- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #336.561
Cnm benim yine 54 olsun.Hedeflerimiiz. Yeni hedefleri alabiliriim
Iyiyiz canım sadece şu ara isyerinde sürekli corona gündemi var sinirlerim ona bozuluyor. Başka bir şey konusamaz olduk, insan geriliyor ister istemez. İnşallah geçer şu günler en kısa sürede.Hoşgeldin canııım. Nasılsın? Umut nasıl? Alışmanıza çok sevindim. Çocuklar kolay uyum sağlıyorlar zaten yeniliklere. Bu konuda asıl zorlanan büyükler oluyo.
Ayy sorma virüsle yatıp virüse kalkar olduk. Cemre lafını ettirmiyor nerden bu düşünceye vardıysa bizim ölmemizden korkuyor. Biz de mümkün olduğunca konuşmamaya çalışıyoruz evde. Zaten okullar da tatil oldu buna da çok kızgın. Atarlı cemrenin tavırlarıyla uğraşıyorum. Küçükle bi aradayken de fena kuduruyorlar durdurabilene aşk olsun. Böyle geçiyo günler. İyiyiz çok şükürIyiyiz canım sadece şu ara isyerinde sürekli corona gündemi var sinirlerim ona bozuluyor. Başka bir şey konusamaz olduk, insan geriliyor ister istemez. İnşallah geçer şu günler en kısa sürede.
Sizler nasılsınız canım?
Oy.yavrum çocuklarda.etkileniyor tabiAyy sorma virüsle yatıp virüse kalkar olduk. Cemre lafını ettirmiyor nerden bu düşünceye vardıysa bizim ölmemizden korkuyor. Biz de mümkün olduğunca konuşmamaya çalışıyoruz evde. Zaten okullar da tatil oldu buna da çok kızgın. Atarlı cemrenin tavırlarıyla uğraşıyorum. Küçükle bi aradayken de fena kuduruyorlar durdurabilene aşk olsun. Böyle geçiyo günler. İyiyiz çok şükür
Zor valla. Bi de ders çalışmalar var tabi oh oh.. Öğretmenimiz etkinlikler ödevler hazırlamış ev iiçinOy.yavrum çocuklarda.etkileniyor tabiokullarda tatil oldu sana iyice zor olacak şimdi bu durum kim bilir ne zmaan açılacak.
Ooolleeyy
Ay hic.aglamam bu mereti keseli 4 5 yıl olduHadi ağlayalım
Sabah sabittim,gecen haftanın artisi duruyor yani
Bide panik olmamak adina dalga gecenler var milletin hassasiyetiyle,sinir oluyorum onlara bu ne umursamazlık ya.Zor valla. Bi de ders çalışmalar var tabi oh oh.. Öğretmenimiz etkinlikler ödevler hazırlamış ev iiçin23 Nisan gösterisi için ayrı hazırlanıyoruz...
Kabus gibi resmen ne günler görüyoruz. Resmen dünya karantinada. Sürekli ölüm haberleri. İnsanın sinirlri oynuyor. İnşallah kazasız belasız atlatırız bu günleri milletçe.
Gördünüz mü... Dereceleri çok severim
Canım benim ki 81 olsun diyorum şimdilikHedeflerimiiz. Yeni hedefleri alabiliriim
Günaydın cnmGünaydın herkese
GünaydınGünaydınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?