Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım beni anlatmışsın. Maalesef duygusal besleniyoruz. Sinirlenince yiyoruz sevinince yiyoruz, yiyoruz da yiyoruz. Duygularımızı beslemek yerine kendimizi besliyoruz. Ama bunları da aşıcaz. Zaten bunun için buradayız. Birbirimize destek vererek dertlerimize ortak olarak duygusal anlamda da birbirimizi rahatlatıcaz ki bi daha aynı hataları yapmayalım. Düştüysek kalkıcaz yola devam edicez durmak yok

sevgili arkadaşlar bizler türk kadını olarak maalesef çoğumuz sinirlendikçe yiyoruz ben yaklaışık 1,5 aydır psikoloğa gidiyorum yeme ataklarım duygusal yeme bozuklarım sebebiyle kenimi iyi hissetmeye başladıkça yeme ataklarım kesildi bir dönm öyle hale gelmişti ki yiyip yiyip hala yemek isteyip midemde yer olmayınca istifra edip tekrar yiyordum düşünün olayın vehametini tabii bu arada nerdeyse 15 kg aldım şimdi kendime gelmeye başlayınca kilo vermeye de balşladım
size diyeceğim eğer imkanınız varsa psikoloğa gidin arkadaşlar çok iyi geliyor

Kaptanım ben düşünüyorum gitmeyi aslında ama bir türlü eyleme dönüştüremedşm bu düşünceyi. Ben de anlattığın gibiyim maalesef. Sana iyi geldiyse umutlandım şimdi.

inşallah duse kalka başaracağız ❤❤

tarif ettigin seylerin cogunu ben de yasiyorum. bu yuzden dukan 2 diyeti bana cok iyi geldi. cunku sinir koyuyor. sinir olmazsa azcik ondan azcik bundan derken kilo veremiyorum veremedikce de bi kafam attiginda tikanana kadar kusana kadar yiyordum.
otokontrolu olmayan insanlarin kisitlayici diyet yapmasi sart.

Kaptanım ben düşünüyorum gitmeyi aslında ama bir türlü eyleme dönüştüremedşm bu düşünceyi. Ben de anlattığın gibiyim maalesef. Sana iyi geldiyse umutlandım şimdi.
canım inan bana çok iyi geldi umarım sana da iyi gelir bir de ben babamı kaybettiğim zaman kullandığım antidepresanlar da iştahımı deli gibi açmıştı ama şimdi allaha şükür yavaş yavaş ilaçları da bırakacağım en azından arada bir delleniyordum sıpalara daha sakin olmaya çalışıyorum

Gerçekten zor günler geçirmişsin kaptanım. Allah bi daha böyle acılar göstermesin. Hayat devam ediyor. Biz sağlıklı mutlu huzurlu olmalıyız ki etrafımıza da faydalı olalım.

Burası iyi geliyo bana da uzaklaştığım zaman hemen eski moda geçiyorum. Bakalım psikolog konusunu da çocukları bırakabileceğim bi durum ayarlarsam halledicem inşallah.

Kızlar ,
Bugün doğum günüm.
Akşam yemeğe çıkıcaz. Açıkçası bu akşamlık bi ara versem mi diyorum?
Diğer taraftan yarın yaşayacağım pişman olucam gibi.
elif cim pişman olacak birşey yapma tatlım malum yarın cuma
bu arada doğum günün kutlu olsun pasta ye ama abartma 1 dilim ye protein ağırlıklı beslenirsen sorun olmaz

Kızlar ,
Bugün doğum günüm.
Akşam yemeğe çıkıcaz. Açıkçası bu akşamlık bi ara versem mi diyorum?
Diğer taraftan yarın yaşayacağım pişman olucam gibi.
Doğum günün kutlu olsun canım dikkatti elden bırakmadan yiyebilirsin bence aksi durumda sen pişman olmasanda ben seni pişman ederim merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…