• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Lahanam ocakta 😁😁 bugün güzel bir kahvaltı yaptım yumurtası peyniriyle.. öğlen ve akşam çorba yoğurt lahana suyu ile kapatmayı planlıyorum :KK5:
Ay kendimi şuan birine benzettim 😁😁😁 akşam kaçamak yaptım diye geliyormusum 😁 :KK70:
Tek tek yazarsın artık 🤣🤣

Dikkat et canım kalıcı bi sorun haline gelmeden beslenmeni düzeltmeye bak. Leslieye başlayabildin mi. 2 haftadır ben de hiç iyi değilim sporu çok aksattım. İçimden yapmak da gelmiyo. Bi an evvel silkelenip devam etmem gerekiyo
Evet bu ara hayat cok hizli akiyor ama zaten amacim hayatin akisi icinde zorlanmadan dogru beslenmeyi ogrenmek. Yani adi diyet yapiyorum, dikkat ediyorum olmadan fazladan zaman/dikkat ayirmadan beslenebilmek. Artik dogru seyleri yapa yapa aliskanlik haline getirmek gerekiyor. Su anda hala planlama filan yapmam gerekiyor. Ama yavas yavas da olsa gelisme var o kesin :)

Spora gunlerdir ilk defa su anda vakit oldu dusundum. Ama halletmem gereken birkac is var diye bilisayar basina geldim. Ogluma hatira olsun diye foto cekimi yaptiricaz, fotografci ve kiyafet bakiyorum. Sevimli cocuk kiyafetlerinden mi yoksa, pantolon gomlek papyon tipi birsey mi alsam acaba ?

Su tarz:

Eklentiler

• 691907_L.webp
    691907_L.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 21
Kız yazık ben takip edeyim seni 🤣🤣🤣
Ben face i kapattım geçen yıl . Bi tek insta var.
İnstaya çok takıldım son zamanlarda ama. günde en az 1,5-2 saat gidiyo. Böyle giderse onu da kapatacam. Hesap açık olunca tutamıyorum kendimi. bakıyorum illaa

Evet bu ara hayat cok hizli akiyor ama zaten amacim hayatin akisi icinde zorlanmadan dogru beslenmeyi ogrenmek. Yani adi diyet yapiyorum, dikkat ediyorum olmadan fazladan zaman/dikkat ayirmadan beslenebilmek. Artik dogru seyleri yapa yapa aliskanlik haline getirmek gerekiyor. Su anda hala planlama filan yapmam gerekiyor. Ama yavas yavas da olsa gelisme var o kesin :)

Spora gunlerdir ilk defa su anda vakit oldu dusundum. Ama halletmem gereken birkac is var diye bilisayar basina geldim. Ogluma hatira olsun diye foto cekimi yaptiricaz, fotografci ve kiyafet bakiyorum. Sevimli cocuk kiyafetlerinden mi yoksa, pantolon gomlek papyon tipi birsey mi alsam acaba ?

Su tarz:
Bence bu tarz çok güzel. Böyle şeyler giyince bebekliktrn çıkmış koca delikanlı olmuş diyosun. Ben tabi genç kız olmuş diyorum da😄

Onu bende hiç anlamıyorum. Benim üst katta ki komşuyla konuşmuyoruz. Durmadan paylaşıyor sayfa sayfa laf sokuyor bana 10 merdiven inse ben burdayım. Bende bastım engeli herşey içind e kaldı artık 🤣🤣 yüzüme söylemek yemiyor çünkü sorsan sana söyledim de demez. Klavye delikanlısı kaynıyor her yer 🤣🤣
Komşunun komşuya laf sokması da en ilgincime giden durum bunca hayat telaşı içinde komşunun gönlünü hoş etmeyi mi düşüncen arkadaşın olsa neyse 😂
Cıks geçen demiştim ya bi detoks suyu o. Brokoli, ıspanak, maydonoz, elma, armut, salatalık 🤣

Su tarz:
Yaa bence bu tarz çok tatlı oluyo böyle bak 🥰
Detoks suyu 🤣 Brokoli, ıspanak, maydonoz, elma, armut, salatalık 🤣

Onu bende hiç anlamıyorum. Benim üst katta ki komşuyla konuşmuyoruz. Durmadan paylaşıyor sayfa sayfa laf sokuyor bana 10 merdiven inse ben burdayım. Bende bastım engeli herşey içind e kaldı artık 🤣🤣 yüzüme söylemek yemiyor çünkü sorsan sana söyledim de demez. Klavye delikanlısı kaynıyor her yer 🤣🤣
Ne yaptiysan kadına kan kusmus 😅😅😅😅

Onu da yapayım 😁😁zehirlencem yeminle :confused:
Lahanayı ictim baya maydanoz limon.ekledim içine
Evde olduğun bi gün yap bol tuvalete çıkarmalı bi arkadaşımız 🤣 limon suyu da kattım unutmuşum yazmayı. Bunu başka gün yap ama ikisi bir olup çok su kaybettirmesin vücuduna

Esracım sen bunu dene sahiden. Çiğ sebzelerden yapılıyo ya senin metabolizma buna cevap verir belki.
Benim metabolizma galiba öldu hiç birşeye cevap vermiyor 😁😁
Mesela siz diyorsunuz ya bugün disaridayim.detoks suyu yapmiyim felan yok arkds bende öyle bişey olmuyor 🤪

Benim metabolizma galiba öldu hiç birşeye cevap vermiyor 😁😁
Mesela siz diyorsunuz ya bugün disaridayim.detoks suyu yapmiyim felan yok arkds bende öyle bişey olmuyor 🤪
Ya bence bunda olur. Beni böyle yapan başka bi su cidden görmedim. Geçen sefer iki gün içmiştim bu sefer korkumdan sadece öğlen içtim 🤣

Back
X