Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanım ben geldim bu sefer kararlılıkla ve mecburum da kilo vermeye. P.tesi diyetisyene gidiyorum kanlarımı verdim başlıyorum. Sağlığım için kiloları vermem lazım :)

Kızlaaarrr... Kimse yok muuuu. Bugün canım çok tatlı istiyo oooo. Ama bozmak yok. Spor yapayım biraz kafam dağılsın.
Temizlik yapıyordum cnm. Fena yoruldum
Benim de cnm tatlı şeyler çekiyor bu günlerde, malum işte hurma yerdim o da bitti. Kuru üzüm, elma falan yedim.

Kızlaaarrr... Kimse yok muuuu. Bugün canım çok tatlı istiyo oooo. Ama bozmak yok. Spor yapayım biraz kafam dağılsın.
Selam canım benimde iki gündür pek iyi gitmiyor misafirim var o yüzden pekte giremedim biraz önce gittiler yarın yine sahalardayim

Selam canım benimde iki gündür pek iyi gitmiyor misafirim var o yüzden pekte giremedim biraz önce gittiler yarın yine sahalardayim
Olsun canım misafirin vardı sonuçta. Yapabileceğin bişey yok. Yarın bomba gibi dönersin sahalara

Ben varim canim ama yok gibiyim kafayi korona virusle bozdum.
Hepimiz endişeleniyoruz canım ama önlemimizi alıp hijyene dikkat etmekten başka yapacak bişey yok. İnşallah çabucak atlatırız şu dönemi

O korku yavaş yavaş beni de sarmaya başladı
Bişey olmayacak Allah'ın izniyle

Ben varim canim ama yok gibiyim kafayi korona virusle bozdum.
Hiç sormayın sürekli çamaşır suyuyla temizlik yapma isteği hepinizde var mı acaba hiç takmıyorum diyordum ama herşey çok kirli geliyor bana şu an. Çocuklarda evde nasıl oyalayacağız bilmiyorum. Daha şimdiden sıkıldı bizim ki. Bir virüs eksikti hayatımızda rejime bile odaklanamiyorum şu an dikkatim başka yönlere kaydı yedikten sonra ben bunu niye yedim ki diyorum yememem gerektiğini unutuyorum resmen inşallah uzun sürmez bu süreç

Aynen öyle hele hafta sonu delirdim resmen.esimde evde kahvalti ogle yemegi aksam yemegi cayı corbasi bezdirdi. Oglan 2 gunde sıkıldı. Artik bugün delirdim tatmin olmuyor napayim dansöz kiyafeti giyip oynayimmi dedim. O da hakli bende hastayim.bugün sinirimden agladim resmen. Allah can sagligi versin ama insallah bir an önce atlatiriz

Valla onlem alsakta mecbur sokaga cikiliyor esim ise gidip geliyor adamin suratina bakinca bakteri yuvasi hissi duyuyorum inanki. Elimden gelse çamasir suyuna basicam adami

Allah yardımcımız olsun. İnşaAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…