- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #33.441
Ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar herkese
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese günaydın kızlar,
burçakcım harikasın ya süper. hedefine az kaldı. bu mutlu anı yaşamak için emek sarfettin şimdi de meyvelerini topluyosun. hakettin bacım hakettin![]()
oh maşallah kaçamaksız bir hafta sonu olmuş. sen giymicen mi kim giycek pantolonu bacım![]()
Arkadaşlar dün çok yoğun geçti benim. İşlerim vardı okulla ilgili, misafirler de vardı. ikram da hazırladık derken 3 te falan yattım zor kalktım sabah. her zamanki pazar telaşesi işte.
Dün kahvaltım iyiydi ama akşam misafirler gelecek diye, ara öğün yiyemedim ikram hazırladım yediklerim de çok oldu
6-7 kaşık soslu patates püresi, 6-7 kaşık mantı, 1 dilim pasta. evet malesef hafta sonlarım kaçamaksız geçmemeye başladı :44: bundan sonra azami dikkat edicem, biliyorum ki illa bi gelen oluyo yada biyere gidiliyo. Önümüzdeki hafta sonundan itibaren dikkat edicem bu duruma
bu sabah; 1 yumurta,1 domates, 1 dilim ekmek, 1 kk peynir, 1 dilim kek.
11:00 gibi bir nescafe
HAFTA SONU AMA YİNE GÜZEL CANIM.TEBRİKLER
sağol canımcım
bu arada herkese iyi akşamlar
bütün gün dışardaydım
geçmişi ancak okuyabildim
yediklerimi yazayım hemencik
evde önce 1 bardak 1 yk elma sirkeli su
1 bardak greyfurt suyu
işyerinde çeyrek simit 1 çay
ara 1 elma
öğle yemeğini saat 3e doğru yi,yebilidm
dışarda yediğim için yağsız et olarak külbastı yedim 3 parça, parçalar yumurta çapı kadar :)
2 lokma lahmacun, ezme ve salatalar
ara yapamadım başka
akşam yemeği olarak da
brokoli salatası
3 yk kepekli pirinç pilavı ve 1 kase pul biberli yoğurt
merhaba burçak uzun aradan sonra nasılsın nasıl gidio diyet
elakerem merhaba canımmmm
merhaba canım nasılsın
arkadaşlar bende menümü yazayım ozaman
sabah:2 çatal omlet 1 br çay 1 dilim ekmek 2 zeytin
ara:1 fincan yeşil çay
öğle:2 kaşık kısır 2 yaprak
ara:yrm kase tarçınlı yoğurt
akşam:2 tane kürdan şiş 2 kaşık pilav 1 br ayran
ara 2 meyve yemeyi düşünüyorum biraz fazla oldu ama kızlar bugün tutamadım kendimi![]()
yakaladım burçak nasılsın görüşmeyeli ay ben bu hafta kilo veremezsem diskalifiye oluyorum
iyiyim elacım
sen nasılsın?
canımcım sen görmedin sanırım ama o kural kaldırıldı canım :))
bu arada bi tane tarçınlı sütlü türk kahvesi içiyorum
öncesinde 2 tane kuru kayısı ve 5 fındık yedim :)
valla okumaya çalıştım ama orası kaçmış çok birikmiş yazılar.ya sen 58 kiloyla ne diyeti yapıyosun
bende de keşke basen olsa da belim kalın olmasaydı üzerime her istediğimi alamıyorumanladım canım ama bilgin olsun, o kural kaldırıldı
yoksa hepimiz elenecektik nerdeyse :)))
canım ben 55 kilo olmak istiyorum yaa
benim basenler var biraz, zayıfken belli olmuyolar ama onun dışında belli oluyolar
spor falan yapıyorum ama bu yaştan sonra ne kadar erir bilmiyorum genetik çünkü![]()