• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba kızlaaarr
Bugun bir arksdasima hasta ziyaretine gittim..malum sinav- borekli kekli tabak vardi..veee ben kazandiiiimm çünkü şekersiz 16. Gün😎

Bu arada 3 aylar hayrlar iyilikler guzellikler getirsinn
Şahane irade 👏👏👏

Amin hayırlısıyla Ramazan'a ulasalim inşallah

C Cagrihilal1 anca ye ceza yazalım diye dürtükler 😅😅😅
Ben şimdi kahveye geçtim😅 bitsinn yarim saat cardio yapcam biraz moral bulayim
Ağrın yoksa sende biraz zıpla olmaz mı 🤗
Evet kaçamak yapsaydık hemen dürtüklerdi 😂😂 var ama öldürmeyen ağrı güçlendirir belki zıplıyım birazcık 🤩

Ay baş ağrısı ile zıplanmaz kuzum boşver :) pilates bile daha iyi :))
Evet 100 zıpladım ama ben mi zıpladım beynim yerlerde mi süründü anlamadım 😂 yatmalı pilates videosu bulayım da yattığım yerden yapim

Evet 100 zıpladım ama ben mi zıpladım beynim yerlerde mi süründü anlamadım 😂 yatmalı pilates videosu bulayım da yattığım yerden yapim
Ay 😣😣 bilmez miyim ben başımı egince bile zonkluyor dinlen dinlen:)))

Iyi aksamlar kızlar
Kahvaltı
1 dilim ekmekten tost
3 zeytin
Ara
1 bardak kefir
ÖĞLE
2 parca hindi göğüs
Ara
1 elma
Akşam
1 çipura küçük fırında
Salata
2.5 lt su

1.5 saat fitness
6 bin adım
10 dk alt bacak Cherry Mom Cherry Mom
Bu menü sahane olmuş zor mu oldu senin icin ? Keşke hep böyle devam edebilsen

Sporlar güncel hali
toplight toplight kaptanım sizde eksik.var mi?
dennisgo dennisgo sen yazdın mı hiç kaçırdım mi acaba
Screenshot_2020-02-25-22-27-07-194_com.microsoft.office.excel.webp

Ben de hiç içmiyorum. Hiç de içesim yok.. regl olmayı bekliyorum makarna diyeti ile ödem atacağım :)
Bende bugüne kadar günde 3 içtim ama bugun maalesef 1, yarın lahanaya başlayacağım 😍 sevgili dostum lahana 😅😅❤️

Kızlar bu hafta kimler neler yapacak plan program var mı ? :)
toplight toplight Kaptanm bomba gibi if yapıyor
dennisgo dennisgo az ve öz yiyip yürüyüş yapacak :)
C Cagrihilal1 insallah spor yemek dengesini kuracak :confused:
pawlover pawlover şişlik var dedin ya hadi sende lahanayı dene :))) ay bende yaramis olan şey herkese iyi geliyor olmalı :)))
@Umutumut82 sirke ve lahana suyuna başladı :)) işe yarar inşallah
@Nefesimmmsin yürüyüşler devam mı canım aksatma artık listedesin daha bir iradeyle yapman lazım :))
@hezeyan5381 pazartesi sabit mi gelmiştin ? Sporsuz olmak seni etkileyecektir ama moralin bozulmasın kendini iyi hissettiginde yavaş yavas baslarsin yürüyüşe su dönemi sabit bile atlatmak güzel
@kardelelen321 kuzum sende henüz spor yok mu :sinirli: hani bu hafta kendine bir spor düzeni yapacaktin ? Haydi kuzum tren kacmadan 👍
@annecicegi yine bir suprizle gelecek mi ❤
@ayvacicegi sen nasılsın ev kararları netleşti mi ? Bu arada spor sağlıklı yemek düzeni olabiliyor mu ?
@Elifcig93 mezuniyet yolunu ufak kaçamaklarla uzatma bence canım ( geçen cezalara atıfta bulunduğun için diyorum ) zaten artık vücut kendini kitliyor vermek iyice zor tek bir kaçamak o hafta + demek belki senin gözüne küçük gelebilir ama maalesef durum boyle he konu sadece regli şişliği ise zaten rahat ol bu hafta olmazsa öbür hafta olur
@missERE listeye girmek yaramadı 🙈listeye girene kadar ne güzel aktiftin halbuki. Annen iyidir inşallah uzaklaşma canım buralardan
@melita09 eğer esksii gibi hirslandiysan bu hafta senden cok güzel bir eksi gelecektir 😍
@Hmavidag nasıl başladın mı diyete neler yapıyorsun? Menü yazmadın sanırım simdiye kadar?
@nrmyn zor olani başardınız alistiniz 👏cuma günkü şişlik gitti.mi ? Böyle zamanlarda Tartida da güzel eksiler görünce insan daha bir hirslanip sarılıyor diyete
Mehfam Mehfam bu hafta güzel sporlarin var.menulerde hep iyi zaten hiç takılma geçici artilara sen
@MorVampirella kayınvalide ile yürüyüşlere bayıldım :)) ne güzel sanada ayak uyduruyorsa genç demekki en guzel düğüne kadar devam edin bari şahane olur :))
@Leyl-i-fer lahanadan dolayı duacinim😘😘 bu hafta sende ne var ne yok.sadece cuma yürüyüş gordum havalarda iyi gidiyor daha çok yürüyüş bekliyoruz :)))

Ne koca bir aile olduk yahu 😍😍 liste çok kabarık bir an önce mezun olalimmnn :rolleyes::rolleyes::confused:
Nihayet gelebildim. Çok üzülüyorum acaba çok mu yiyorum daha da azaltsam mı😕 bugün spor yapamadım öyle fazla.

Nihayet gelebildim. Çok üzülüyorum acaba çok mu yiyorum daha da azaltsam mı😕 bugün spor yapamadım öyle fazla.
fazla degil ama dengesiz olabilir.Bugün patates fazla sanki ? Et olarak belki biraz ağırlık verilebilir gibi geliyor canim

Back
X