• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne belalı hafta ya. Sanki yeryüzünün tüm karbon ve tatlıları geçit töreni yapıyor önümde ya.. bu nedir hiç anlamıyorum. Aylarca emek verip kurtulduğum kiloları bir haftada geri almamı istiyor sanırım evren :)
Ama sen onlari gormezden geliyorsun.
En fazla birini secip arkasina odem aticiyi dayiyorsun degilmi🤔

:halay::halay::halay:Bu arada eşim işe giriyor benim diz de hala dikkat etmeliyim onun için işten izin aldım annemlerdeyim eşim evrak yaptıracak
Çok sevindim canım.. dizin de bir an önce geçerse keyfinize diyecek yok..

Ama sen onlari gormezden geliyorsun.
En fazla birini secip arkasina odem aticiyi dayiyorsun degilmi🤔
Bugün iki kaçağım var. Ödem atıcı yok. Dışarıda oluyoruz WC sorunu olmasın diye ödem atıcı içemiyorum. Su bile az içiyorum. Of şu hafta bir geçse haftaya biraz düzene gireceğim ama bu beslenme tipi alışkanlık olmamalı.. diyet yaparken daha iradeliyim haliyle şu an mezunum diye oluyor bunlar. Ama dengeleyeceğim emeklerime değer veriyorum :)

Selamlar

yeni gelen arkadaslar var sanirim bu haftanin yogunlugunda kacirmisim @missERE Mor Vampirella Mor Vampirella hosgeldiniz

Cherry Mom Cherry Mom bugun oglen pizza aksam makarna oldu bana guzel bir ceza lazim :sinirli::sinirli::sinirli:

bu hafta maalesef fazla dikkat edemedim yine de arti gelmemek icin elimden geleni yapicam.
Merhaba hosbulduk😊

Herkese günaydın dun menu yazamadim yaşıyorum hemen :)

Tamam yaaaa, söylüyorum .daha erkendi ama...
Yeni bisey de degilki..haslanmis lahana suyu iciyorum 2-3 gündür.belki odemdir belki yag 600 gr gitti.devam ediyorum.masallah diyin durursa sizden bilirim😂😂yarin sabah alin lahanalari aksama kadar icin cumayi kurtaralim barii🤔🤔
Ayy bu harika bi şey🤩
Gerçi lahanayı da pek sevmem ama, denize düşen ....

Ketoya nasıl bakıyosunuz kızlar? Bu ara çok yapan duyuyorum. Şöyle bi araştırdım tereyağını falan görünce bi düşündürttü beni. Sizin fikriniz nedir?
günaydınlarrr valla bana da çok cazip geliyor keto tatlım her an niyeti bozup başlayabilirim

olur şekerim iyi olur face de ketojonik diyet yapanlar diye bir grup var bayaa güzel bilgiler var bir de keto kafası diye bir arat netten youtube da güğzel şeyler var
Bakayım hemen ben de örnek listeleri falan araştırdım biraz güzel gözüküyolar. Onlara da bakim bi

Back
X