Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Starbucks'tan alıyorum canım, zencefilli tarçınlı sütlü bildiğin çay :) Çok lezzetli ama, deneyin derim çayınıza biraz süt ekleyip üzerine tarçın ekmeyi :)

canım içinde başka bi katkı maddesi yoksa gayet güzel bi çay, zencefil de tarçın da çok yararlı zaten vücuda

Kabak salatası nasıl oluyor gerçekten?

Annem haşlıyor bazen, üzerine de sarımsaklı yoğurt dökünce süper oluyor.

Bağırsaklara da birebir :28:

ya kabak haşlanınca dağılmıyo mu?
nası yapıyosunuz bunu?
bi yapsam iyi olacak

bide domates suyu da faydalıymış kabızlığa
akşam yatmadan önce 1 çay bardağı izmek faydalı oluyomuş, içebilirsem bu gece içicem bakalım

Tebrikler Burçakçım, ben de inşallah senin gibi olurum şu spor konusunda. Gülhancığımı da çok takdir ediyorum zaten..

sağol canım, inşallah
asılnda inşallaha da gerek yok, zaten seni bekleyen bi spor salonu var da ama giden bi burcu yok
ben yanında olsam sürükleye sürükleye götürürdüm seniiii :9::9::9:

gülhanın maşallahı var, o benden daha azimli bu konuda :nazar:

afiyet olsun canım
dondurma yedikten sonra canın çekmediyse şeker tatlı gibi şeyler sorun yok bence, afiyet olsun ama dikkat et hasta etme kendini

begümcüm bu kabak salatası dediğin nası bişi?

kızlar gece saat 11den sonra 45 dk uzay yürüyüşü yaptım, dün spor yapamadıydım, gece foruma bakarken 60-69da bi arkadaş uzay yürüyüşü yapacağını söyleyince gaza geldim ben de , kalktım yaptım walla, iyi oydu rahatladım :)

bugün kahvaltı olarak 5yk nesfitin içine küçük 1 elma doğrayıp onu yedim taçınlayarak

sanada afiyet olsun canım,unuttum yazmayı bide şekersiz sütlü türk kahvesi içtim arkasından,belki etkisi olmuştur.

kabak salatası şöle ki burçakcım;
kabakları çiğden rendeliyosun bi güzel
sonra bi tencerede az yağla onları kavuruyosun hafif
sonra içine yoğurt katıyosun.(lezzet vermesi için azcık mayonezde konur ama bize lazım değil)
dövülmüş ceviz ve azcık (kabak sulandığı için) ekmek içi konur.
al sana bi güzel salata

bağırsaklar için süperrrrr oluyo

Starbucks'tan alıyorum canım, zencefilli tarçınlı sütlü bildiğin çay :) Çok lezzetli ama, deneyin derim çayınıza biraz süt ekleyip üzerine tarçın ekmeyi :)

denemek lazım hakkaten,
kabak salatasınıda üstte anlattım faydası olur umarım canım

sanada afiyet olsun canım,unuttum yazmayı bide şekersiz sütlü türk kahvesi içtim arkasından,belki etkisi olmuştur.

kabak salatası şöle ki burçakcım;
kabakları çiğden rendeliyosun bi güzel
sonra bi tencerede az yağla onları kavuruyosun hafif
sonra içine yoğurt katıyosun.(lezzet vermesi için azcık mayonezde konur ama bize lazım değil)
dövülmüş ceviz ve azcık (kabak sulandığı için) ekmek içi konur.
al sana bi güzel salata

bağırsaklar için süperrrrr oluyo

ya ben bi kez yapmıştım bunu ama güzel olmadı, kabaklar çok suluymuş sanırım, ondan oldu, olduğu gibi çöpe attım diyebilirim, cevizlerime üzüldüydüm walla

yemeği de aynı etkiyi gösterir mi acaba, ne dersin?

