Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben geldim.. nasılsınız kızlar? Geriye doğru bakmayıp bu günden devam edeyim bence.. keyifler nasıl. Bizim misafirler yarın gidecekler ama şu an bizde değiller. Üst kattaki arkadaşımızla ortak tanıdğımız orada kalıyorlar. Ben de evde kahvemi almış keyif yapıyorum. Yeme düzenim ( son iki gündür fenayım) sporum bu süreçte sekteye uğradı. Ama yarın sahalara dönebilirim. Dün hastaneye gittim ilaçlarımı almaya ama psikolojik mi bilmem boğaz ağrısı baş ağrısı ve gözlerimde yanma sulanma başladı. O yüzden yarınki tartıya göre pazartesiye kadar dinlenerek de geçirebilirim.

İyiyim ben canım.
Amma yorulmuşsundur sen de misafir epey kaldı. Dikkat et hasta olma. Zaten corona iyice psikolojileri bozdu.

persembe icin kurufasulye ve tursu iyi bir secenek olmamis. onun harici guzel menuler
Sabah haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, sütlü kahve
Öğle tavuk sote
Ara yarım elma, 1 kase yoğurt, kakaolu süt
Akşam nohutlu ıspanak yemeği
Su 1.5 litre
Spor yarım saat yürüyüş, 45 dk leslie
ayni sekilde persembe nohut ertesi gun kotu yansiyabiliyor.
ben de ayni durumdayim. o kadar vakaya ragmen okullar da tatil edilmedi burada. telefonda korona haberi okumaktan migrenim tuttu.

İyiyim ben canım.
Amma yorulmuşsundur sen de misafir epey kaldı. Dikkat et hasta olma. Zaten corona iyice psikolojileri bozdu.
Buraya taşınacaklar, ev sahibi ile tanışıp anlaşmak derken biraz uzun sürdü. Evet muhtemelen psikolojik, dün hastanede olunca bugün etkileniyorum bence :) burada bugün itibariyle 399 enfekte 3 ölü var; yaşları 70-90 arası.. aslında kendi içimizde çok stresli değiliz riskin fazla olduğu yaş grubunda olmadığımız için ama yine de elimizden geldiğince dikkat etmeye çalışıyoruz. Hani sık sık el yıkıyoruz falan ama bu da bana çok anlamlı gelmiyor açıkçası :)

Hoşgeldiin özlediik

Ben de özledim canım. Arayı açmamak lazım tehlikeli sularda yüzmeye başladım :)
Sen napıyorsun, nasılsın?
Amman dikkat hedefi düşürcez derken yükselttik mi yoksa yine
Ben napayım adet olamadım normalde 26-27 günde oluyodum yarın 39 olcak onun verdiği bi gerginlik var. Üstüne bide taşınma telaşı eşya toplamaya başladım onun stresi var her yanım sivilce doldu. Yarınki tartıdan çok korkuyorum

***5. Takım 665. Etap**

emnis (67,4/
umutumut82(87/
Cagrihilal1(77,9/
hezeyan538(99/
kardelelen321(84,7/
ayvacicegi(53,1/
annecicegi(61,8/
Pawlover(52,7/
Elifcig93(59/
Nefesimmmsin (60/
Hmavidag (66,7/
melita09 (82,9/
nrmyn( 69,8/
pisi pisi kopatim (59,8/

5.takim ortalaması:%

Alt liste:
toplight (82,7/)
646. etapta 77,5 kg ile izne ayrılan üye
leyl-i-fer(75,5)
Dennisgo (65,4)
Reyyanmeftuni(54,3)
yeni üye başlangıç tarihi 02 Şubat b.kilosu 57 hedef kilosu 51

Selam canim hoşgeldin özledik valla keyif yap tabi,kimbilir nasıl yoruldun zaten kesin yorgunluktandir o baş ağrısı falan dikkat et kendine

Tmm kuzum olur bekliyoruz güzel sonuçlarla gel inşallah
Pazartesi eksiydim gripten dolayı meyve ballı karışımlardan sanıyorum artiyim. Meyve bana kilo verme sürecinde hiç yaramıyor bence ama şu dönemde bagisikligida sağlam tutmak lazım ne yapacağım bilemedim. Spordan sonra paylaşayım bende 12 gibi emnis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…