Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar iyi akşamlar yarın cuma ama evde durmak hiç iyi değil miş belki zorunluluk olmasa bu kadar sıkılmayacağız ama cocuklar coştu benim uyku düzeni bozuldu saçma sapan bir düzen oldu
Sürü psikolojisi galiba ben normalde hep evdeyim ama şimdi yasak gibi olduğu için sürekli çıkasım geliyo sıkılıyorum falan

Sürü psikolojisi galiba ben normalde hep evdeyim ama şimdi yasak gibi olduğu için sürekli çıkasım geliyo sıkılıyorum falan
Bende ya sürekli evdeydim bi de market hafta da bi kere dışarı çıkıyordum. Ama zorunlu ya çıkası geliyor insanın aynı rejim gibi

Geçmiş olsun canım spor hepimzde sekteye uğradı su dönemde yediklerimize dikkat etsek daha iyi herhalde

Kızlar iyi akşamlar yarın cuma ama evde durmak hiç iyi değil miş belki zorunluluk olmasa bu kadar sıkılmayacağız ama cocuklar coştu benim uyku düzeni bozuldu saçma sapan bir düzen oldu
Bütün dengeler değişti kaptanım sormayın
Ama psikolojik olarak çokta diyet kafasindan çıkmamak bence iyi olacak yoksa habire kötü şeyleri düşünüyor insan

Aynen canım.iyi edersin o zamana kadar sen eskisi gibi devam etmeye çalış ya bu arada siz tasindiniz mi ne.oldu ?

Tasindik canim ama tam olarak yerlesmis degilim önce dügün sonra virüs isi cikti.mutfak ve salon ve yatak odasi yerlesti .hala koliler var acilacak ama modum düsük kolum kalkmiyor

Yarın ki listeye göre buna karar verciimmmm
Spor karantinasina alcam herkesi kendimizi kampta gibi hissetsek mesela sonuçta zayıflama kampına gidenlerde cep telefonu erişimi bile yok
Biz yarışa girdik ben başladım sporlarıma Mehfam düşünsün trambolinden selamsss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…