• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Lahana cok faydali canim.bende ilacli beyin emarlarindan sonra 1 hafta boyunca iciyorum vücuttaki zararli herseyi atiyor.yurtdisinda kemoterapi gören hastalara lahana kürü yapiyorlarmis.kemoterapinin vücuttaki kalintilarini atsin diye.
Vay be o zaman kilo olarak yaramasa bile arada içmek lazim .

Bende elma sirkesine baslicam bugün ama reflüm var dokunurmu bilmiyorum. Dun arkadasi gordüm kız zaten çıta gibiydi hepten erimiş ne yaptin diye sordum kendisi öğretmen hasta olmamak icin elma sirkeli su icmis aksamlari .kaburgalari cikmis adeta. Ben küpüyle içsem ayni etkiyi yapnaz
Banada yapmiyor galiba hafta sonundan beri içiyorum anca artı gördüm 🙄😅

Merhabalar
Ben spora başladım ya 9 buçukta gidiyorum spora gitmeden kahvaltı yapıyorum. Ama gelince çok acıkıyorum ara öğün yapıyorum ama hiç bana misin demiyor bugün iki defa kahvaltı yaptım 🙈🙈yarın kahvaltı yapmadan gideceğim gelince nasıl olsa yine açım

Kahvaltı
1.5 yumurta ile pırasalı omlet
1 yk çökelek
2 dilim ekmek
Ara
1 muz
1 avuç kuru uzum
2. Kahvaltı
Tam buğdaylı sandviç ekmeği ile 2 tane peynirli sandviç
Akşam
1 kepçe tarhana çorbası
8 yk yoğurtlu makarna
2 lt su hezeyan5381 hezeyan5381

1 saat fitness
100 squat
10 dk alt bacak
40 dk yürüyüş Cherry Mom Cherry Mom
İkinci kahvaltı fena olmuş 2 tane sandviç 🙈 olmadı dediğin gibi yarın farklı bir şey dene kahvaltı yapma meyve ye git bir iki fındık ceviz
... gelince normal kahvaltıni yap hani spor şahane ama biraz menüye ayar çekmen lazım :))

Evet ya beden farkı olmasa tası tarağı toplayıp gideceğim tek motivasyon kaynağım bu 😅 tartılar bozuk :p :)))
Ben kilo olarak zayıfım ama görünüş olarak hantalım sen öyle değilsin mükemmel bişey 😍 geçen bi kızla karşılaştım bahsetmiştim spora gidiyomuş filan işte kız benden kilo olarak fazla! Boylarımız bi santim ancak oynuyodur ve benden acayip inceydi çok kıskandım 🤣 sende aynı öylesin bence 🤩😍

Ben kilo olarak zayıfım ama görünüş olarak hantalım sen öyle değilsin mükemmel bişey 😍 geçen bi kızla karşılaştım bahsetmiştim spora gidiyomuş filan işte kız benden kilo olarak fazla! Boylarımız bi santim ancak oynuyodur ve benden acayip inceydi çok kıskandım 🤣 sende aynı öylesin bence 🤩😍
Yok be kuzum bende öyle kemikli kuru flan değilim gören balık etli der yine ama tabi eskiye göre sıkilastim.
Sende yanlış gormediysem yuvarlak hatlara sahipsin ve bence çok iyi duruyorsun hiç öyle dedigin gibi değil daha iyisi olur mu tabi olur bir kremsokolada sen olursun 😍😅

Yok be kuzum bende öyle kemikli kuru flan değilim gören balık etli der yine ama tabi eskiye göre sıkilastim.
Sende yanlış gormediysem yuvarlak hatlara sahipsin ve bence çok iyi duruyorsun hiç öyle dedigin gibi değil daha iyisi olur mu tabi olur bir kremsokolada sen olursun 😍😅
Ah keşke ama sanmıyorum 🤣 benim göbeğim çok esnek ya azıcık ödem olsun direk göbek çıkıyo bide tontik yanaklarım 😂 sonra basen şimdi basen azaldı yanaklar hafifledi ama sona yine göbecik kaldı 🥴

Ah keşke ama sanmıyorum 🤣 benim göbeğim çok esnek ya azıcık ödem olsun direk göbek çıkıyo bide tontik yanaklarım 😂 sonra basen şimdi basen azaldı yanaklar hafifledi ama sona yine göbecik kaldı 🥴
Allah'ım öyle bir tablo cizdin ki 😅 kendine haksızlık ediyorsun ama belki iyi yapıyorsun daha istikrarlı spor yapıyor olursun yüzme bence gobegin için çok iyi olacak 👍

Allah'ım öyle bir tablo cizdin ki 😅 kendine haksızlık ediyorsun ama belki iyi yapıyorsun daha istikrarlı spor yapıyor olursun yüzme bence gobegin için çok iyi olacak 👍
Bugün gidemedim yüzmeye uyumuşum saati kaçırdım 🤧 bi yandan ders çalışmaya başladım üni okuyim bi tane daha boş durmiyim dedim 4 ayda ne kadar hazırlanabilirsem 🤣 sporum azalcak gibi o yüzden bi miktar 😞

Bugün gidemedim yüzmeye uyumuşum saati kaçırdım 🤧 bi yandan ders çalışmaya başladım üni okuyim bi tane daha boş durmiyim dedim 4 ayda ne kadar hazırlanabilirsem 🤣 sporum azalcak gibi o yüzden bi miktar 😞
A süper ne bölüm düşünüyorsun
Bende bir ara kpss mi girsem dedim ama emreyle o tempoya giremem gibi devamlı uykusuzum zaten seneye inşallah :)

A süper ne bölüm düşünüyorsun
Bende bir ara kpss mi girsem dedim ama emreyle o tempoya giremem gibi devamlı uykusuzum zaten seneye inşallah :)
Emre biraz büyüyünce bence süper olur 🤩 kendi bölümümü destekleyecek bi bölüm istiyorum da kesin olarak şu diyemedim henüz. Çalışayım güzel bi puan alayım da bölüm bulunur 😄

Ben haşlama daha çok seviyorum yaa yağda dökmüyorum üstüne o zaman bi tane yiyebilirim bence öğlen 😂
Kız ye ye bu ceza olayı en çok seni etkiledi yemek yemeye korkar oldu n. Öğün yerine yiyebilirsin bence sıkıntı yok

Back
X