Kızlar bu hafta kimler neler yapacak plan program var mı ? :)
toplight
Kaptanm bomba gibi if yapıyor
dennisgo
az ve öz yiyip yürüyüş yapacak :)
C
Cagrihilal1
insallah spor yemek dengesini kuracak
pawlover
şişlik var dedin ya hadi sende lahanayı dene :))) ay bende yaramis olan şey herkese iyi geliyor olmalı :)))
@Umutumut82 sirke ve lahana suyuna başladı :)) işe yarar inşallah
@Nefesimmmsin yürüyüşler devam mı canım aksatma artık listedesin daha bir iradeyle yapman lazım :))
@hezeyan5381 pazartesi sabit mi gelmiştin ? Sporsuz olmak seni etkileyecektir ama moralin bozulmasın kendini iyi hissettiginde yavaş yavas baslarsin yürüyüşe su dönemi sabit bile atlatmak güzel
@kardelelen321 kuzum sende henüz spor yok mu

hani bu hafta kendine bir spor düzeni yapacaktin ? Haydi kuzum tren kacmadan
@annecicegi yine bir suprizle gelecek mi ❤
@ayvacicegi sen nasılsın ev kararları netleşti mi ? Bu arada spor sağlıklı yemek düzeni olabiliyor mu ?
@Elifcig93 mezuniyet yolunu ufak kaçamaklarla uzatma bence canım ( geçen cezalara atıfta bulunduğun için diyorum ) zaten artık vücut kendini kitliyor vermek iyice zor tek bir kaçamak o hafta + demek belki senin gözüne küçük gelebilir ama maalesef durum boyle he konu sadece regli şişliği ise zaten rahat ol bu hafta olmazsa öbür hafta olur
@missERE listeye girmek yaramadı

listeye girene kadar ne güzel aktiftin halbuki. Annen iyidir inşallah uzaklaşma canım buralardan
@melita09 eğer esksii gibi hirslandiysan bu hafta senden cok güzel bir eksi gelecektir
@Hmavidag nasıl başladın mı diyete neler yapıyorsun? Menü yazmadın sanırım simdiye kadar?
@nrmyn zor olani başardınız alistiniz

cuma günkü şişlik gitti.mi ? Böyle zamanlarda Tartida da güzel eksiler görünce insan daha bir hirslanip sarılıyor diyete
Mehfam
bu hafta güzel sporlarin var.menulerde hep iyi zaten hiç takılma geçici artilara sen
@MorVampirella kayınvalide ile yürüyüşlere bayıldım :)) ne güzel sanada ayak uyduruyorsa genç demekki en guzel düğüne kadar devam edin bari şahane olur :))
@Leyl-i-fer lahanadan dolayı duacinim

bu hafta sende ne var ne yok.sadece cuma yürüyüş gordum havalarda iyi gidiyor daha çok yürüyüş bekliyoruz :)))
Ne koca bir aile olduk yahu

liste çok kabarık bir an önce mezun olalimmnn