2 tane altınbaşak sunta bisküvi ve 5 kuru üzümle aramı da yaptım :))

öğleyin muhtemelen kahvaltı tarzı olacak, evde yemek yok çünkü
gerçi brokoli ve salata var ama bilmiyorum, daha karar vermedim ne yiyeceğime :)

ya ben bi kez yapmıştım bunu ama güzel olmadı, kabaklar çok suluymuş sanırım, ondan oldu, olduğu gibi çöpe attım diyebilirim, cevizlerime üzüldüydüm walla

yemeği de aynı etkiyi gösterir mi acaba, ne dersin?

belki salatayı yaparken oranlarını da tutturamamış olabilirsin burçakcım.kabak sulu ya zaten az yoğurt istiyo,birazad ekmek içi topluyo iyi oluyo
yemeğide etkilidir tabii canım ama salata direk çiğden gibi oluyo ya o yüzden daha etkilidr die düşünüyorum.
yemeğinide nasıl yaptığına bağlı tabii bu arada

2 tane altınbaşak sunta bisküvi ve 5 kuru üzümle aramı da yaptım :))

öğleyin muhtemelen kahvaltı tarzı olacak, evde yemek yok çünkü
gerçi brokoli ve salata var ama bilmiyorum, daha karar vermedim ne yiyeceğime :)

bence brokolini ye canım

Son düzenleme:
sabahtan sonra ara yemeği unuttum kızlar,işler yoğundu.

öğlen yemeğimi yedim bu arada az önce,erkenciyim bugün biraz,
yanıma almıştım yemeğimi sefer tasımla :))

5 ç.k zeytinyağlı yer elması
1 dilim ekmek

az sonra da a.v.m. ye gidicem biraz işlerim var.1 saat hafif tempo yürüyüş olucak bana

günaydın kızlar sabah kahvaltımı yaptım
3 dilim ekmek biraz lor peyniri ve 1 yumurta
yanında da açık çayla
bugün 3. günüm ben kendimi çok rahat ve hafif hissediyorum
umarım tartıda da aynı hafifliği yaşarım

günaydın elifcim inşallah dediğin gibi olur canım bende merak ediyorum gerçekten sonucu afiyet olsun

günaydın arkadaşlar;

akşam çok atraksyon olmamış.

ben dün akşam:
1 kepçe domates çorbası
1 kepçe mantarlı tavuk sote yedim

kocam geç geldi,evde yoğurt yoktu.getirince.o yemek yerken bende 1 kase pul biberli yoğurt yedim

yemekten 1 saat kadar sonrada 1 çubuk kakaolu dondurma yedim.

(ama dondurma tatlıdan daha hafif ekmekte yememiştim.çok değildir die düşünüyorum)
sizce?

bu sabahta kahvaltıyı evde yapmadım.
canım simit istedi.gelirken yoldan aldım
yarım simidin susamlarını dötüm,yanında 1 k.k kadar taze kaşar,yarım domates,1 fincan çayla onu yedim.
şimdide 1 fincan daha çay içiyorum
afiyet olsun begümcüm akşam dengelemişsin canım bence fazla olmamış dondurma sonuçta ekmek yada pilav yememişsin ama yinede tekrarlama bence :64:

Günaydın arkadaşlar :71: Akşamları siz kapatıyorsunuz, sabahları da ben açıyorum takımı :))

Bugün yeni genel müdürümüz toplantı yapacak, buralarda pek olamayacağım. Kendi müdürüm de izinden dönüyor, yine gizli kapaklı girmem lazım :(

Sabah kahvaltım: yarım simit (peynirli), sütlü çay.

günaydın burcucum afiyet olsun canım bide Allah yardımcın olsun ne diyim :))

iyi geceler kızlar kayınvalide kayınpeder 3-5gün yatılı geldiler.çok giremem sanırım.diyet iyi gidiyor ama 4.gün tuvalete çıkmadım hiç bişe fayda etmedi.

bencede doktora git canım bide b ilaç var tamamen bitkisel ben hamileyken vermişti bana doktorum bağırsak problemleri için biebir adı becunis dene bence iyi oluyor

herkese mutlu günler kızlar bende kahvaltıda
2 bardak şekersiz çay
2 dilim ekmek
2 lokma yumurta
2 dilim peynir
2 dilim domates yedim
çok şişim saat 15 de kursum var oraya gidicem bişi yemem herhalde eve dönünce çorba içerim artık

afiyet olsun begümcüm akşam dengelemişsin canım bence fazla olmamış dondurma sonuçta ekmek yada pilav yememişsin ama yinede tekrarlama bence :64:

aynen canım.regli dönemine sayıyorum yediğimide

2 bardak şekersiz çay
2 dilim ekmek
2 lokma yumurta
2 dilim peynir
2 dilim domates yedim
çok şişim saat 15 de kursum var oraya gidicem bişi yemem herhalde eve dönünce çorba içerim artık

güzel bi kahvaltı canım,domates eklemişsin bu arada renklenmiş mönün :1:

Selam kızlar bugün erkenciyim evdeyim şimdi.

