- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #336.581
Bende durumlar hiç parlak değil. Ayrıca çılgınlar gibi yiyorum. Dün hayatımda ilk defa gece 3 te uyanıp bir şeyler yedim. Ben en şişko olduğum zamanlarda bile gece yemedim. Gündüz 5 bin kalori aldım o başka :)
Neden öyle oldu canımBende durumlar hiç parlak değil. Ayrıca çılgınlar gibi yiyorum. Dün hayatımda ilk defa gece 3 te uyanıp bir şeyler yedim. Ben en şişko olduğum zamanlarda bile gece yemedim. Gündüz 5 bin kalori aldım o başka :)
Neden böyle oldu sence canimBende durumlar hiç parlak değil. Ayrıca çılgınlar gibi yiyorum. Dün hayatımda ilk defa gece 3 te uyanıp bir şeyler yedim. Ben en şişko olduğum zamanlarda bile gece yemedim. Gündüz 5 bin kalori aldım o başka :)
Tebrikler canımVaaayyyy ilk defa spor birincisi oldum.
Tesekkürler kuzum emeğine sağlık.
Hiç bilmiyorum canım. Ama hiç iyi değil bu gidiş. Misafir vardı düzenim bozuldu tamam ama gece yemek nedir? Diyorum ya asla yemedim bu şekilde.. gün içinde de oturup kaçamak yapmıyorum ama her şeyden de yiyorum. Dün kraker koyuyordum. Bir kısmı Dereotluymuş tadını beğendim. Koyarken AA bu ne güzelmiş diye üç beş götürdüm. Ama her şeye böyle yapıyorum. Bunlar da toplanınca ciddi kalori ediyor benceNeden böyle oldu sence canim
İfe ne karar verdin emnisNeden öyle oldu canım
Birşeye kafayı taktiysan demek
Tebrikler kızlar elinize emeğinize sağlık :)
Misafir varda pazartesi başlayacağım canım şimdi mecbur kahvaltı falan erken yapıyoruzİfe ne karar verdin emnis
Misafir oldugu zaman ara ogunlerde kacamak yapma ihtimaline karşı ana ogunlerdenmi kismak lazim acaba malum sporda yapilamiyo,gerci benim bi yakinim misafiride alip hadi yuruyus yapalim der giderdi yinedeHiç bilmiyorum canım. Ama hiç iyi değil bu gidiş. Misafir vardı düzenim bozuldu tamam ama gece yemek nedir? Diyorum ya asla yemedim bu şekilde.. gün içinde de oturup kaçamak yapmıyorum ama her şeyden de yiyorum. Dün kraker koyuyordum. Bir kısmı Dereotluymuş tadını beğendim. Koyarken AA bu ne güzelmiş diye üç beş götürdüm. Ama her şeye böyle yapıyorum. Bunlar da toplanınca ciddi kalori ediyor bence
Bwnim gibi iradesiz bir insan icin cok zor uzun acliklar lakin yined en uygun saat araligini bulmak icin hergun degisik denemeler yapmayi dusunuyorum.aksam yemiycektim mesela kaynimlar geldi onlarla biskuvi yedim 1-2 olmadi.yemeyebilirdim ama detoks sularimi icemezdim bu sefer ( oyle dusunuyorum)Misafir varda pazartesi başlayacağım canım şimdi mecbur kahvaltı falan erken yapıyoruz
Sen ?
Ay ben bir alışkanlık haline getiremedim bu işiZaten asiri bi kilo artisim yoksa detoks sularinin katkisi coktur saniyorum
Sağol canım benim.Tebrikler canım
Kafan çok dolu, bişeyleri rayına oturtamadığını düşünüyorsun. Belki de çaresiz yetersiz hissediyorsun. Geleceğe dair belirsizlik. Umutsuzluk, rusal ve bedensel yorgunluk. Yeme atakları böyle başlıyo canım. Ama sen güçlübi kadınsın, sağlığın yerinde olduğu müddetçe herşeyin üstesinden gelirsin. Salma kendini canım. Buralardan da kaybolma.Hiç bilmiyorum canım. Ama hiç iyi değil bu gidiş. Misafir vardı düzenim bozuldu tamam ama gece yemek nedir? Diyorum ya asla yemedim bu şekilde.. gün içinde de oturup kaçamak yapmıyorum ama her şeyden de yiyorum. Dün kraker koyuyordum. Bir kısmı Dereotluymuş tadını beğendim. Koyarken AA bu ne güzelmiş diye üç beş götürdüm. Ama her şeye böyle yapıyorum. Bunlar da toplanınca ciddi kalori ediyor bence
Aa ben de senin gibiydim çok üşenirdim.şimdi yapıyorum düzenli olarakAy ben bir alışkanlık haline getiremedim bu işiçok üşeniyorum yapmaya
Haklısın belki de ana öğünleri kısmak lazım. Aslında misafir direk bize gelince düzen kuruyorum ama üst kat ile ortak tanıdık olunca zorları biraz. Ne yemek tarzımız ne saatimiz uymuyor sonuçta. Neyse toparlayacağım bir şekilde. Tedavi öncesi kilo vermem gerekirken alıyorum işe bak :) gerçi tedavi olacak mı o da belli değil.. neyse haftaya güzel olacak demek istiyorum. Eşim 3 hafta evde diyet yaparım ama spor yine sınırlı olur muhtemelen.. ama boş geçmemeye çalışacağım bakalım.Misafir oldugu zaman ara ogunlerde kacamak yapma ihtimaline karşı ana ogunlerdenmi kismak lazim acaba malum sporda yapilamiyo,gerci benim bi yakinim misafiride alip hadi yuruyus yapalim der giderdi yinede
Evet canım her zaman bir neden buldum yemeye. Şu an da var nedenler ama bunları kesmek lazım. Bunu derken bile bir şeyler yemek şaka gibi ama böyle sürmeyecek. Frene basacağım artık.. önlem de alıyorum kendimce sağlıklı atıştırmalıklar yapıyorum bu kez çok yiyorum miktardan patlıyorum :) ama bir şekilde yoluna girecekSağol canım benim.
Kafan çok dolu, bişeyleri rayına oturtamadığını düşünüyorsun. Belki de çaresiz yetersiz hissediyorsun. Geleceğe dair belirsizlik. Umutsuzluk, rusal ve bedensel yorgunluk. Yeme atakları böyle başlıyo canım. Ama sen güçlübi kadınsın, sağlığın yerinde olduğu müddetçe herşeyin üstesinden gelirsin. Salma kendini canım. Buralardan da kaybolma.
Aa ben de senin gibiydim çok üşenirdim.şimdi yapıyorum düzenli olarak
Ne güzel cnm. Bende çok felaket şiş vücudum, patlıcak gibiyimHuhuusonunda regl oldum heralde bu cuma daha güzel bi eksi görürüm dün kaçamakta yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?