- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #337.021
Sürü psikolojisi galiba ben normalde hep evdeyim ama şimdi yasak gibi olduğu için sürekli çıkasım geliyo sıkılıyorum falanKızlar iyi akşamlar yarın cuma ama evde durmak hiç iyi değil miş belki zorunluluk olmasa bu kadar sıkılmayacağız ama cocuklar coştu benim uyku düzeni bozuldu saçma sapan bir düzen oldu
Bende ya sürekli evdeydim bi de market hafta da bi kere dışarı çıkıyordum. Ama zorunlu ya çıkası geliyor insanın aynı rejim gibiSürü psikolojisi galiba ben normalde hep evdeyim ama şimdi yasak gibi olduğu için sürekli çıkasım geliyo sıkılıyorum falan
İnsülin direnci için ilaç verdimi ablam öyle güzel kilo vermiştiEvet canim doktorda şasirdi nasil kilo veriyorsun diye. Ama cok az yiyorum kilo verebilmek icin.belki direncim düzelse cok daha iyi kilo verirdim.
Geçmiş olsun canım spor hepimzde sekteye uğradı su dönemde yediklerimize dikkat etsek daha iyi herhaldeKzlar yürüyüş felan yapamadım buralarda kar var çocuğun da hastalık ilerledi doktora götürdük 2 çeşit hava verdi ciğerler tıkanmış
Diyet de öok kötü gidiyo evde olmak güzel ama ne hareket var ne yeme düzeni hiç mutlu değilim
Aynen tamamen psikolojikBende ya sürekli evdeydim bi de market hafta da bi kere dışarı çıkıyordum. Ama zorunlu ya çıkası geliyor insanın aynı rejim gibi
Dayak istiyoruzSürü psikolojisi galiba ben normalde hep evdeyim ama şimdi yasak gibi olduğu için sürekli çıkasım geliyo sıkılıyorum falan
Bütün dengeler değişti kaptanım sormayınKızlar iyi akşamlar yarın cuma ama evde durmak hiç iyi değil miş belki zorunluluk olmasa bu kadar sıkılmayacağız ama cocuklar coştu benim uyku düzeni bozuldu saçma sapan bir düzen oldu
İnsülin direnci için ilaç verdimi ablam öyle güzel kilo vermişti
Aynen canım.iyi edersin o zamana kadar sen eskisi gibi devam etmeye çalış ya bu arada siz tasindiniz mi ne.oldu ?Zaten 2 aydir kullaniyorum ama değer düsmuyor canim. Şu virüs işi bitsin doktora gitcem baska ilac versin
Ay cidden öyle olduk yaa değişik kafalarBende ya sürekli evdeydim bi de market hafta da bi kere dışarı çıkıyordum. Ama zorunlu ya çıkası geliyor insanın aynı rejim gibi
Sen bizi bi dövDayak istiyoruz
Aynen canım.iyi edersin o zamana kadar sen eskisi gibi devam etmeye çalış ya bu arada siz tasindiniz mi ne.oldu ?
Yarın ki listeye göre buna karar verciimmmmAy cidden öyle olduk yaa değişik kafalar
Sen bizi bi döv
Aman olsun tasindiniz ya.gerisi kolay yapılır yapma geçmiş olsun yükün hafiflemişTasindik canim ama tam olarak yerlesmis degilim önce dügün sonra virüs isi cikti.mutfak ve salon ve yatak odasi yerlesti .hala koliler var acilacak ama modum düsük kolum kalkmiyor
Biz yarışa girdik ben başladım sporlarımaYarın ki listeye göre buna karar verciimmmm
Spor karantinasina alcam herkesikendimizi kampta gibi hissetsek mesela sonuçta zayıflama kampına gidenlerde cep telefonu erişimi bile yok
Bende bel için yan egzersizleri yapıyorumkiii tabi bir trambolinim yok ama bakcaz çaresine
bel hedefimiz 60 demiBiz yarışa girdik ben başladım sporlarımaMehfam
Trambolin sıkılaşmaya çok etki etmez senin yöntem daha iyiBende bel için yan egzersizleri yapıyorumkiii tabi bir trambolinim yok ama bakcaz çaresineo kadar baş koyduk bu yarışa
57-58e de hayır demeyizbel hedefimiz 60 demi
Vavvv süper olur o zmn. Ben basenim de gitsin istiyorum biraz57-58e de hayır demeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?