Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar bugün bende mezuniyet kıyafetimi giydim :66::66:veeeeeeeeeeeeeeeee oldu hayret ettim doğrusu bide inanmıycaksınız gelinliğim ve abiyem çok rahat bi şekil de oldu esw cim senide tebrik ediyorum tabi isteyince herşey oluyor demi tatlım

Günaydın arkadaşlar, iyi haftalar :71:

Sabah kahvaltımı 1 kase mısır gevreği ile yaptım. 1 litre de suyumu içtim, iyi bir gelişme benim için :)

Malum bugün pazartesi, işlerimi toparlayıp gelmeye çalışacağım.

gayet güzel bi :46:başlangıç canım tamam sana kolay gelsin ozaman görüşürüz:79::80:

Bana sizden herhangi bir yazı gelmedi. Ayrıca elimden geldiğinde yazmaya çalışıyorum. Çokta umrumda olmaz başka takıma geçerim. İyi zayıflamalar herkese

daha öncede formu bırakan 1 kaç arkadaş oldu ama senin gibisini ilk defa gördk önceki sayfaları okusaydın nasıl bi kurallar :20::20:olduğunu bilirdin demekki okumadığın içinde senin zaten bi ilgin yokmuş bizimde ilgisi olmayan bi arkadaşa ihtiyacımız yok zaten :63:kendine iyi davran:4:

herkese merhabalar
haftasonu olunca gelemedim walla busaate kadar

sabah 8:30da kalktım ama 10:30 gibi kahvaltı yaptım

aç karna yine 1 tatlı kaşığı çörek otu ve 1 tatlı kaşığı bal, balla çiğnemek daha kolay oluyo

sabah kahvaltım
2 dilim tam buğday ekmeği
5 kızarmış patates
2 çeri domates
1/2 çarliston ( acıymış bitiremedim )
salatalık
3 yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir
2 çay kaşığı tahin pekmez
2 çay kaşığı bal ( aç karna yediğim balı unuttum da :17: )

ara yapamadım çamaşırdı yemekti derken acıktım
öğle yemeği olarak
1 kase pul biberli yoğurdun içine 2 yk makarna koydum karıştırdım onu yedim
4-5 yk salata

ara olarak da az önce 1 yeşil elma yedim

HAFTA SONU AMA YİNE GÜZEL CANIM.TEBRİKLER

bende hemen menümü yazayım kızlar
sabah 1 yumurta 1 dilim kızarmış ekmek 1br çy 2 zeytin
ara 1 fincan yeşilçay
öğle 3 yaprak sarması 1 kase yoğurt yrm dilim börek
ara2 mandalina 2 ceviz
akşam 4 yk nohut yemeği az yağlı 3 yk pilav yrm kase yoğurt
ara 1br süt içmeyi planlıyorum liğt olanından tabiki:49:

TEBRİKLER CANIM GAYET DEGELİ BENCE

16:00 öğle: 5 kaşık yoğurtlu makarna, 2 kk börek, 2 kk şerbetli tatlı

20:30 akşam: 1,5 dilim kepekli ekmek, 2 kk light peynir, 1 kase yağsız çorba.

ÖĞLEN FAZLA KAÇMIŞ AMA AKŞAM DENGELEMİŞSİN CANIM.MAŞALLAH:nazar:

herkese günaydın kızlar geçmişi okudum ama cevap yazamıycam biliyorsunuz haftasonları derse gidiyorum full doluyom hepinizi öptüm kızlar kendinize iyi bakın bu arada hiç kaçamak yapmıyorum ve günde 1 saat yürüyüş yapıyorum by hafta inşallah başarılı olacam bende ya bide bişey keşfettim keçiboynuzu nektarı varya akşam yarım çay bardağı kadar içtim ondan yarım saat sonra sanki müsil ilacı içmiş gibi wc ye zor yetiştim biliyorum çok b....tan bi mesele ama bağırsak problemi yaşayanlat varsa mutlaka denesin diye yazdım :60:

