Kızlar bu hafta kimler neler yapacak plan program var mı ? :)
toplight
Kaptanm bomba gibi if yapıyor
@dennisgo az ve öz yiyip yürüyüş yapacak :)
@Cagrihilal1 insallah spor yemek dengesini kuracak
pawlover
şişlik var dedin ya hadi sende lahanayı dene :))) ay bende yaramis olan şey herkese iyi geliyor olmalı :)))
Umutumut82
sirke ve lahana suyuna başladı :)) işe yarar inşallah
Nefesimmmsin
yürüyüşler devam mı canım aksatma artık listedesin daha bir iradeyle yapman lazım :))
@hezeyan5381 pazartesi sabit mi gelmiştin ? Sporsuz olmak seni etkileyecektir ama moralin bozulmasın kendini iyi hissettiginde yavaş yavas baslarsin yürüyüşe su dönemi sabit bile atlatmak güzel
@kardelelen321 kuzum sende henüz spor yok mu

hani bu hafta kendine bir spor düzeni yapacaktin ? Haydi kuzum tren kacmadan
@annecicegi yine bir suprizle gelecek mi ❤
ayvacicegi
sen nasılsın ev kararları netleşti mi ? Bu arada spor sağlıklı yemek düzeni olabiliyor mu ?
Elifcig93
mezuniyet yolunu ufak kaçamaklarla uzatma bence canım ( geçen cezalara atıfta bulunduğun için diyorum ) zaten artık vücut kendini kitliyor vermek iyice zor tek bir kaçamak o hafta + demek belki senin gözüne küçük gelebilir ama maalesef durum boyle he konu sadece regli şişliği ise zaten rahat ol bu hafta olmazsa öbür hafta olur
missERE
listeye girmek yaramadı

listeye girene kadar ne güzel aktiftin halbuki. Annen iyidir inşallah uzaklaşma canım buralardan
melita09
eğer esksii gibi hirslandiysan bu hafta senden cok güzel bir eksi gelecektir
Hmavidag
nasıl başladın mı diyete neler yapıyorsun? Menü yazmadın sanırım simdiye kadar?
nrmyn
zor olani başardınız alistiniz

cuma günkü şişlik gitti.mi ? Böyle zamanlarda Tartida da güzel eksiler görünce insan daha bir hirslanip sarılıyor diyete
@reyyanmeftuni bu hafta güzel sporlarin var.menulerde hep iyi zaten hiç takılma geçici artilara sen
@MorVampirella kayınvalide ile yürüyüşlere bayıldım :)) ne güzel sanada ayak uyduruyorsa genç demekki en guzel düğüne kadar devam edin bari şahane olur :))
Leyl-i-fer
lahanadan dolayı duacinim

bu hafta sende ne var ne yok.sadece cuma yürüyüş gordum havalarda iyi gidiyor daha çok yürüyüş bekliyoruz :)))
Ne koca bir aile olduk yahu

liste çok kabarık bir an önce mezun olalimmnn