- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #336.341
Amin, teşekkür ederim cnmCanım Allah eşine de sana da acil şifalar versin.
Teşekkür ederim canımSağol kaptanımm
Çok geçmiş olsun canım
Amiin inşallah
Canım beni anlatmışsın. Maalesef duygusal besleniyoruz. Sinirlenince yiyoruz sevinince yiyoruz, yiyoruz da yiyoruz. Duygularımızı beslemek yerine kendimizi besliyoruz. Ama bunları da aşıcaz. Zaten bunun için buradayız. Birbirimize destek vererek dertlerimize ortak olarak duygusal anlamda da birbirimizi rahatlatıcaz ki bi daha aynı hataları yapmayalım. Düştüysek kalkıcaz yola devam edicez durmak yokgunaydin arkadaslar nasilsiniz iyisinizdir insallah arasira giriyorum kendimle yasadigim sikintilari bulduğum çözümleri yaziyorum bazen cok dumura ugramis oluyorum psikoljik olarak çöküyorum
yaklasik iki haftadir kilo verme ile ilgili sıkıntılarım devam etti biranda diyeti hızlıca bozup tikabasa yemeyle karnim balon gibi sisti hizlica odem tuttu vücut sonrasinda metobolizmam bozuldu verdigim kilonun cogunu gerialmadim ama bi yeme hastaligi gecirdim bi türlü duzeni oturtamadim
cok sisman olmasamda 62 kilo olsam bile beynimde cok kiloluymusum gibi hissediyorum illa ki 54 kiloyu göreceğim kendimi kodlamisim
ister iki ogun ister 4 ogun besleneyim birazda yuruyus yapayim zaten kilo veriliyo ben bi parca tatlı yada biraz ekmek aburcubur olsun yedigim icin kilo almiyorum ben abartılı yiyorum cok abartarak beyin obeziyim yani mesela bi dilim ekmek yerine bi bütün ekmek yemek istiyorum bi dilim tatlı yemek yerine bicok tatli yemek gibi yani cidden beynimde yaşadığım bu sınırsız yemek karnim agriyana kadar
ben bugun yine kendime patates-yogurt diyetine soktum baska türlü yapamadım
kendimle ilgili sorunlarum belli birisi beyin obezligi digeride net baslangic yapamamak
iki gun kemeri sıkıp odemi toksini atip net baslangic yapmak istiyorum
beyin obezligimden kurtulmak icinde ciddi anlamda yasaksiz diyet yapmaya calismak canım isteginde bilincli sekilde bir parca bi miktar kacamak yapip devaminin gelmemesi icin iki uc bardak su icip kahveye yönelmek
insallah dogru yoldayimdir kendimle ilgili sorunu dogru tespit etmişimdir
vazgeçmiyorum bu arada illla bu savasi kazanicam burda biraksam amann desem 70 kiloya bir iki ayda cikarim
ben
Kaptanım ben düşünüyorum gitmeyi aslında ama bir türlü eyleme dönüştüremedşm bu düşünceyi. Ben de anlattığın gibiyim maalesef. Sana iyi geldiyse umutlandım şimdi.sevgili arkadaşlar bizler türk kadını olarak maalesef çoğumuz sinirlendikçe yiyoruz ben yaklaışık 1,5 aydır psikoloğa gidiyorum yeme ataklarım duygusal yeme bozuklarım sebebiyle kenimi iyi hissetmeye başladıkça yeme ataklarım kesildi bir dönm öyle hale gelmişti ki yiyip yiyip hala yemek isteyip midemde yer olmayınca istifra edip tekrar yiyordum düşünün olayın vehametini tabii bu arada nerdeyse 15 kg aldım şimdi kendime gelmeye başlayınca kilo vermeye de balşladım
size diyeceğim eğer imkanınız varsa psikoloğa gidin arkadaşlar çok iyi geliyor
inşallah duse kalka başaracağız ❤❤Canım beni anlatmışsın. Maalesef duygusal besleniyoruz. Sinirlenince yiyoruz sevinince yiyoruz, yiyoruz da yiyoruz. Duygularımızı beslemek yerine kendimizi besliyoruz. Ama bunları da aşıcaz. Zaten bunun için buradayız. Birbirimize destek vererek dertlerimize ortak olarak duygusal anlamda da birbirimizi rahatlatıcaz ki bi daha aynı hataları yapmayalım. Düştüysek kalkıcaz yola devam edicez durmak yok
