• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Buyrun spor tablomuza :spor: bireysel de 1. 1868 puanla C Cagrihilal1 canim tebrik ederim ilk defa karşılığını gordun ❤ vee Yine biz yes fit tebrikler kizlar ❤❤

Screenshot_2020-02-28-17-59-12-124_com.microsoft.office.excel.jpg

Hindistan cevizi yağı kullandınız mı ya? Ben elime yüzüme sürüyodum üstünde salatalara veya tereyağı olarak kullanabilirsiniz falan yazıyo şaşırdım
Dalıyorum konuya bodoslama ama 😂
Yağ yakmaya yardımcı yağ canım genelde spor öncesi türk kahvene 1 tatlı kaşığı eklersen yağ yakmaya yardımcı imiş
Yemeklerde kullanabilirsin ayrica

Hindistan cevizi yağı kullandınız mı ya? Ben elime yüzüme sürüyodum üstünde salatalara veya tereyağı olarak kullanabilirsiniz falan yazıyo şaşırdım
Diyet tariflerinde kullanılıyor. Hatta ben bir ara sabahları yiyordum bağırsakları çok iyi çalıştırıyor ama rejim yapamadığım için iyice kilo alarım korkusuna bıraktım

Ben bir ara turk kahvesi ne koyuyordum ama bi faydasini gormedim,elleri yumusacik yapiyo

nrmyn nrmyn listeye girer girmez bireyselde birinci oldunuz :KK200: :KK200: tebrikler

Back
X