• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar merhaba,

cuma günü annemi mahallemizdeki başıboş köpeklerden biri ısırdı, bu süreçte kuduz tedavisi görüyor, ara sıra foruma uğramaya çalışacağım,şu an sürekli girip paylaşım yapacak motivem ve zamanım yok :KK43:

listeye tam girmişken ayrılmak olmaz ama sizlere bu süreçte başarılar diliyorum:KK50:

ben de diyet serüvenime kendi başıma devam edeceğim :KK55:
Geçmiş olsun cnm

kızlar merhaba,

cuma günü annemi mahallemizdeki başıboş köpeklerden biri ısırdı, bu süreçte kuduz tedavisi görüyor, ara sıra foruma uğramaya çalışacağım,şu an sürekli girip paylaşım yapacak motivem ve zamanım yok :(

listeye tam girmişken ayrılmak olmaz ama sizlere bu süreçte başarılar diliyorum:KK50:

Aaa geçmiş olsun 😕

kızlar merhaba,

cuma günü annemi mahallemizdeki başıboş köpeklerden biri ısırdı, bu süreçte kuduz tedavisi görüyor, ara sıra foruma uğramaya çalışacağım,şu an sürekli girip paylaşım yapacak motivem ve zamanım yok :KK43:

canım geçmiş olsun günlük 5 mesaj yazmak zorunda değilsin eğer listede kalmak istersen bir süre sadece kilo bildir

kızlar merhaba,

cuma günü annemi mahallemizdeki başıboş köpeklerden biri ısırdı, bu süreçte kuduz tedavisi görüyor, ara sıra foruma uğramaya çalışacağım,şu an sürekli girip paylaşım yapacak motivem ve zamanım yok :(

Geçmiş olsun ayrilmana gerek yok,hergun yazmanada ,cuma bildirimlerine gel yeter sıkıntı lari atlatana kadar,sonra kaldigin yerden devam edersin.

Ben öğle yemeğinde pide yedim. Cezası car mi varsa erkenden yapayım.@emnis in net yok pawlover pawlover sen mi verecen cezaları 🤣🤣
Böyle bir iştahla ceza çekmek isteyen başka bi grup var mı şu forumda yaa.:confused:
Ne güzeliz:KK9:

kızlar merhaba,

Geçmiş olsun canım..

Ben öğle yemeğinde pide yedim. Cezası car mi varsa erkenden yapayım.@emnis in net yok pawlover pawlover sen mi verecen cezaları 🤣🤣
Yarım pide menü sayılsa yarısından ceza yersin bence. Sen 50-70 arası bir şey yaparsan Cherry Mom Cherry Mom akşama netleştirir muhtemelen.. eğer cezaları bu süreçte pawlover pawlover vermeyecekse tabii :)

Yarım pide menü sayılsa yarısından ceza yersin bence. Sen 50-70 arası bir şey yaparsan Cherry Mom Cherry Mom akşama netleştirir muhtemelen.. eğer cezaları bu süreçte pawlover pawlover vermeyecekse tabii :)
Akşamları gelcem dedi akşam gelince konuşuruz. Cherry Mom Cherry Mom in yokluğunda cezalarda indirim yaparım belki 🤪🤣 yada daha katı cezalar :sinirli: 😂

kızlar merhaba,

Geçmiş olsun

Akşamları gelcem dedi akşam gelince konuşuruz. Cherry Mom Cherry Mom in yokluğunda cezalarda indirim yaparım belki 🤪🤣 yada daha katı cezalar :sinirli: 😂
Cezalardaki indirim oranı nedir acaba? Ona göre itiraflar olabilirr:KK70::KK70::KK70:Kendim için değil bi arkadaş için soruyorum.:confused:

Ay yok ben değil, bi arkadaş için soruyodum ama
Zaten benim böyle şeylerle hiç ilgim olamaz.:KK35:
Cezadan kaçmıyoruz kaçanları uyarıyoruz arkadaşa öyle söyleyelim :sopa::KK70:

Back
X