• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kız ye ye bu ceza olayı en çok seni etkiledi yemek yemeye korkar oldu n. Öğün yerine yiyebilirsin bence sıkıntı yok
Spor yapmak kendim isteyince güzel ama ceza olunca güzel değil bu hep ondan ötürü 🤣

Ah keşke ama sanmıyorum 🤣 benim göbeğim çok esnek ya azıcık ödem olsun direk göbek çıkıyo bide tontik yanaklarım 😂 sonra basen şimdi basen azaldı yanaklar hafifledi ama sona yine göbecik kaldı 🥴
O zaman zıplamak yerine daha sikilastirici spor tercih et bence. Kilon çok değil pilates sana ıyi gelir bence

Vay be o zaman kilo olarak yaramasa bile arada içmek lazim .

Evet canim.aslinda cok sansliyiz ülkemizde bol miktarda yetisiyor. Diger ülkelerde tabletlerini alip kullaniyorlarmis.

Benim de midem hep sorunludur. Kardeşim doğal olunca mide etkilenmiyor dedi. Bir süre kullandım hiç sorun yaşamadım. Boğaz ağrım geçince içmeyi unutmaya başladım. Ara ara içiyorum :)

Bende bu aksamdan itibaren baslicam. bakalim bende etki edecekmi :işsiz:

Bir lahmacun bir ayran bir ana öğün ediyor🤓 senin kilonda ayranı çıkarıyorlar. Haşlama içli köfteden ne olacak ki? Yeter ki yağı olmasın. Haşlayınca tatsız tuzsuz bir şey olduğu için üstüne tereyağı dökülüyor ne de olsa 😀
Aa ben içli köfteyi haşlama severim üzerine yalnız limon sıkarım yağ filan koymam

Işe yaramasi için yakması lazım 🤣🤣Bende bugün karin çalıştım vücudumun ortası felç
O zaman yeni haftaya pilates topuma sarılarak başlıyım sen de yapmadığımda beni dürtükleyiver nasıl fikir 😂

Ah keşke ama sanmıyorum 🤣 benim göbeğim çok esnek ya azıcık ödem olsun direk göbek çıkıyo bide tontik yanaklarım 😂 sonra basen şimdi basen azaldı yanaklar hafifledi ama sona yine göbecik kaldı 🥴
Lahana ic lahana👍😂

Evet canim.aslinda cok sansliyiz ülkemizde bol miktarda yetisiyor. Diger ülkelerde tabletlerini alip kullaniyorlarmis.
Ay bende o kadar nadir alirim ki eve eskiden sarmasini yapardim rejime gireli onuda yapmaz oldum :))) ama aklımda bundan sonra 👍

Back
X