Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanım çok sevindim gözün aydın. Gözün arkada kalmasın biz idare ederiz yarın

aynen canim ilk duygusal boşlukta sıkıntıda kendimi yerken buluyorum once istediğim kiloya inmek amacim sonrasi kilo koruma yapılır bi sekilde diye dusunuyorum

elif cim pişman olacak birşey yapma tatlım malum yarın cuma
bu arada doğum günün kutlu olsun pasta ye ama abartma 1 dilim ye protein ağırlıklı beslenirsen sorun olmaz
Ayyyy yarın cuma

Doğum günün kutlu olsun canım dikkatti elden bırakmadan yiyebilirsin bence aksi durumda sen pişman olmasanda ben seni pişman ederim merak etme

Doğum günün kutlu olsun cnm
Doğum günün kutlu olsun canım. Yeni yaşın hep mutluluk getirsin ❤
Teşekkür ederim kızlar, sağolun.

Gözünuz aydın kaptanım ne guzel sürpriz ben bir şekilde takip ederim halleriz el birligi ile yeter ki dediğiniz gibi geç bildirim olmasin bizde sizi optukk
Not: diyeti bozmayin please

Selamlar

Bu ara aşırı yoğunuz, bir de üstüne korona virüsü çıktı, sürekli o konu gündemimizde. İnsan arasına karışmıyoruz çocuk hava alacak kadar boş yerlerde gezdiriyorum orman gibi. Parka markete hiçbir yere gitmiyoruz tabi evde sıkılıyor hava iyi oldukça evin önünde oynatıyorum elime telefon alamıyorum alırsam da tek baktığım şey korona . Diyete devam ama spora vakit kalmıyor. Eşim iştem getirir korkusu var sanırım yakında bir süre evden çalışacak.

Canım sende yola gideceksin hallederiz
Kaptanım valiz maliz herşey hazırdı ama gitmeyeceğim sanırım asil gitme sebebim yegenimin sunnetiydi ama okullar falanda tatil olunca insanlar sunnetede gelmek istemezler dedik o yüzden sünneti iptal ettik
Tren biletini açığa almaya çalışıyorum ama TCDD çöktü herkes bilet iptali yapıyor kesin

Canim sahi oralarda da durum kotu desene Türkiye 1 vaka ile çalkalandı Allah yardımcımiz olsun iyi yapıyorsun tedbir almakla ne yapacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…