- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #333.641
Evlenince öğrenirsin nasıl yapılıyor nasıl yeniliyorBen zaten yemek yapmayı beceremediğimden öyle sorunlarım olmaz galiba
Ay en son denemiştim, ben bile yiyemedim
Bende şimdi misafirlige gideceğim en az hasarla dönmeye çalışayımkızlar merhaba, dün akşam ve bu sabah çok koşturmacam vardı anca oturabildim bilgisayarın başına
bu saate kadar 4.367 adım
dünkü menümü de hemen ekliyorum gruba,
bu sabah pek sağlıklı beslenemedim ama öğlen ve akşam telafi edeceğim
ayrıca dün akşam misafirliğe gittik bilin bakalım kim kurabiye börek poğaçadan oluşan tabağı elinin tersiyle itti
Ay valla hiç beceremiyorum. Yani zaten ben de yenilebilir bi yemek yapabilirsem, kıyamet habercisi gibi bi şey olurdu buEvlenince öğrenirsin nasıl yapılıyor nasıl yeniliyor
18şubat salı menüsü
sabah 7.30: 2adet wasa, üzerine bir parça labne, 1 haşlanmış yumurta
ara 10.00: sade kahve
öğle 13.30 : 1 kase mercimek çorbası, 1 mandalina
ara 15.45: 2 adet ince galeta
akşam 18.00 : 2 yk pilav, 5 parça ince çıtır tavuk
gece 22.30 : 1 bardak süt
anammm ne kadar karbonhidrat olmuş
Ceza defterimi acayimBende şimdi misafirlige gideceğim en az hasarla dönmeye çalışayım
Ben zaten yemek yapmayı beceremediğimden öyle sorunlarım olmaz galiba
Ay en son denemiştim, ben bile yiyemedim
Ay valla hiç beceremiyorum. Yani zaten ben de yenilebilir bi yemek yapabilirsem, kıyamet habercisi gibi bi şey olurdu bu
Aynen :) fazla karbonhidrat olmuş sanki birde o çıtır tavuklar yagda citirdadi değil mi
Aynen :) fazla karbonhidrat olmuş sanki
Nasıl sevindim harikaSporumun ilk günü çok güzel geçti. Fiziksel olarak kendimi inanılmaz ıyi hissediyorum. Psikolojik olarak daha iyi hissediyorum. Kuş gibi hafifledim. Kendimi 5 kilo vermiş gibi hissediyorum. Çok mutluyum
Evet maalesef o hepimizde kaçıyor gün sonunda bir bakmışsin full karbonhidrat hiç protein yokliste yapayım kendime günlük, böyle spontane olunca kaçırıyorum
Menü yazarsa etiketler hanımKızlar,
Bu isveç diyeti aklımı çeldi şimdi. Vucudu şaşırtmam lazım artık. Farklı bi diyet arıyorum.
İnternetten biraz baktım. Yapabilir miyim acaba
Nefesimmmsin
cnm menülerinde beni etiketler misin?
Bi bakyım bende
Aç kuzum ac yüksek yüksek ver bana cezalarıCeza defterimi acayim
Yarım ekmek çorbalı İsveç diyeti sen neymişsin beeee :) tebrikler canım.-100'le hepinize gunaydin
Benden yüksek olamaz. Arkadaş kurbanıyım, pişmanım indirimi istiyorum. Ne yediğimi söylemeyeyim ama en az 1000 kalori almışımdır hem de gece geceAç kuzum ac yüksek yüksek ver bana cezaları
Kız yarım ekmek ve çorba yedi akşam.. unuttun mu canım :) şu an ödemli bile olabilir o karbonlardan. ama bence sağlık için bırakılması gereken bir diyet-100 ne ki bence vazgeç bu diyet iyi değil. Sana göre değil
Zaten normal diyete dondum cnm-100 ne ki bence vazgeç bu diyet iyi değil. Sana göre değil
Ay bilmiyorum. Böyle olmuycak bu iş. Ne yapsak ki?Menü yazarsa etiketler hanım
Aslında benimde hiç kafama yatan bir diyet biçimi değil ama sende bende uzun zamandır takildigimiz için ya çok yiyecegiz eski düzene döneceğiz yada günlük 500 kalorili sok diyet yapacağızhabire aynı standart olmuyor
Ay bilmiyorum. Böyle olmuycak bu iş. Ne yapsak ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?