- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #33.461
selam kızlar iyi akşamlar geçmişi okuyayım geliyom :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın sabah poğaça yicem 2yesem olur muuuu?
selam kızlar iyi akşamlar geçmişi okuyayım geliyom :)
ev poğaçası canım küçük hem decanım ev poğaçası mı peki?
pastane poğaçasıysa yeme, çünkü onlar çok yağlı oluyolar
onun yerine simit ye daha iyi bence o da yarımı geçmesin
ev poğaçası canım küçük hem de
merhabaa tebrik ederim 800gr vermişsin
ya kızlar şu giden arkadaşı gördünüzmü yeni takıma geçmek için başvuru yapmış 5. takımla anlaşamıyorum onların haricinde başka takım arıyorum demiş bende deimki anlaşamamzlığın sebebi paylaşımının az olmasıdır şimdi yazmış yok benim paylaşımım çok iyi siz konuyu çarpıtıyorsunuz diyor Allah aşkına benim göremedğim yorumlarımı var takımda ??
kötü içerik yapın kızlar saçmalamış cevap verip haksız duruma düşmeyelim
çok ayıp etmiş![]()
ya kızlar şu giden arkadaşı gördünüzmü yeni takıma geçmek için başvuru yapmış 5. takımla anlaşamıyorum onların haricinde başka takım arıyorum demiş bende deimki anlaşamamzlığın sebebi paylaşımının az olmasıdır şimdi yazmış yok benim paylaşımım çok iyi siz konuyu çarpıtıyorsunuz diyor Allah aşkına benim göremedğim yorumlarımı var takımda ??
canım ben de gördüm mesajını onun
ya kendi verdiği cevabı okumamış galiba hiç, umrumdaydı sanki gibi bişiler demiş sana, ne kadar ayıp
onu kimse almasın, yaz oraya diskalifiye edildiğini
canım o zaman 2 tane de sorun olmayabilir ama ben iştahını açmasın diye yeme diyorum
yoksa miktarından ziyade bu önemli
canım ben de gördüm mesajını onun
ya kendi verdiği cevabı okumamış galiba hiç, umrumdaydı sanki gibi bişiler demiş sana, ne kadar ayıp
onu kimse almasın, yaz oraya diskalifiye edildiğini
herkese iyi geceler kızlar yarın 6da ayaktayım ben yatıcam
Boşverin kızlar, buraya yazmayan oraya da yazmaz zaten diskalifiye edilir. Onlara da "çok da umrumdaydı" der, herkes anlar kimin ne olduğunu![]()