Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cnm,
Deme öyle ben şu an iş yerindeyim. Allah korusun hepimizi.

Amin canim aslinda bende calisiyordum rahatsizligim dolayisiyla uzaktan calisiyordum. Domuz gribi salgininda günde 2 vasita gidis 2 vasita gelis yapiyordum.cok sükür ozaman es gecti beni .

Bitecek Allah'ın izni ile 2 3 haftayı atlatalim azalarak yok olacak inanıyorum
Ama sen spor yapmadan sadece diyet ile güzel kilolar verdin valla çoğumuzdan iyisin bu konuda saatlerce cardio yapiyoruz yine durum ortada hiç moralini bozma sen

Evet canim doktorda şasirdi nasil kilo veriyorsun diye. Ama cok az yiyorum kilo verebilmek icin.belki direncim düzelse cok daha iyi kilo verirdim.

Üzüntü ve stresten oluyo o dusme cikmalar, sakinleşmete çalış bitki caylari ic, kontrollu gitmezesem benimde tansiyonum oynuyor ilacta kullanmiyorum ustelik

Amin canim aslinda bende calisiyordum rahatsizligim dolayisiyla uzaktan calisiyordum. Domuz gribi salgininda günde 2 vasita gidis 2 vasita gelis yapiyordum.cok sükür ozaman es gecti beni .
Dışarı çıkan herkes virüsü kapacak diye birşey yok. Canım biraz daha rahatlamamız lazım çalışanlar hergün evden çıkmak zorunda dikkat edildiği ve kurallara uyulduğu sürece bir şey olmaz inşallah. Insulin direnci çıktı diye psikolojik olarak bırakma kendini bu şekilde bile kilo vermeyi basardin sen devam da edebilirsin. Ben de çok yavaş veriyorum ama böyle böyle gidecek artık.

Üzüntü ve stresten oluyo o dusme cikmalar, sakinleşmete çalış bitki caylari ic, kontrollu gitmezesem benimde tansiyonum oynuyor ilacta kullanmiyorum ustelik

Sanirim şu virüs olayi bitince psikologlarin önünde sıraya giricez

Aynen canim insallah hersey daha güzel olucak

Aslinda bugun tam detoks gunuydu
Ben aciktikca yumurta haşlayıp yiyeceğim bu ara iştahım çok açık doymuyorum hiç hep ac hissediyorum. Lahana suyu içiyorum ve acligida yumurtayla bastıracağım inşallah şu an artiyim en azından sabit geleyim

Regli iken lahana kürü yapılır mı cnm? Ona göre bende başlasam. Gelmek üzere benim de bugün.

Gidemedim lahana almaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…