Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldin canııım. Nasılsın? Umut nasıl? Alışmanıza çok sevindim. Çocuklar kolay uyum sağlıyorlar zaten yeniliklere. Bu konuda asıl zorlanan büyükler oluyo.
Iyiyiz canım sadece şu ara isyerinde sürekli corona gündemi var sinirlerim ona bozuluyor. Başka bir şey konusamaz olduk, insan geriliyor ister istemez. İnşallah geçer şu günler en kısa sürede.

Sizler nasılsınız canım?

Ayy sorma virüsle yatıp virüse kalkar olduk. Cemre lafını ettirmiyor nerden bu düşünceye vardıysa bizim ölmemizden korkuyor. Biz de mümkün olduğunca konuşmamaya çalışıyoruz evde. Zaten okullar da tatil oldu buna da çok kızgın. Atarlı cemrenin tavırlarıyla uğraşıyorum. Küçükle bi aradayken de fena kuduruyorlar durdurabilene aşk olsun. Böyle geçiyo günler. İyiyiz çok şükür

Oy.yavrum çocuklarda.etkileniyor tabi okullarda tatil oldu sana iyice zor olacak şimdi bu durum kim bilir ne zmaan açılacak.

Oy.yavrum çocuklarda.etkileniyor tabi okullarda tatil oldu sana iyice zor olacak şimdi bu durum kim bilir ne zmaan açılacak.
Zor valla. Bi de ders çalışmalar var tabi oh oh.. Öğretmenimiz etkinlikler ödevler hazırlamış ev iiçin 23 Nisan gösterisi için ayrı hazırlanıyoruz...
Kabus gibi resmen ne günler görüyoruz. Resmen dünya karantinada. Sürekli ölüm haberleri. İnsanın sinirlri oynuyor. İnşallah kazasız belasız atlatırız bu günleri milletçe.

Bide panik olmamak adina dalga gecenler var milletin hassasiyetiyle,sinir oluyorum onlara bu ne umursamazlık ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…