- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #336.981
Kız boyumuzda aynı sen pimpirikleniyon boştan yere bence159 cnm
Ayy yerinde olsam koşa koşa alışverişe giderdimmmmm. diyemiycem virus olabilir!!159 cnm
Olsun olsun daha fazla zayıf ve sıkı olmak en güzeli,daha büyük bedenleri görmüş brii olarakKız boyumuzda aynı sen pimpirikleniyon boştan yere bence
Ayy kesin alıcam 36 belki netten sipariş ederim ama denicem İnşaAllah cnnAyy yerinde olsam koşa koşa alışverişe giderdimmmmm. diyemiycem virus olabilir!!
38 den 36 ya düştüğümde mağazalarda denemediğim bi şey bırakmamıştım.
Hatta çok sevdiğim bi eteğim vardı, çok bolalmıştı. Terziye götürdüm. Mahvetti caaanım eteği. Gittim 36 sını aldım.
Sıkılaşmak bende çok istiyorum hadi bakalım aynıymışız da zaten başladı yarışOlsun olsun daha fazla zayıf ve sıkı olmak en güzeli,daha büyük bedenleri görmüş brii olarak
Senin sporlara nasil yetissin bu kizSıkılaşmak bende çok istiyorum hadi bakalım aynıymışız da zaten başladı yarış
Evet spora izin yok evde de spor aleti yok. Ancak netten hareketler yaparım. Leslie falan. Bakıcaz artıkSenin sporlara nasil yetissin bu kizsporada gidemiyodu zaten reyyan sen pilates basla.hatta ikinizde baslayin sikilasmak icin.
34 ya 34 sifir bedenmi oluyo
Tm cnm inşallah başarırız idealimize kavuşuruz. Belim 60 a insin istiyorum özellikle. Göğüste aynı 80 falan olsaSıkılaşmak bende çok istiyorum hadi bakalım aynıymışız da zaten başladı yarış
Aminn canimm.elimiDen geleni yapiyoruz.bende okuyorum ama corona basliginda cok bulunuyosun ilgini baska seylere yonelt moral cok onemli,once psikolojimiz sqglam olmali.buraya daha sık gelAllah sonumuzu hayir etsin. biz evden cikmiyoruz ama kocalar calisiyor. Aksam olunca strese giriyorum. Diyet falan yalan oldu zaten düzensiz besleniyoruz .
Ama bende evde yapıyorum kiiiiiSenin sporlara nasil yetissin bu kizsporada gidemiyodu zaten reyyan sen pilates basla.hatta ikinizde baslayin sikilasmak icin.
34 ya 34 sifir bedenmi oluyo
Ben 1kg dambıl aldım bide şu bileklere bağlananlardan istiyorum. Taşınayım da sporun dibine vurcam inşallahEvet spora izin yok evde de spor aleti yok. Ancak netten hareketler yaparım. Leslie falan. Bakıcaz artık
Ben sadece belim incelsin istiyorum aslında ama pek mümkün değil her yerden incelcez mecburTm cnm inşallah başarırız idealimize kavuşuruz. Belim 60 a insin istiyorum özellikle. Göğüste aynı 80 falan olsa
Bende heryer istiyorum böyle daha fit ya da tmm tmm daha incecik gözükmek istiyorumBen sadece belim incelsin istiyorum aslında ama pek mümkün değil her yerden incelcez mecbur
Benim eski halim öyleydi şimdi bakınca gözüme iskelet gibi geliyo. Çokta ince olmaBende heryer istiyorum böyle daha fit ya da tmm tmm daha incecik gözükmek istiyorum
Aminn canimm.elimiDen geleni yapiyoruz.bende okuyorum ama corona basliginda cok bulunuyosun ilgini baska seylere yonelt moral cok onemli,once psikolojimiz sqglam olmali.buraya daha sık gel
TmmBenim eski halim öyleydi şimdi bakınca gözüme iskelet gibi geliyo. Çokta ince olma
Canim niye öyle bıraktın kendini yapma dışarıda 7 24 insanlarla muhatap olmak zorunda olanlar var saglikcilari vs düşünseneAllah sonumuzu hayir etsin. biz evden cikmiyoruz ama kocalar calisiyor. Aksam olunca strese giriyorum. Diyet falan yalan oldu zaten düzensiz besleniyoruz .
Yok canim diyeti bozmadim hatta bazlama gözleme vs yaptigim halde yemedim. Ama kilo veremiyorum. Insilün direncim cok yüksek cikti zaten ilac kullaniyordum ama düsecegine yükseliyor. Şu virüs isi bur bitse endokronolije ye gidicem.Canim niye öyle bıraktın kendini yapma dışarıda 7 24 insanlarla muhatap olmak zorunda olanlar var saglikcilari vs düşünsene
Şükür biz evimizdeyiz eslerde eve girer girmez el yikama bile değil banyo yapmalilar.esim hergun yapıyor kaban mont herşey direk balkona asıyorum malum onlar habire yıkanmiyor
Elini bir yere degme diyorum kapıları bile ben açıyorum :) başka elimizden bişey gelmez gelirsede allahtan
Diyeti bozarsan iyice psikolojin bozulur yapma böyle dikkat et olur mu tmm amacımız belki bu aylrda çok kilo vermek olamayacak ama en azından verdiklerimizi almayalım lütfen
cnm,Allah sonumuzu hayir etsin. biz evden cikmiyoruz ama kocalar calisiyor. Aksam olunca strese giriyorum. Diyet falan yalan oldu zaten düzensiz besleniyoruz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?