• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam yaaaa, söylüyorum .daha erkendi ama...
Yeni bisey de degilki..haslanmis lahana suyu iciyorum 2-3 gündür.belki odemdir belki yag 600 gr gitti.devam ediyorum.masallah diyin durursa sizden bilirim😂😂yarin sabah alin lahanalari aksama kadar icin cumayi kurtaralim barii🤔🤔
Ya o kadar çok şey varki bence biz bu ictiklerimizden artı geliyoruz 🤣🤣yarında lahana içelim

Yeni bisey de degilki..haslanmis lahana suyu iciyorum 2-3 gündür.belki odemdir belki yag 600 gr gitti.devam ediyorum.masallah diyin durursa sizden bilirim😂😂yarin sabah alin lahanalari aksama kadar icin cumayi kurtaralim barii🤔🤔
Ayyyy demeeeee :KK71: ne güzel
Nasıl içeceğiz ne yapicaz anlat anlat 😂😂

Ayyyy demeeeee :KK71: ne güzel
Nasıl içeceğiz ne yapicaz anlat anlat 😂😂
Ya sabah aksam 2 bardak diyolar ama ben gun icinde iciyorum.3 bardak suya 4-5 adet avuc buyuklugunde beyaz lahana atip 8-10 dk kaynatiyorum ilik ,soguk gun içinde içiyor um.hadi sifa olsun.gobegim küçüldü.👍

Ya sabah aksam 2 bardak diyolar ama ben gun icinde iciyorum.3 bardak suya 4-5 adet avuc buyuklugunde beyaz lahana atip 8-10 dk kaynatiyorum ilik ,soguk gun içinde içiyor um.hadi sifa olsun.gobegim küçüldü.👍
Yarın yapalım artı gelecek olanlar ya sopayı ya lahanayı yiyin 🙈😂😂:confused:

İyi akşamlar kızlae bu gün standartımdan fazla yedim aslında sabah güzel bir eksi görmüştüm cumaya ne olur bilmiyorum öğlende iş yeriyle yemeğe gittik akşam kızlarla günümüz vardı dışarıda 5 gibi yeyince annemlerde de yedim 4 öğün oldu menümğ yazıyorum bakarsınız

Bi hafta da hiç bişey yiyip içmemeyi deneyelim bakalım o zaman ne olacak. Tadı da çok kötü ha ben zamanın da onu da denemiştim 🙈🙈
Limon sikariz zehir olsa icerim.bugun +500 gördüm 😭😭😭😭 adım adım artıyor anlıyorum ki regli geliyor işe yarar herhalde lahana

Sabah
Shake

Öğle
Beyti kebap 2 kaşık bulgur pilavı vardı yanında ve yoğurtla
Soğan salatası

Akşam 17. 30
Avakadolu tavuklu salata

Ekstra 21.00
Havuç yoğurtlusu
2 dilim ekmek tb
2 kaşık biber yemeği

C Cagrihilal1
Akşamı erken ve hafif geçirdiğin için akşam tekrar yemissin. Yarın telafi edersin 👏👏

Screenshot_2020-02-19-23-34-43-060_com.android.chrome.webp

İcilebiliyo ya fena değil

:halay::halay::halay:Bu arada eşim işe giriyor benim diz de hala dikkat etmeliyim onun için işten izin aldım annemlerdeyim eşim evrak yaptıracak
Bence bu konu sizinde aranizi düzeltir bir erkek için kolay durum değil çok sevindim canim

Of ya neden lahana suyu ama ya.. hiç katlanmıyorum kokusuna :(((( umarım sana iyi gelmeye devam eder ama :)

Ne belalı hafta ya. Sanki yeryüzünün tüm karbon ve tatlıları geçit töreni yapıyor önümde ya.. bu nedir hiç anlamıyorum. Aylarca emek verip kurtulduğum kiloları bir haftada geri almamı istiyor sanırım evren :)

Of ya neden lahana suyu ama ya.. hiç katlanmıyorum kokusuna :KK43:((( umarım sana iyi gelmeye devam eder ama :)
Biseyler kat icine ne biliyim,tok karna fazla rahatsiz etmedi beni,bi dikiste icmek daha iyi belkide,iliyinca kokmuyo sanirim

Back
X