Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet evde oturup ağzımıza birşeyler tikistirarak ne elde edeceğiz uzmanlar bile diyor güçlü bağışıklık icin günde yarım saat spor yapın
Şahsım adına bu işler bittiğinde dönüp bakıp aaa 5 10 kilo almışım demek istemiyorum zaten 5 10 kilo alirsamda birdaha kilo vermeye kalkismam.
Elimizden geleni yapalım kizlar

Bende sanki beni eve kitlemislerr gibi geliyor Allah sonumuzu hayır etsin başka şeye odaklanmanız lazım o da zayiflama
Eve kitlenen biziz 2,5 saat sonra sokağa çıkma yasağı başlıyor bizde :) kontrollü çıkışlar olacak market hastane harici evdeyiz.. biz zaten hafta sonundan beri evdeydik dün market yaptık tesadüfen akşam da yasağı açıkladılar. 5 nisana kadar evdeyiz. Sıfır spor ye iç yat sezonunu açtık maalesef. Kesinlikle dengeli beslenmeye konsantre olamıyorum. Doğaçlama takılıyoruz şimdilik ama yolum hiç doğru bir yol değil yanaklarım dolmaya başladı

Beni bu grupta en iyi sen tanıyorsun leylicim

Kosu bandi seni bekliyor tatlim kuslar kelebekler

En sonunda vücudum alerjik reaksiyon vermeye basladi camasir suyundanbiraz azaltacagim.hava musait olsa neleri temizliycem daha da bu kadar oluyo
Benim ellerim berbat halde. Kıpkırmızı ve buruş buruş oldular. Hiç alışık olmadığı o kadar belli ki. Ben de azaltacağım. Yoksa kimyasal zehirlenme yaşayacağız ya..

Sana emre icin korono yi anlatan bi cizgi resimler paylasicaktim olmuyo yapamadim

Aman canım yapma lütfen en azından kilo koruyacak kadar günlük aktivite yap Leyl-i-fer in dediği gibi amacımız çoğunlukla kilo korumak olsun
Sokağa çıkma yasağı içinde Allah yardımcınız olsun

Çok kötü gidiyor benim tempolu bir spor hayatım varken bir anda kesildi evde yapamıyorum şu an kötü yani sonuç
Eskiden evde spor yapıyordun aslında ama bırakınca dönüş yapmak zor oluyor. Ben de misafir geldi diye bir bıraktım daha o günden beri düzene koyamadım. İlk günler için kendimizi zorlamalıyız sanırım. Alışınca kendiliğinden gelecektir zaten..

Menü vardı da biz mi paylaşmadık. Ne bulursan ye batağındayım Neyse bugunden itibaren menü paylaşayım bu beni durdurur biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…