Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy yerinde olsam koşa koşa alışverişe giderdimmmmm. diyemiycem virus olabilir!!
38 den 36 ya düştüğümde mağazalarda denemediğim bi şey bırakmamıştım.

Hatta çok sevdiğim bi eteğim vardı, çok bolalmıştı. Terziye götürdüm. Mahvetti caaanım eteği. Gittim 36 sını aldım.

Ayy kesin alıcam 36 belki netten sipariş ederim ama denicem İnşaAllah cnn

Sıkılaşmak bende çok istiyorum hadi bakalım aynıymışız da zaten başladı yarış
Senin sporlara nasil yetissin bu kizsporada gidemiyodu zaten reyyan sen pilates basla.hatta ikinizde baslayin sikilasmak icin.
34 ya 34 sifir bedenmi oluyo

Allah sonumuzu hayir etsin. biz evden cikmiyoruz ama kocalar calisiyor. Aksam olunca strese giriyorum. Diyet falan yalan oldu zaten düzensiz besleniyoruz .
Aminn canimm.elimiDen geleni yapiyoruz.bende okuyorum ama corona basliginda cok bulunuyosun ilgini baska seylere yonelt moral cok onemli,once psikolojimiz sqglam olmali.buraya daha sık gel

Senin sporlara nasil yetissin bu kizsporada gidemiyodu zaten reyyan sen pilates basla.hatta ikinizde baslayin sikilasmak icin.
34 ya 34 sifir bedenmi oluyo
Ama bende evde yapıyorum kiiiii bi yürüyüşe dışarı çıkıyorum. bu ara çok yapamıyorum ev telaşından zaten ama pilates koydum kafama kalın matım da geldi başliciğiiim
Evet spora izin yok evde de spor aleti yok. Ancak netten hareketler yaparım. Leslie falan. Bakıcaz artık
Ben 1kg dambıl aldım bide şu bileklere bağlananlardan istiyorum. Taşınayım da sporun dibine vurcam inşallah

Tm cnm inşallah başarırız idealimize kavuşuruz. Belim 60 a insin istiyorum özellikle. Göğüste aynı 80 falan olsa
Ben sadece belim incelsin istiyorum aslında ama pek mümkün değil her yerden incelcez mecbur

Aminn canimm.elimiDen geleni yapiyoruz.bende okuyorum ama corona basliginda cok bulunuyosun ilgini baska seylere yonelt moral cok onemli,once psikolojimiz sqglam olmali.buraya daha sık gel

Haklisin canim oglumda bende risk grubundayiz. Su is bir bitse

Allah sonumuzu hayir etsin. biz evden cikmiyoruz ama kocalar calisiyor. Aksam olunca strese giriyorum. Diyet falan yalan oldu zaten düzensiz besleniyoruz .
Canim niye öyle bıraktın kendini yapma dışarıda 7 24 insanlarla muhatap olmak zorunda olanlar var saglikcilari vs düşünsene
Şükür biz evimizdeyiz eslerde eve girer girmez el yikama bile değil banyo yapmalilar.esim hergun yapıyor kaban mont herşey direk balkona asıyorum malum onlar habire yıkanmiyor
Elini bir yere degme diyorum kapıları bile ben açıyorum :) başka elimizden bişey gelmez gelirsede allahtan
Diyeti bozarsan iyice psikolojin bozulur yapma böyle dikkat et olur mu tmm amacımız belki bu aylrda çok kilo vermek olamayacak ama en azından verdiklerimizi almayalım lütfen

Yok canim diyeti bozmadim hatta bazlama gözleme vs yaptigim halde yemedim. Ama kilo veremiyorum. Insilün direncim cok yüksek cikti zaten ilac kullaniyordum ama düsecegine yükseliyor. Şu virüs isi bur bitse endokronolije ye gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…