Evet yaa, çok haklısın.. Özellikle roka yiyelim kızlar, benim bağırsaklarımı bile süper çalıştırıyor ki benim 1 haftayı bulduğu oluyor sıklıkla..

Ama salata yeme alışkanlığım hiç yok, ben bundan sonra akşamları salata yapayım kendime en iyisi.

ne kadar çok salta demişsiniz, öğle için hemen bir salata yapıcam kendime :)

günaydın arkadaşlar;

akşam çok atraksyon olmamış.

ben dün akşam:
1 kepçe domates çorbası
1 kepçe mantarlı tavuk sote yedim

kocam geç geldi,evde yoğurt yoktu.getirince.o yemek yerken bende 1 kase pul biberli yoğurt yedim

yemekten 1 saat kadar sonrada 1 çubuk kakaolu dondurma yedim.

(ama dondurma tatlıdan daha hafif ekmekte yememiştim.çok değildir die düşünüyorum)
sizce?

bu sabahta kahvaltıyı evde yapmadım.
canım simit istedi.gelirken yoldan aldım
yarım simidin susamlarını dötüm,yanında 1 k.k kadar taze kaşar,yarım domates,1 fincan çayla onu yedim.
şimdide 1 fincan daha çay içiyorum

akşam zaten hafif geçmiş, kahvaltı da iyi, ben susamını falan dökmüyorum ama mutlaka kabızlık yapıyo simit ve kuru şeyler yiyince.

kızlar gece saat 11den sonra 45 dk uzay yürüyüşü yaptım, dün spor yapamadıydım, gece foruma bakarken 60-69da bi arkadaş uzay yürüyüşü yapacağını söyleyince gaza geldim ben de , kalktım yaptım walla, iyi oydu rahatladım :)

bugün kahvaltı olarak 5yk nesfitin içine küçük 1 elma doğrayıp onu yedim taçınlayarak

spor ne kadar iyi hissettiriyor insanı. Dün gittim ama son üç haftadır sadece çarşambaları gidiyorum öyle olunca her yerim tutuluyor ben de bugün tekrar gidicem, yoksa tutulmam geçmeyecek.

Tebrikler Burçakçım, ben de inşallah senin gibi olurum şu spor konusunda. Gülhancığımı da çok takdir ediyorum zaten..

rahatsızlığım yüzünden 3 haftadır hep aksattım sporu ama bu hafta toparlanma haftam olucak. spor olmayınca sanırım sadece 300 gram verebilmişim.

sağol canım, inşallah
gülhanın maşallahı var, o benden daha azimli bu konuda :nazar:

sağol canım, ben salonda yapmayı seviyorum. Aksatmamak lazım işte.

2 bardak şekersiz çay
2 dilim ekmek
2 lokma yumurta
2 dilim peynir
2 dilim domates yedim

gayet güzel bir kahvaltı olmuş.

Ben de yediklerimi yazayım;

08:00; 1 dilim kepek ekmeği, 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, yeşil çay.

11 e doğru; yarım ayva

13:00 ; 15 tane fındık

şimdi de salata yapıcam kendime çok canım çekti. günde bir defa salata aslında şart bana.

ama değişik salata türlerini yapmak lazım sıkıcı olmasın diye.

neler yapılabilir; kabak demişsiniz, brokoli var,

havuç, kırmızı lahana ve turpla mevsim salatası olabilir.

Ben de yediklerimi yazayım;

11 e doğru; yarım ayva

şimdi de salata yapıcam kendime çok canım çekti. günde bir defa salata aslında şart bana.

ama değişik salata türlerini yapmak lazım sıkıcı olmasın diye.

neler yapılabilir; kabak demişsiniz, brokoli var,

gülhancım gerçekten çok güzel toparladın kendini arkadaşım tebrik ederim seni mönülerin çok güzel afiyet olsun canım

ben de yediklerimi yazayım;

11 e doğru; yarım ayva

şimdi de salata yapıcam kendime çok canım çekti. Günde bir defa salata aslında şart bana.

Ama değişik salata türlerini yapmak lazım sıkıcı olmasın diye.

Neler yapılabilir; kabak demişsiniz, brokoli var,

canım maşallahın var gerçektende

Back
X