GÖZÜN AYDIN DİYELİM OZAMAN B... MESELE ÇÖZÜMÜ İÇİN :9:

iyi akşamlar sevgili takımım

h.sonunun geldiği hemen belli olmuş, bugün kimesickler duğramamış sabahın erken saatlerinde gelen gülsümcüm dışında

ben de yediklerimi yazayım hemen

sabah aç karna 1 tatlı kaşığı bal ile 1 tatlı kaşığı çörekotu çiğnedim

kahvaltım
1 dilim ekmek
2 dilim hellim
biraz yumurtalı patates ( miktarı orta karardı )
1 yeşil zeytin
domates, salatalık, biber
2şer çay kaşığı bal ve tahin-pekmez

ara yeşil elma

öğle yemeği

2 yk barbunya
salata ve 1 dilim ekmek

akşam yemeği

brokoli salatası
pul biberli 1 kase yoğurt
3 yk kepekli pirinç pilavı
ekmek yok

ayrıca bugün 40 dk uzaya gittim, 1 saat de ütü yaptım

UZAYAMI GİTTİN :9::9:

selam kızlar bugün gezmekten fırsat bulamadım buraya gelmeye
ama diyetimden hiç ödün vermedim
teyzemve kuzenler toplaştık sinemaya gittik eyvah eyvaha
çok güldük eğlendik hatta sinemadan sonra pastaneye gittik ama
ben hiç bişey yemedim sadece soda içtim
çantamdan elmamı çıkardım kütür kütür yedim
bizim kızlarda bana şaşkın şaşkın bakıp durdular:1:
ilk defa seni bu kadar kararlı görüyoruz dediler hatta eniştem inanmamış kazandibi
yemeden kalkıcağıma bana da almış gelmiş:1:
gayet azimli devam ediyorum bakalım

SENİİ ÇOOK TEBRİK EDİYORUM CANIM BENİM.BENDEN KOCAMAN Bİ AFERİNNN:nazar::nazar:

günaydın takımım
hayırlı bi hafta diliyorum hepimize
bu sabah kepekli beyaz peynirli tost yedim
yanında da maydanoz ve açık çayım

GAYET GÜZEL.ZATEN STANDARDA BAĞLADIN ARTIK.
EV POĞÇASINDAN KURTULDUN :))

herkese günaydın
bugün kahvaltımı yapamadım yaa
sabah aç karna 1 bardak 1 yk eklenmiş elma sirkeli su
yarım saat sonra 1 bardak greyfurt suyu

işe gelince de çeyrek simit yedim çayla o da parça parça oldu, bişi anlamadım yediğimden

bu arada üstümde bayramdan önce benim zayıflamaya karar vermemi sağlayan ve sayesinde aranızda olduğum pantalonum var

bi sabah ütüledikten sonra kocişin önünde içine giremediğim için daha da sinirlendiğim ve bugün rahatlıkla üstüme olan pantalonum :62::62:

KAHVALTIN OLMAMIŞ HAKİKATEN CANIM,AZ OLMUŞ YANİ
PANTOLON KONUSUNA GELİNCE ÇOK TEBRİK EDERİM CANIM.İNSANIN BÖLE Bİ DURUMDA Kİ SEVİNCİ ANLATILAMAZ GERÇEKTEN.DARISI BAŞIMIZA İNŞALLAH

arkadaşlar dün çok yoğun geçti benim. Işlerim vardı okulla ilgili, misafirler de vardı. Ikram da hazırladık derken 3 te falan yattım zor kalktım sabah. Her zamanki pazar telaşesi işte.

Dün kahvaltım iyiydi ama akşam misafirler gelecek diye, ara öğün yiyemedim ikram hazırladım yediklerim de çok oldu :(

6-7 kaşık soslu patates püresi, 6-7 kaşık mantı, 1 dilim pasta. Evet malesef hafta sonlarım kaçamaksız geçmemeye başladı :44: Bundan sonra azami dikkat edicem, biliyorum ki illa bi gelen oluyo yada biyere gidiliyo. önümüzdeki hafta sonundan itibaren dikkat edicem bu duruma :19:

Bu sabah; 1 yumurta,1 domates, 1 dilim ekmek, 1 kk peynir, 1 dilim kek.
11:00 gibi bir nescafe

hafta sonu ne kadar dikkat etsende misafir gelince yada sen gidince illa oluyo.

Ama bu sabah ki kekin olmamış :20:

merhaba begüm görüyorum burdasın :) nasılsın?

sağol canım sen nasılsın,geçmişi okuyodum.gerçi hafta sonu die pek kimse yokmuş.

günaydın arkadaşlar, iyi haftalar :71:

Sabah kahvaltımı 1 kase mısır gevreği ile yaptım. 1 litre de suyumu içtim, iyi bir gelişme benim için :)

malum bugün pazartesi, işlerimi toparlayıp gelmeye çalışacağım.

günaydın,iyi haftalar canım.

