Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evde temizlik çözüm olsa keşke cnm dışardan alakayı kesemedikten sonra hepimiz korku içindeyiz.

Kızlaaarrr... Kimse yok muuuu. Bugün canım çok tatlı istiyo oooo. Ama bozmak yok. Spor yapayım biraz kafam dağılsın.
Bitter çikolata yedim.
Bitter bozmuyo zaten şekersiz değil mi
Bitter deyince anlaşılmıyor, kakao oranı yüzde kaç? Şekee miktarı da yazar üstünde. Kakaosu yüzde 70 filansa şeker miktarı azımsanamaz, yüzde 85 ve üzeri olunca şekeri azalıypr bayağı. 100 grda 7-8 gram şeker olursa iyi.

Camasir suyu sirke kolonya ve sabunla kanka olduk o dereceyim
İsin kotusu faydalu bakteriler de ölüyor vucudumuzda camasir suyunu solumaktan

Selam canım benimde iki gündür pek iyi gitmiyor misafirim var o yüzden pekte giremedim biraz önce gittiler yarın yine sahalardayim
Ya sıkıntı dunya capinda millet gezmeyi dusunuyo,3 gundur aksam cayinda doluyum bend e, misafir basimizin taci da, arkadas bi durun ya.

Ya sıkıntı dunya capinda millet gezmeyi dusunuyo,3 gundur aksam cayinda doluyum bend e, misafir basimizin taci da, arkadas bi durun ya.
Evet birde hazırlıksız yakalandım İstanbul a gidecektim ya buzdolabını falan bosaltmistim yoruldum baya
Bizde bilinç ne gezer kimse evinde oturmuyor arkdasin polis eşi var.avm.ler yine tıklım.tiklimmis

Evet birde hazırlıksız yakalandım İstanbul a gidecektim ya buzdolabını falan bosaltmistim yoruldum baya
Bizde bilinç ne gezer kimse evinde oturmuyor arkdasin polis eşi var.avm.ler yine tıklım.tiklimmis
Kimse korkmuyor anlasilan tamam paniklemeyelim ama bu ne genişlik, İtalya sa insanlar camlarda yaşıyor görmüyorlar mı

Yurtdışında yaşayan arkadaslar sizde durumlar nasil,disari cikiyormusunuz

Yurtdisindan amcam geldi 2 aydır istanbulda. Biraz önce konustum üşütmüşüm galiba ama hastaneye gitmeye korkuyormus.yurtdisindan geldi birde hasta.paketlerler derdimi anlatana kadar dedi.

Kakao oranı %70ti canım. 2 kare yedim zaten küçücük. Normalde bi paketi yerdim

Kimse korkmuyor anlasilan tamam paniklemeyelim ama bu ne genişlik, İtalya sa insanlar camlarda yaşıyor görmüyorlar mı

Onlarda ilk zamanlarda kale almamislar sonra kafalari dank etti ama dün 250kisi ölmüs. Dün bir kanala italyada yasayan 1 türk doktor cikti. Türk vatandaslarimiz ayni hataya düsmesin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…