Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

toplight bi obezite merkezine gidiyodu o bu degildir herhalde.ben o zaman bakmistim burda varmi diye bulamamistim.bu merkezi ise arkadastan ogrenmistim.e her isteyen bi sorsun ilce saglik mudurluklerine ücretsiz diyetisyen
benimki 29 mayıs devlet hastanesi idi

Bende hauatta yapamam valla zaten en kotu aliskanliklarimdan biriside yemek yaparken atistirmak ardindan oturup yaptigim yemegi tika basa yemek
Benim de dayanamicağım yiyecekler var tabi canım onları asla yapmıyorum ama poğaça kek falan zaten bi iki yer bırakırım çok aramadığım için yemeden de durabiliyorum

Bende hauatta yapamam valla zaten en kotu aliskanliklarimdan biriside yemek yaparken atistirmak ardindan oturup yaptigim yemegi tika basa yemek
Ay bende öyleyim. Hem yaparken yiyorum hem yemekte yiyorum 2 porsiyon yemiş oluyorum. Ama rejimdeyken yapmıyorum.

Ben zaten yemek yapmayı beceremediğimden öyle sorunlarım olmaz galiba
Ay en son denemiştim, ben bile yiyemedim

kızlar merhaba, dün akşam ve bu sabah çok koşturmacam vardı anca oturabildim bilgisayarın başına

bu saate kadar 4.367 adım

dünkü menümü de hemen ekliyorum gruba,
bu sabah pek sağlıklı beslenemedim ama öğlen ve akşam telafi edeceğim
ayrıca dün akşam misafirliğe gittik bilin bakalım kim kurabiye börek poğaçadan oluşan tabağı elinin tersiyle itti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…