tarif ettigin seylerin cogunu ben de yasiyorum. bu yuzden dukan 2 diyeti bana cok iyi geldi. cunku sinir koyuyor. sinir olmazsa azcik ondan azcik bundan derken kilo veremiyorum veremedikce de bi kafam attiginda tikanana kadar kusana kadar yiyordum.gunaydin arkadaslar nasilsiniz iyisinizdir insallah arasira giriyorum kendimle yasadigim sikintilari bulduğum çözümleri yaziyorum bazen cok dumura ugramis oluyorum psikoljik olarak çöküyorum
yaklasik iki haftadir kilo verme ile ilgili sıkıntılarım devam etti biranda diyeti hızlıca bozup tikabasa yemeyle karnim balon gibi sisti hizlica odem tuttu vücut sonrasinda metobolizmam bozuldu verdigim kilonun cogunu gerialmadim ama bi yeme hastaligi gecirdim bi türlü duzeni oturtamadim
cok sisman olmasamda 62 kilo olsam bile beynimde cok kiloluymusum gibi hissediyorum illa ki 54 kiloyu göreceğim kendimi kodlamisim
ister iki ogun ister 4 ogun besleneyim birazda yuruyus yapayim zaten kilo veriliyo ben bi parca tatlı yada biraz ekmek aburcubur olsun yedigim icin kilo almiyorum ben abartılı yiyorum cok abartarak beyin obeziyim yani mesela bi dilim ekmek yerine bi bütün ekmek yemek istiyorum bi dilim tatlı yemek yerine bicok tatli yemek gibi yani cidden beynimde yaşadığım bu sınırsız yemek karnim agriyana kadar
ben bugun yine kendime patates-yogurt diyetine soktum baska türlü yapamadım
kendimle ilgili sorunlarum belli birisi beyin obezligi digeride net baslangic yapamamak
iki gun kemeri sıkıp odemi toksini atip net baslangic yapmak istiyorum
beyin obezligimden kurtulmak icinde ciddi anlamda yasaksiz diyet yapmaya calismak canım isteginde bilincli sekilde bir parca bi miktar kacamak yapip devaminin gelmemesi icin iki uc bardak su icip kahveye yönelmek
insallah dogru yoldayimdir kendimle ilgili sorunu dogru tespit etmişimdir
vazgeçmiyorum bu arada illla bu savasi kazanicam burda biraksam amann desem 70 kiloya bir iki ayda cikarim
ben
canım inan bana çok iyi geldi umarım sana da iyi gelir bir de ben babamı kaybettiğim zaman kullandığım antidepresanlar da iştahımı deli gibi açmıştı ama şimdi allaha şükür yavaş yavaş ilaçları da bırakacağım en azından arada bir delleniyordum sıpalara daha sakin olmaya çalışıyorumKaptanım ben düşünüyorum gitmeyi aslında ama bir türlü eyleme dönüştüremedşm bu düşünceyi. Ben de anlattığın gibiyim maalesef. Sana iyi geldiyse umutlandım şimdi.
Hayırlı olsun cnm, güle güle oturSelam kızlaar uğrayamadım bugün önce proje teslim etmeye gittim sonrada kredi işlemlerini hallettim nasipse de yarın tapuyu alıyoruz
Gerçekten zor günler geçirmişsin kaptanım. Allah bi daha böyle acılar göstermesin. Hayat devam ediyor. Biz sağlıklı mutlu huzurlu olmalıyız ki etrafımıza da faydalı olalım.canım inan bana çok iyi geldi umarım sana da iyi gelir bir de ben babamı kaybettiğim zaman kullandığım antidepresanlar da iştahımı deli gibi açmıştı ama şimdi allaha şükür yavaş yavaş ilaçları da bırakacağım en azından arada bir delleniyordum sıpalara daha sakin olmaya çalışıyorum
elif cim pişman olacak birşey yapma tatlım malum yarın cumaKızlar ,
Bugün doğum günüm.
Akşam yemeğe çıkıcaz. Açıkçası bu akşamlık bi ara versem mi diyorum?
Diğer taraftan yarın yaşayacağım pişman olucam gibi.
Doğum günün kutlu olsun canımKızlar ,
Bugün doğum günüm.
Tamam canımcnm,Cherry Mom
Spor olarak günlük adımlarım var sadece. Günlük 5000 adımın altına düşmemişim hiç.
Şu ara ayrıca pek spora zaman ayıramıyorum.
Doğum günün kutlu olsun cnmKızlar ,
Bugün doğum günüm.
Gözünüz aydın kaptanımkızlar eşim süpriz yaptı geliyor ben havaalanına gidiyorum yarın bildirimlerinizi yapın beni etiketleyerekCherry Mom in de işi var öğlene kadar mutlaka kilo bildiriminiz yapılmış olsun öpüldünüz hepinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?