- 23 Mart 2016
- 31.010
- 92.270
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #336.841
Evet evde oturup ağzımıza birşeyler tikistirarak ne elde edeceğizKizlar derdimiz kilo vermek ten ziyade almamak olsun,bagisiklik guclendirmek olsun,max hareket etmek olsun,malum seyden korunmak olsun,moral kazanmak olsun,bu ortami bozmamak destek olmak olsun toparlanin lutfen sizden derece isteyen yok sagliginizi koruyun yeter bide 0,30 yuzdenin altina dusmezseniz bonus olur
Ben artik yürüyüş e gidemiyorum evde spor aletimde yok yinede biaeyler yapmaya calisiyorum calistirin seratonini
Eve kitlenen biziz 2,5 saat sonra sokağa çıkma yasağı başlıyor bizde :) kontrollü çıkışlar olacak market hastane harici evdeyiz.. biz zaten hafta sonundan beri evdeydik dün market yaptık tesadüfen akşam da yasağı açıkladılar. 5 nisana kadar evdeyiz. Sıfır spor ye iç yat sezonunu açtık maalesef. Kesinlikle dengeli beslenmeye konsantre olamıyorum. Doğaçlama takılıyoruz şimdilik ama yolum hiç doğru bir yol değil yanaklarım dolmaya başladıBende sanki beni eve kitlemislerr gibi geliyorAllah sonumuzu hayır etsin başka şeye odaklanmanız lazım o da zayiflama
Bizde paketli ürün oluyor ben yemiyordum. Bu kez resmen kendime almışımÖyle oluyor cnm insan durduramıyor. Çok şükür paketli ürün tüketmiyorum.
Beni bu grupta en iyi sen tanıyorsun leylicimKoyalim canim,ben ulasamasamda vesile olurum belki.hedefim listeye guzel bi eksiyle girebilmek olsun.lokumlari aliyor ama cekmeceye koyuyorsun nermin gibiyaptigin kacamaklarida vicdan azabi du yup ertesi gun telafi ediyosun ok mi.ben eski melitayi gormek istiyorum hizli veren degil kararli olani bu yuzden senin onunde bi organizasyon varsa ona hedef koyman lazim bence
Kosu bandi seni bekliyor tatlim kuslar kelebeklerEve kitlenen biziz 2,5 saat sonra sokağa çıkma yasağı başlıyor bizde :) kontrollü çıkışlar olacak market hastane harici evdeyiz.. biz zaten hafta sonundan beri evdeydik dün market yaptık tesadüfen akşam da yasağı açıkladılar. 5 nisana kadar evdeyiz. Sıfır spor ye iç yat sezonunu açtık maalesef. Kesinlikle dengeli beslenmeye konsantre olamıyorum. Doğaçlama takılıyoruz şimdilik ama yolum hiç doğru bir yol değil yanaklarım dolmaya başladı
Benim ellerim berbat halde. Kıpkırmızı ve buruş buruş oldular. Hiç alışık olmadığı o kadar belli ki. Ben de azaltacağım. Yoksa kimyasal zehirlenme yaşayacağız ya..En sonunda vücudum alerjik reaksiyon vermeye basladi camasir suyundanbiraz azaltacagim.hava musait olsa neleri temizliycem daha da bu kadar oluyo
Sana emre icin korono yi anlatan bi cizgi resimler paylasicaktim olmuyo yapamadimEvet evde oturup ağzımıza birşeyler tikistirarak ne elde edeceğizuzmanlar bile diyor güçlü bağışıklık icin günde yarım saat spor yapın
Şahsım adına bu işler bittiğinde dönüp bakıp aaa 5 10 kilo almışım demek istemiyorum zaten 5 10 kilo alirsamda birdaha kilo vermeye kalkismam.
Elimizden geleni yapalım kizlar
Aman canım yapma lütfen en azından kilo koruyacak kadar günlük aktivite yapEve kitlenen biziz 2,5 saat sonra sokağa çıkma yasağı başlıyor bizde :) kontrollü çıkışlar olacak market hastane harici evdeyiz.. biz zaten hafta sonundan beri evdeydik dün market yaptık tesadüfen akşam da yasağı açıkladılar. 5 nisana kadar evdeyiz. Sıfır spor ye iç yat sezonunu açtık maalesef. Kesinlikle dengeli beslenmeye konsantre olamıyorum. Doğaçlama takılıyoruz şimdilik ama yolum hiç doğru bir yol değil yanaklarım dolmaya başladı
A varmiymis bakayım bulurum ben sağol canımSana emre icin korono yi anlatan bi cizgi resimler paylasicaktim olmuyo yapamadim
Aynen canım kendisi ile yeniden arkadaş olmam lazım. İnsan gibi sporlarda buluşmak, seviyeli bir birliktelik yaşamak istiyoruz kendisi ile :) bir düzene gireceğim muhtemelen ama bakalım..Kosu bandi seni bekliyor tatlim kuslar kelebekler
Bizde de çok var cnm. Eşime geçti bütün iştahım. Ben yerken mırın kırın ederek alan adam şimdi dolduruyor ve yutuyor hemenBizde paketli ürün oluyor ben yemiyordum. Bu kez resmen kendime almışım
Bu faydalı olacaktır. Benim yeğenimde de kaygı başladı. Uyumakta zorlanıyor falan. İlk günler babası evden çalışmıyordu bunun etkisiydi. Baba evden çalışmaya başladı ama azalsa da devam ediyor.A varmiymis bakayım bulurum ben sağol canım
Eskiden evde spor yapıyordun aslında ama bırakınca dönüş yapmak zor oluyor. Ben de misafir geldi diye bir bıraktım daha o günden beri düzene koyamadım. İlk günler için kendimizi zorlamalıyız sanırım. Alışınca kendiliğinden gelecektir zaten..Çok kötü gidiyor benim tempolu bir spor hayatım varken bir anda kesildi evde yapamıyorum şu an kötü yani sonuç
Menü vardı da biz mi paylaşmadık. Ne bulursan ye batağındayımDünkü menulerinizi paylastiginiz için teşekkürler kızlar
@ayvacicegi
@nrmyn
@kardelelen321
Mehfam
Başka paylasan yok.
Bugün menüleri eksiksiz yazalım kizlar kendimize ve takıma karşı sorumluyuz unutmayalım bende misafir falan derken yazamadım özür dilerim bundan sonra eksiksiz yazacağım
Ama hangi pazartesi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?