- 21 Haziran 2017
- 3.813
- 10.820
- 208
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #333.621
Boyle ufakta olsa motive etti beniAy ne güzel yaa
Musaitsen kacirma bence Bende yuruyus yapiyorum suan hedef oglene kadar 5000 adimAksam telefonuma leslie indircem isyerinde müsaitim yapabilirim aslında
canım ben seneler önce gitmiştim eve çok yakın bizimEvet bende buldum 9 km uzaklıkta :) randevu almak gerekiyor mu acaba
toplight kaptanım aynı yer size daha yakın
Çankaya Toplum Sağlığı Merkezi
benimki 29 mayıs devlet hastanesi iditoplight bi obezite merkezine gidiyodu o bu degildir herhalde.ben o zaman bakmistim burda varmi diye bulamamistim.bu merkezi ise arkadastan ogrenmistim.e her isteyen bi sorsun ilce saglik mudurluklerine ücretsiz diyetisyen
Belli bi süreden sonra alışıyosun bence yapıp yememeyeAy bravo valla. Diyetteyken mümkün değil yapmam.
Bende hauatta yapamam valla zaten en kotu aliskanliklarimdan biriside yemek yaparken atistirmak ardindan oturup yaptigim yemegi tika basa yemekBelli bi süreden sonra alışıyosun bence yapıp yememeye
Benim de dayanamicağım yiyecekler var tabi canım onları asla yapmıyorum ama poğaça kek falan zaten bi iki yer bırakırım çok aramadığım için yemeden de durabiliyorumBende hauatta yapamam valla zaten en kotu aliskanliklarimdan biriside yemek yaparken atistirmak ardindan oturup yaptigim yemegi tika basa yemek
İş yerinden nasil Leslie oluyor ya sahanesinAksam telefonuma leslie indircem isyerinde müsaitim yapabilirim aslında
-100 ne ki bence vazgeç bu diyet iyi değil. Sana göre değil-100'le hepinize gunaydin
Bencede eksi 100 u.ben bacağımı indir kaldır yapsam veririm.-100 ne ki bence vazgeç bu diyet iyi değil. Sana göre değil
-100 ne ki bence vazgeç bu diyet iyi değil. Sana göre değil
Allah iyiliğini zi versin ,geldinmi gaza nefesimBencede eksi 100 u.ben bacağımı indir kaldır yapsam veririm.
Yok o şimdi yine dayanamayıp yarım ekmek yemiştirAllah iyiliğini zi versin ,geldinmi gaza nefesim
Sana da tatlımHayırlı sabahlarr hanımlar
Ay bende öyleyim. Hem yaparken yiyorum hem yemekte yiyorum 2 porsiyon yemiş oluyorum. Ama rejimdeyken yapmıyorum.Bende hauatta yapamam valla zaten en kotu aliskanliklarimdan biriside yemek yaparken atistirmak ardindan oturup yaptigim yemegi tika basa yemek
Ben zaten yemek yapmayı beceremediğimden öyle sorunlarım olmaz galibaBende hauatta yapamam valla zaten en kotu aliskanliklarimdan biriside yemek yaparken atistirmak ardindan oturup yaptigim yemegi tika basa yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?