Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende şimdi misafirlige gideceğim en az hasarla dönmeye çalışayım

Aynen :) fazla karbonhidrat olmuş sanki birde o çıtır tavuklar yagda citirdadi değil mi

Ay valla hiç beceremiyorum. Yani zaten ben de yenilebilir bi yemek yapabilirsem, kıyamet habercisi gibi bi şey olurdu bu

ben de hiç giremem mutfağa,
evlenince yaparsın dediler kocam sağolsun bir gün bile niye yemek yapmıyorsun demedi
çocuğun olunca yaparsın dediler eh anca başladım 5 yıllık evlilikte son 6 aydır yemek yapıyorum o da mecburiyetten

zaten yemek yapsam kilo almazdık, hep abur cubur yemekten

Menü yazarsa etiketler hanım
Aslında benimde hiç kafama yatan bir diyet biçimi değil ama sende bende uzun zamandır takildigimiz için ya çok yiyecegiz eski düzene döneceğiz yada günlük 500 kalorili sok diyet yapacağız habire aynı standart olmuyor

Aç kuzum ac yüksek yüksek ver bana cezaları
Benden yüksek olamaz. Arkadaş kurbanıyım, pişmanım indirimi istiyorum. Ne yediğimi söylemeyeyim ama en az 1000 kalori almışımdır hem de gece gece
Ama çok pişmanım Cherry Mom ay bir de sabah kalktım hiç bir şey olmamış gibi iki dilim ekmekli kahvaltımı yaptım utanmadan :)

Ay bilmiyorum. Böyle olmuycak bu iş. Ne yapsak ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…