• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlaar yazdiklariniz icin tesekkur ediyorum 2 gundur giremedim hastalandim faranjit ve alerjik rinit beni mahvetti bugun yedigime de dikkat edemedim menu yazmayım hic cok sacma çünkü.. yarin tam gaz devam insallah :)
Geçmiş olsun

Kizlaar yazdiklariniz icin tesekkur ediyorum 2 gundur giremedim hastalandim faranjit ve alerjik rinit beni mahvetti bugun yedigime de dikkat edemedim menu yazmayım hic cok sacma çünkü.. yarin tam gaz devam insallah :)
Geçmiş olsun cnm,

Gecmis olsun canım çabuk toparlarsin ins

Slm kızlar dünki menüm
Sabah 1.5 haslama yumurta 1 sosis 5 zeytin peynir çay 1dilim ekmek

Ara turk kahvesi

Öğle ekmeksiz döner salata

Ara 1portakal

Aksam peynirli salata soda
1 bardak sirkeli su
2litee su Cherry Mom Cherry Mom

Bugün

Sabah 1 yumurta 1dilim ekmek domates salatalik sögüs 6 yesil zeytin 2 parca peynir cay

Ara türk kahvesi

Öğle fırında çupra diyet kola salata 1 dilim ekmek

Ara 1 elma

Aksam salata soda 2 salatalik turşusu

2 litre su
3 bardak lahana suyu
Cherry Mom Cherry Mom
Sirke - lahana suyu harikasın 😍😍 bu hafta gecen cuma gibi olmayacak belli ki ❤️

Bende Çarşamba Perşembe lahana suyu yapacaktım yine ama pawlover pawlover senin brokoli suyuda aklımda hangisini önce sonra yapsam ayni gün yapmayayim değil mi 🙄

IMG_20200223_235729.webp

😔

Hani menüler kizlarrr alt liste üst liste en az 20 kişi varız ama menü yazan 3 5 kişi :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli:
Yarın geliyor benim menüler. Hatta sabah yazıp gün boyu uymayı planlıyorum. suçlarım buradan oraya yol olur muhtemelen karbon ve tatlı krizleri beni bekliyor ama kararlıyım bitti nokta :)

Geçmiş olsun canım

Sirke - lahana suyu harikasın 😍😍 bu hafta gecen cuma gibi olmayacak belli ki ❤

Bende Çarşamba Perşembe lahana suyu yapacaktım yine ama pawlover pawlover senin brokoli suyuda aklımda hangisini önce sonra yapsam ayni gün yapmayayim değil mi 🙄
Bence aynı gün yapma ama ben bu hafta az içince lavabo sorunu falan olmadı, geçenki etkiyi alamadım sanki. Bi bardak anca içtim çünkü 🤣 sen biraz bol iç

Bugün bi programda doktor anlatıyordu. 10 kilo ağırlık dizlere 40 kilo baskı yaparmış. Yani 10 kilo verdiğimizde dizlerde 40 kiloluk baskıdan kurtuluyoruz. İnşallah sen de kilo verdikçe kurtulacaksın dizindeki problemlerden
İnşallah canım

Back
X