- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #336.361
Doğum günün kutlu olsun canım. Yeni yaşın hep mutluluk getirsinKızlar ,
Bugün doğum günüm.
Akşam yemeğe çıkıcaz. Açıkçası bu akşamlık bi ara versem mi diyorum?
Diğer taraftan yarın yaşayacağım pişman olucam gibi.
Kaptanım çok sevindim gözün aydın. Gözün arkada kalmasın biz idare ederiz yarınkızlar eşim süpriz yaptı geliyor ben havaalanına gidiyorum yarın bildirimlerinizi yapın beni etiketleyerekCherry Mom in de işi var öğlene kadar mutlaka kilo bildiriminiz yapılmış olsun öpüldünüz hepinizzz
aynen canim ilk duygusal boşlukta sıkıntıda kendimi yerken buluyorum once istediğim kiloya inmek amacim sonrasi kilo koruma yapılır bi sekilde diye dusunuyorumtarif ettigin seylerin cogunu ben de yasiyorum. bu yuzden dukan 2 diyeti bana cok iyi geldi. cunku sinir koyuyor. sinir olmazsa azcik ondan azcik bundan derken kilo veremiyorum veremedikce de bi kafam attiginda tikanana kadar kusana kadar yiyordum.
otokontrolu olmayan insanlarin kisitlayici diyet yapmasi sart.
Ayyyy yarın cumaelif cim pişman olacak birşey yapma tatlım malum yarın cuma
bu arada doğum günün kutlu olsun pasta ye ama abartma 1 dilim ye protein ağırlıklı beslenirsen sorun olmaz
Doğum günün kutlu olsun canımdikkatti elden bırakmadan yiyebilirsin bence aksi durumda sen pişman olmasanda ben seni pişman ederim merak etme
Doğum günün kutlu olsun cnm
Teşekkür ederim kızlar, sağolun.Doğum günün kutlu olsun canım. Yeni yaşın hep mutluluk getirsin ❤
Sabahtan beri süren baş ağrısı dışında iyi gidiyo canım. Senin nasıl gidiyoSelam Kıslar,
Bugün çok yoğunum. Pek giremedim.
Nasılsınız?
Umarım Herkes iyidir.
IF yapanlar, Kızlar nasıl gidiyo?
Gözünuz aydın kaptanım ne guzel sürprizkızlar eşim süpriz yaptı geliyor ben havaalanına gidiyorum yarın bildirimlerinizi yapın beni etiketleyerekCherry Mom in de işi var öğlene kadar mutlaka kilo bildiriminiz yapılmış olsun öpüldünüz hepinizzz
Evetttt bil bakalim yarın ne varAyyyy yarın cuma
Akşam yemeğinde bozmadım ki aynen devam edecekGözünuz aydın kaptanım ne guzel sürprizben bir şekilde takip ederim halleriz el birligi ile yeter ki dediğiniz gibi geç bildirim olmasin bizde sizi optukk
Not: diyeti bozmayin please
Canım sende yola gideceksin hallederizGözünuz aydın kaptanım ne guzel sürprizben bir şekilde takip ederim halleriz el birligi ile yeter ki dediğiniz gibi geç bildirim olmasin bizde sizi optukk
Not: diyeti bozmayin please
Kaptanım, Esracım siz kasmayın yarınki listeye ben el atarım. Siz kontrol edersiniz.Canım sende yola gideceksin hallederiz
Kaptanım valiz maliz herşey hazırdı ama gitmeyeceğim sanırım asil gitme sebebim yegenimin sunnetiydi ama okullar falanda tatil olunca insanlar sunnetede gelmek istemezler dedik o yüzden sünneti iptal ettikCanım sende yola gideceksin hallederiz
Canim sahi oralarda da durum kotu deseneSelamlar
Bu ara aşırı yoğunuz, bir de üstüne korona virüsü çıktı, sürekli o konu gündemimizde. İnsan arasına karışmıyoruz çocuk hava alacak kadar boş yerlerde gezdiriyorum orman gibi. Parka markete hiçbir yere gitmiyoruz tabi evde sıkılıyor hava iyi oldukça evin önünde oynatıyorum elime telefon alamıyorum alırsam da tek baktığım şey korona . Diyete devam ama spora vakit kalmıyor. Eşim iştem getirir korkusu var sanırım yakında bir süre evden çalışacak.
Kaptanım, Esracım siz kasmayın yarınki listeye ben el atarım. Siz kontrol edersiniz.
Mutlu yaslarin olsunKızlar ,
Bugün doğum günüm.
Akşam yemeğe çıkıcaz. Açıkçası bu akşamlık bi ara versem mi diyorum?
Diğer taraftan yarın yaşayacağım pişman olucam gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?