- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #337.001
cnm,
Deme öyle ben şu an iş yerindeyim. Allah korusun hepimizi.
Bitecek Allah'ın izni ile 2 3 haftayı atlatalim azalarak yok olacak inanıyorumYok canim diyeti bozmadim hatta bazlama gözleme vs yaptigim halde yemedim. Ama kilo veremiyorum. Insilün direncim cok yüksek cikti zaten ilac kullaniyordum ama düsecegine yükseliyor. Şu virüs isi bur bitse endokronolije ye gidicem.
Bitecek Allah'ın izni ile 2 3 haftayı atlatalim azalarak yok olacak inanıyorum
Ama sen spor yapmadan sadece diyet ile güzel kilolar verdin valla çoğumuzdan iyisin bu konuda saatlerce cardio yapiyoruz yine durum ortada hiç moralini bozma sen
Üzüntü ve stresten oluyo o dusme cikmalar, sakinleşmete çalış bitki caylari ic, kontrollu gitmezesem benimde tansiyonum oynuyor ilacta kullanmiyorum ustelikYok canim diyeti bozmadim hatta bazlama gözleme vs yaptigim halde yemedim. Ama kilo veremiyorum. Insilün direncim cok yüksek cikti zaten ilac kullaniyordum ama düsecegine yükseliyor. Şu virüs isi bur bitse endokronolije ye gidicem.
Bize o kadar uzak ki 34 beden demi varmış yaSenin sporlara nasil yetissin bu kizsporada gidemiyodu zaten reyyan sen pilates basla.hatta ikinizde baslayin sikilasmak icin.
34 ya 34 sifir bedenmi oluyo
Hiç sorma yarın felaket bir tablo olcak sanirim. Bugünü mümkün olduğunca hafif geçirmek lazım en azından sabit gelelim@dennisgo bizim yaris noldu ya kilo alma yarisinami dondu noldu.ben bu artidan Kurtulamiyomdonusun muhtesemmi olacak yoksa ,ondanmi gelmiyon
Aslinda bugun tam detoks gunuyduHiç sorma yarın felaket bir tablo olcak sanirim. Bugünü mümkün olduğunca hafif geçirmek lazım en azından sabit gelelim
Dışarı çıkan herkes virüsü kapacak diye birşey yok. Canım biraz daha rahatlamamız lazım çalışanlar hergün evden çıkmak zorunda dikkat edildiği ve kurallara uyulduğu sürece bir şey olmaz inşallah. Insulin direnci çıktı diye psikolojik olarak bırakma kendini bu şekilde bile kilo vermeyi basardin sen devam da edebilirsin. Ben de çok yavaş veriyorum ama böyle böyle gidecek artık.Amin canim aslinda bende calisiyordum rahatsizligim dolayisiyla uzaktan calisiyordum. Domuz gribi salgininda günde 2 vasita gidis 2 vasita gelis yapiyordum.cok sükür ozaman es gecti beni .
Üzüntü ve stresten oluyo o dusme cikmalar, sakinleşmete çalış bitki caylari ic, kontrollu gitmezesem benimde tansiyonum oynuyor ilacta kullanmiyorum ustelik
Dışarı çıkan herkes virüsü kapacak diye birşey yok. Canım biraz daha rahatlamamız lazım çalışanlar hergün evden çıkmak zorunda dikkat edildiği ve kurallara uyulduğu sürece bir şey olmaz inşallah. Insulin direnci çıktı diye psikolojik olarak bırakma kendini bu şekilde bile kilo vermeyi basardin sen devam da edebilirsin. Ben de çok yavaş veriyorum ama böyle böyle gidecek artık.
Ben aciktikca yumurta haşlayıp yiyeceğim bu ara iştahım çok açık doymuyorum hiç hep ac hissediyorum. Lahana suyu içiyorum ve acligida yumurtayla bastıracağım inşallah şu an artiyim en azından sabit geleyimAslinda bugun tam detoks gunuydu
Regli iken lahana kürü yapılır mı cnm? Ona göre bende başlasam. Gelmek üzere benim de bugün.Ben aciktikca yumurta haşlayıp yiyeceğim bu ara iştahım çok açık doymuyorum hiç hep ac hissediyorum. Lahana suyu içiyorum ve acligida yumurtayla bastıracağım inşallah şu an artiyim en azından sabit geleyim
Gidemedim lahana almayaBen aciktikca yumurta haşlayıp yiyeceğim bu ara iştahım çok açık doymuyorum hiç hep ac hissediyorum. Lahana suyu içiyorum ve acligida yumurtayla bastıracağım inşallah şu an artiyim en azından sabit geleyim
Beni etkilmemisti sanki extra sancim vardi sadeceRegli iken lahana kürü yapılır mı cnm? Ona göre bende başlasam. Gelmek üzere benim de bugün.
Hiç bilmiyorum canım ya sorun olmaz heraldeRegli iken lahana kürü yapılır mı cnm? Ona göre bende başlasam. Gelmek üzere benim de bugün.
Daha fazla sancıBeni etkilmemisti sanki extra sancim vardi sadece
Tm cnm bi düşüneyimHiç bilmiyorum canım ya sorun olmaz heralde
Ay evet ssn içme canım gaZda yapiyor çünkü birde onun sancısı olmasın sanaDaha fazla sancı
Tm cnmAy evet ssn içme canım gaZda yapiyor çünkü birde onun sancısı olmasın sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?