Benim hafta sonum cumartesi akşamından başlıyo kızlar,malum cumartesi çalışınca
ve genelde de ya misafirim oluyo yada biz gidiyoz bi yerlere ve o akşamı azmi kurtarmaya gayret ediyorum.

Bu hafta sonuda öle oldu.yine arkadaşlara davetliydik.
1 tane sigara böreği,2 çatal kadayıf,3,5 çerez didikledim derken o gece öle bitti.

Artık azmı çokmu yorum sizin

pazar sabahıda bende misafir vardı.
Güzel bir pazar kahvaltısı yaptık birlikte.normalden farklı olarak bi kaç patates kızartması ve kepek yerine normal ekmek yedim.tabiyki fazla mı die sormuycam.
Ama pazar günkü tek öğünüm buydu o var.:17:
Akşama doğru,biraz çekirdek yedim.1 şişe soda ve gün bitti.

Yani özet olarak hafta sonu kaçamak yapanlardan biride bendim.
Cezama razıyım

takyoncum kolay gelsın annemm uzun zamandır gorusmıyoz heheheh kacamak yapan yok herhaldee aslında dıyecek lafım varda kız yıne ceza alıp mapısa duserım dıye cekınıyomm anladın sen onu bence dımı

aramızda sıddetlı gecımsızlık var ulen :52:

amman canım dikkat et zor kurtardık seni mapus damından dur bidaha düşme sakın :60: lafımız içimizde kalıyor sürekli malesef napak yaa sabıırr

herkese günaydın kızlar geçmişi okudum ceavap yazamadım şimdi temzilik yapıyom daha sonra yazıcam hepinizi öptüm buralardayım yine arada bi bakarım size

Ben bu sabah kahvaltıda:

1 simit,2 k.k kadar peynir (lor ve taze kaşar karışık)
domates,biber,salatalık,maydonoz
1 fincan çay
1 tatlı kaşığı kadar tahin pekmez yedim

ara:1 portakal

öğlen:evde kıymalı taze fasulye vardı
ama ben kahvaltı yaptım
biraz fazla oldu ama :17:
2,5 dilim ekmek
1 k.k kadar peynir
az salça
az tahin pekmez
1 bardak light kola

merhaba takımcığım nasılsınız bir haftadır yoktum pek girip katılamadım sizlere diyete dikkat edemedim üzülerek söylüyorum malesef iyi bir diyet listesine bu hafta başlayacağım inşallah bu akşam nişanlımı yolcu ediyorum toplantıya malesef yine katılamayacağım yarından itibaren sık sık aranıza katılmaya çalışacağım diyetede tabiki dikkat edeceğim . daha fazla kilo almamak için dikkat etmek gerekiyor hepinizi öpüyorum epey sayfa geçmiş hepsini okumak istiyorum bakalım başarabilirmiyim görüşmek üzere .

Arkadaşlarım merhabalar sevgiler saygılar ve hürmetler ;

geçmişi tek tek okudum ayyy ne kadarda çok paylaşım olmuş hafta sonu :68::68: birazdan yorumlara geçicem.

hafta sonu : kızlar bol bol temizlik yaptım işe dalıp öğün atlamadım tabii zorlada olsa yedim bişeyler ayva tatlısı ve poğaça yapmama rağmen rabbime şükür hiççç kaçamağım olmadı. :42:

bugün yediklerimi yazayım
sabah: peynir / domates / 2 dilim kepek ekmeği
arada : 1 elma
öğle : bol biberli mercimek çorbası / 1 por. karnıbahar ogreten / 1 kase yoğurt. ekmek yemedim.
arada : 4 tane diet bisküvi / 1 çatallık meyveli pasta tadına baktım yani :1::1:

Ben bu sabah kahvaltıda:

1 simit,2 k.k kadar peynir (lor ve taze kaşar karışık)
domates,biber,salatalık,maydonoz
1 fincan çay
1 tatlı kaşığı kadar tahin pekmez yedim

ara:1 portakal

öğlen:evde kıymalı taze fasulye vardı
ama ben kahvaltı yaptım
biraz fazla oldu ama :17:
2,5 dilim ekmek
1 k.k kadar peynir
az salça
az tahin pekmez
1 bardak light kola

sabah ve öğlen taoplamda ekmek sayısı biraz fazla olmuş ama akşama dengelersin arkadaşım. sende benim gibi salçamı seviyorsun yoksa :1:

kızlar baskülüme eşim pil nihayet bulmuş
bakalım akşam tartılcam fark ne kadar bakalım
yarında kontrol var:52:

canım bekliyoruz heyecanla sonuçları :18:

Benim hafta sonum cumartesi akşamından başlıyo kızlar,malum cumartesi çalışınca
ve genelde de ya misafirim oluyo yada biz gidiyoz bi yerlere ve o akşamı azmi kurtarmaya gayret ediyorum.

