tam buluştuk yürüyüşten sonra çok başım döndü normalde tansiyonum hep düşüktür. şekerimde düştü galiba ne zamandır meyve dışında şekerli birşey yemiyorum. valla en yakın bir bankın üstüne oturduk. başımın dönmesini bekliyordum. işte böyle durumlar benim dieti bırakma sebebim oldu her zaman . sonra çantamı karıştırken iş yerine götürdüğüm 2 portakaldan 1 tanesini çantamda unutmuşum inanın o portakal o an orada benim herşeyimdi... herkesin içinde hiç utanmadan soydum portakalı hapur hupur yedim valla aradan 2 dakika sonra kendii daha iyi hisstettim. böylelikle hem ben hemde diet kurtuldu

dün akşam yemeğim : 5 kaşık mantarlı tavuk / 1 kase yoğurt çorbası / yeşil salata/ 1 ince dilim kepek ekmeği
sabah kahvaltısı : 2 domates / azıcık yumurta / 2 dilim peynir / 2 dilim kepek ekmeği
arada : 2 tane diet galeta
öğle yemeği: 1 kase mercimek çorba / 1 porsiyon taze fasulye / 1 yemek kaşığı tadımlık bulgur pilavı
arada : 2 diet büsküvi