Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın sevgili takımım

hemen kahvaltımı yazayım sizlere

1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 kk beyaz peynir
2şer çeri domates ve çıtır salatalık
1 çarliston
3 yeşil zeytin
1 avuç maydanoz
2 çay kaşığı bal
1 bardak portakal-greyfurt suyu

günaydın burçakcım maşallah canım çok güzel listen çok sağlıklı besleniyorsun bence bravo :65:

BENDE YAZAYIM HEMEN MÖNÜMÜ KIZLAR

dün akşam çıkana kadar yazmıştım

Akşam: 1 kepçe domates çorbası içtim,1 dilim ekmekle

misafirliğe gideceğim için başka bişey yemedim

orda da arkadaşım aşure yapmış,2 tane ekler koymuş,1 tanede 2 dolma kalem büyüklüğünde 1 börek vardı tabakta.arkasından da çekirdek ve çay vardı
ben sadece böreği yedim.çayla.2 kaşıkta aşure tattım
bir tane bile çekirdek atmadım ağzıma
nasılım ama kızlar :1:

bu sabah ta:
yine 1,5 dilim ekmek
üzerine sürme biberli lor peyniri
2 çay kaşığı kadar tahin
domates,salalık,biber.bol maydanoz (şişliğimi alsın die)
1 fincan çay

ara:birazdan 1 yeşil elma yicem
bravo arkadaşım azim budur işte :60: ben olsam bilemiyorum yani ama dolmayıda yerdim herhalde :56::26: kahvaltında güzel arkadaşım

Selam arkadaşlar :71: Geçmişi okudum sonra işim çıktı, çıkmak zorunda kaldım bu saate kadar yazamadım..

Sabah kahvaltım: 1 kase mısır gevreği

Akşam ise 5 kaşık barbunya yedim saat geç olduğu için. Sonra da dizi başladı (evet Osmancıyım ben de), sonunu göremeden yine uyumuşum :)

selam canım hoşgeldinn barbunyayı iyi aklıma getirdin bende bugün akşama barbunya yapim bari

merhaba canım takımım nasılsınız ben dün izinliydim bugün yine işe geldim . nişanlımla güzel vakit geçirmeye çalışıyoruma ama sayılı gün çabuk geçiyor tabi yarın akşam dönecek tekrar mersine çok çabuk bitiyor günler sizler neler yaptınız geçmişe hiç bakamadım en son cuma gününden sonra takip edemedim bugün okuyabilirsem hepsini okuyacağım hepinizi çok öpüyorum görüşmek üzere .

hoşgeldin sevda kuşuuuu :21: evet sayılı gün çabuk geçer inşallah sende geliceksin sonunda memleketime kız beraber koşarız sahilde bol bol :60: Allah kavuştursun canım arkadaşım :70:

selamlar canım takımım bende kahvaltıda
2 bardak şekersiz çay
1 dilim ekmek
3 lokma yumurta yedim sağlıksız besleniyorum bu aralar midem bulanıyor canım bişi istemiyor oofff sınav stresi başladı yaa mide krambı geçiriyorum resmen düşününce

bende şimdi gidip akşam yemeğini yapayım bari işim bitince gelirim yine yanınıza kızlar hoşçakalın

2 bardak şekersiz çay
1 dilim ekmek
3 lokma yumurta yedim sağlıksız besleniyorum bu aralar midem bulanıyor canım bişi istemiyor oofff sınav stresi başladı yaa mide krambı geçiriyorum resmen düşününce

evet cnm biraz sağlıksız olmuş gerçekten.öğlen akşam yoğurt ayran v.s içte dengele bari

Bende geldim öğle yemeğinden;

4 ç.k zeytinyağlı yer elması yedim
1 dilim ekmek (ama normal ekmek,evde kepek kalmamış :( )

evden çıkarkende bikaç cevizle 1 incir yedim.(canım istedi)

günaydın burçakcım maşallah canım çok güzel listen çok sağlıklı besleniyorsun bence bravo :65:

sağol canım teşekkür ederim
bugün nesfit yemek istemedim, iyi oldu

2 bardak şekersiz çay
1 dilim ekmek

seninki de sağlıksız olmuş ama sen de farkındasın zaten, renklendir artık şu kahvaltını

Bende geldim öğle yemeğinden;

4 ç.k zeytinyağlı yer elması yedim
1 dilim ekmek (ama normal ekmek,evde kepek kalmamış :( )

evden çıkarkende bikaç cevizle 1 incir yedim.(canım istedi)

afiyet olsun canım
gayet güzel

ben de öğle yemeğinde yağı süzülmüş ton balığı ile salata yedim ve 1.5 dilim tam buğday ekmeği
salatanın içinde havuç, turp, tere, marul, domates. salatalık, nane sumak nar ekşisi vardı, yağ koymadım ton balığının yağını süzmeme rağmen yine de yağlı olduğu için

öğle yemeğinde kıymalı semizotu yoğurt ve 3 dilim ekmeğimi yedim
akşam da etli nohut yoğurt ve salatam var
şimdi ara öğünümü yicem meyve ve sütle

öğle yemeğinde kıymalı semizotu yoğurt ve 3 dilim ekmeğimi yedim
akşam da etli nohut yoğurt ve salatam var
şimdi ara öğünümü yicem meyve ve sütle

afiyet olsun canım
3 dilim ekmek baya şişirmiştir seni yoğurtla beraber
ben de meyve yicem şimdi ama sütüm yok, 2 tane ceviz atarım ağzıma belki yanında :)))

aramı yaptım şimdi
1 küçük elma ve 2 yarım ceviz yedim
15 dk önce de yeşil çay içmiştim limonlu
bu yeşil çay beni susatıyor yaa
sizde de oluyo mu bu?

sağol canım teşekkür ederim
bugün nesfit yemek istemedim, iyi oldu

seninki de sağlıksız olmuş ama sen de farkındasın zaten, renklendir artık şu kahvaltını

afiyet olsun canım
gayet güzel

ben de öğle yemeğinde yağı süzülmüş ton balığı ile salata yedim ve 1.5 dilim tam buğday ekmeği
salatanın içinde havuç, turp, tere, marul, domates. salatalık, nane sumak nar ekşisi vardı, yağ koymadım ton balığının yağını süzmeme rağmen yine de yağlı olduğu için

haklısın burçakcım dengelemem lazım afiyet olsun sanada canım

evet canım öğlen bol salata yedim yarım tabakta barbunya 4 kaşık pilav azıcıkda olsa dengeledim sanırım akşamada yoğurt yerim

afiyet olsun canım
dikkat et 4 kaşık pilav 2 dilim ekmek yerine geçiyo
akşam buna göre dengele artık

su içemeyenler yeşil çay için
bugün iki bardak içtim ve şu an itibariyle sadece işyerinde 2 lt su içmiş bulunuyorum
damacana gibi olcam yakında, pompayla su çıkartıcam :))))))

afiyet olsun canım
dikkat et 4 kaşık pilav 2 dilim ekmek yerine geçiyo
akşam buna göre dengele artık

su içemeyenler yeşil çay için
bugün iki bardak içtim ve şu an itibariyle sadece işyerinde 2 lt su içmiş bulunuyorum
damacana gibi olcam yakında, pompayla su çıkartıcam :))))))

akşama hiç ekmek yada pilav yemeyi düşünmüyorum burçak sadece barbunya ve yoğurt yiycem maşallah damacanam benim :60::60:

Back
X