Bu hafta sonuda öle oldu.yine arkadaşlara davetliydik.
1 tane sigara böreği,2 çatal kadayıf,3,5 çerez didikledim derken o gece öle bitti.

Artık azmı çokmu yorum sizin

pazar sabahıda bende misafir vardı.
Güzel bir pazar kahvaltısı yaptık birlikte.normalden farklı olarak bi kaç patates kızartması ve kepek yerine normal ekmek yedim.tabiyki fazla mı die sormuycam.
Ama pazar günkü tek öğünüm buydu o var.:17:
Akşama doğru,biraz çekirdek yedim.1 şişe soda ve gün bitti.

Yani özet olarak hafta sonu kaçamak yapanlardan biride bendim.
Cezama razıyım

ohh yandan yandan gelsin kilolar sağdan soldan :21: arkadaşım o zaman bu hafta çok dikkat etmen lazım takipteyiz haberin olsun bizden kaçmaz ekibi iş başında :60::60:

herkese günaydın kızlar geçmişi okudum ceavap yazamadım şimdi temzilik yapıyom daha sonra yazıcam hepinizi öptüm buralardayım yine arada bi bakarım size

günaydın arkadaşım temizle arkadaşım temizle kolaygelsin benim hafta sonu temizlikten canım çıktı oturmaya fırsatım bilem olmadı :43: olsun gidiyo kaloriler :21:

ayyy sinir oldum yaa tamda tüm geçmişi okudum cevap yazıyordum saat 5 olmuş kızlar benim çıkış saatim gelmiş yarın görüşmek üzere sakın akşam kaçamak yapmayın :47: neyse yapsanızda yarın sizden öğrenirim:60::60: :54::54:

Kızlar selamlar, öğle yemeğim: 1 kase çorba, 4 kaşık tavuk beşamel soslu, yarım kase de salata.

Yemek sonrası da umulmadık toplantılarımız oldu, bugün de 17:30'da çıkmam lazım acilen işlerimi halledip çıkıcam.

Akşam girerim çünkü bugün hiç geçmişi okuyamadım. İnşallah görüşürüz de muhabbet ederiz :)

Begümcüm adını görüyorum aşağıda, naber diyeceğim ama cevabı göremeden kapatmış olucam maalesef :35:

arkadaşlarım merhabalar sevgiler saygılar ve hürmetler ;

geçmişi tek tek okudum ayyy ne kadarda çok paylaşım olmuş hafta sonu :68::68: Birazdan yorumlara geçicem.

Hafta sonu : Kızlar bol bol temizlik yaptım işe dalıp öğün atlamadım tabii zorlada olsa yedim bişeyler ayva tatlısı ve poğaça yapmama rağmen rabbime şükür hiççç kaçamağım olmadı. :42:

Bugün yediklerimi yazayım
sabah: Peynir / domates / 2 dilim kepek ekmeği
arada : 1 elma
öğle : Bol biberli mercimek çorbası / 1 por. Karnıbahar ogreten / 1 kase yoğurt. Ekmek yemedim.
Arada : 4 tane diet bisküvi / 1 çatallık meyveli pasta tadına baktım yani :1::1:

senin öğünler dengeli olmuş canım,tebrikler

kızlar selamlar, öğle yemeğim: 1 kase çorba, 4 kaşık tavuk beşamel soslu, yarım kase de salata.

Yemek sonrası da umulmadık toplantılarımız oldu, bugün de 17:30'da çıkmam lazım acilen işlerimi halledip çıkıcam.

Akşam girerim çünkü bugün hiç geçmişi okuyamadım. Inşallah görüşürüz de muhabbet ederiz :)

begümcüm adını görüyorum aşağıda, naber diyeceğim ama cevabı göremeden kapatmış olucam maalesef :35:

öğün güzel olmuş arkadaşım
artık biz anca yarın görüşebiliriz.hoşçakal.iyi akşamalar

Back
X