- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #336.621
Evde temizlik çözüm olsa keşke cnmHiç sormayın sürekli çamaşır suyuyla temizlik yapma isteği hepinizde var mı acaba hiç takmıyorum diyordum ama herşey çok kirli geliyor bana şu an. Çocuklarda evde nasıl oyalayacağız bilmiyorum. Daha şimdiden sıkıldı bizim ki. Bir virüs eksikti hayatımızda rejime bile odaklanamiyorum şu an dikkatim başka yönlere kaydı yedikten sonra ben bunu niye yedim ki diyorum yememem gerektiğini unutuyorum resmen inşallah uzun sürmez bu süreç
Aleykumselam canimKızlaaarrr... Kimse yok muuuu. Bugün canım çok tatlı istiyo oooo. Ama bozmak yok. Spor yapayım biraz kafam dağılsın.
Kızlaaarrr... Kimse yok muuuu. Bugün canım çok tatlı istiyo oooo. Ama bozmak yok. Spor yapayım biraz kafam dağılsın.
Bitter deyince anlaşılmıyor, kakao oranı yüzde kaç? Şekee miktarı da yazar üstünde. Kakaosu yüzde 70 filansa şeker miktarı azımsanamaz, yüzde 85 ve üzeri olunca şekeri azalıypr bayağı. 100 grda 7-8 gram şeker olursa iyi.Bitter çikolata yedim.
Bitter bozmuyo zaten şekersiz değil mi
Camasir suyu sirke kolonya ve sabunla kanka olduk o dereceyimHiç sormayın sürekli çamaşır suyuyla temizlik yapma isteği hepinizde var mı acaba hiç takmıyorum diyordum ama herşey çok kirli geliyor bana şu an. Çocuklarda evde nasıl oyalayacağız bilmiyorum. Daha şimdiden sıkıldı bizim ki. Bir virüs eksikti hayatımızda rejime bile odaklanamiyorum şu an dikkatim başka yönlere kaydı yedikten sonra ben bunu niye yedim ki diyorum yememem gerektiğini unutuyorum resmen inşallah uzun sürmez bu süreç
Allah yardımcımız olsun. İnşaAllah.
Ya sıkıntı dunya capinda millet gezmeyi dusunuyo,3 gundur aksam cayinda doluyum bend e, misafir basimizin taci da, arkadas bi durun ya.Selam canım benimde iki gündür pek iyi gitmiyor misafirim var o yüzden pekte giremedim biraz önce gittiler yarın yine sahalardayim
Direk hava yoluyla gecmedigine şükredelim o zaman temizlikte fayda etmezdiEvde temizlik çözüm olsa keşke cnmdışardan alakayı kesemedikten sonra hepimiz korku içindeyiz.
Evet birde hazırlıksız yakalandım İstanbul a gidecektim ya buzdolabını falan bosaltmistim yoruldum bayaYa sıkıntı dunya capinda millet gezmeyi dusunuyo,3 gundur aksam cayinda doluyum bend e, misafir basimizin taci da, arkadas bi durun ya.
Umreciler Konya ve Ankarada yurtlara yerleştirildiler. Duymuşsunuzdur mutlaka.Amin canim aminnnnnm
Kimse korkmuyor anlasilan tamam paniklemeyelim ama bu ne genişlik, İtalya sa insanlar camlarda yaşıyor görmüyorlar mıEvet birde hazırlıksız yakalandım İstanbul a gidecektim ya buzdolabını falan bosaltmistim yoruldum baya
Bizde bilinç ne gezer kimse evinde oturmuyor arkdasin polis eşi var.avm.ler yine tıklım.tiklimmis
İste tedbir li oluyolar rabbim ugratmasinUmreciler Konya ve Ankarada yurtlara yerleştirildiler. Duymuşsunuzdur mutlaka.
Amin inşaAllah. Çalışmalar, önlemler güzel. Bakanlık tedbirini iyi alıyor. Ama ah insanlarımız da o hassasiyette olsaİste tedbir li oluyolar rabbim ugratmasin
Ahh bu da bi kul hakkı işteEvet birde hazırlıksız yakalandım İstanbul a gidecektim ya buzdolabını falan bosaltmistim yoruldum baya
Bizde bilinç ne gezer kimse evinde oturmuyor arkdasin polis eşi var.avm.ler yine tıklım.tiklimmis
Şuan şükrediyorum gerçekten. Allah herşeyin hayırlısını versinİste tedbir li oluyolar rabbim ugratmasin
İyiki gitmemissin yoksa geri gelicektin
Umreciler Konya ve Ankarada yurtlara yerleştirildiler. Duymuşsunuzdur mutlaka.
Yurtdışında yaşayan arkadaslar sizde durumlar nasil,disari cikiyormusunuz
Kakao oranı %70ti canım. 2 kare yedim zaten küçücük. Normalde bi paketi yerdimBitter deyince anlaşılmıyor, kakao oranı yüzde kaç? Şekee miktarı da yazar üstünde. Kakaosu yüzde 70 filansa şeker miktarı azımsanamaz, yüzde 85 ve üzeri olunca şekeri azalıypr bayağı. 100 grda 7-8 gram şeker olursa iyi.
Kimse korkmuyor anlasilan tamam paniklemeyelim ama bu ne genişlik, İtalya sa insanlar camlarda yaşıyor görmüyorlar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?