Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sizde de mi vardı karı koca çatışmaları. Kaç gündür biz de limoniydik. Yeni düzeldik. Zaten psikolojimiz bozuk daha da germekte üstlerine yok

Tek kilo bildirimi senden mi :)) cumadan sonra artı.mi geldi regli falan mı var menü ve yürüyüş güzeldi.sasirdim
Bende -100 deyim şuan
Süpersin canım

Selamlar herkese
Aleyküm selam canım

Ben tartılmadım çok korktum ortim. Kabak mabak aldım doldurdum detoksun dibine vurucam. Bugün pek iyi başlamadım ben de tatlı yedim bi dilim Ama spor yapıcam bugün.

Suralari da temizleyeyim çamaşır suyuyla

Allah'ım her yeri psikolojisinden bizi kurtar yarabbim
Amin
Dün çok güzel spor yaptım ama bennnn. Şimdi de eşim bahçeye insin diye bekliyorum
Harikasın canım

Sıcak havluyla sarıp yatsaydım canım. Bana da olmuştu. Ters hareket yapınca oluyo bi süre devam ediy. Çok geçmiş olsun

Kapatın tabi canım hiç misafir zamanı değil dikkat edin kendinize
Tam misafir değildi işte başta. Çünkü onlar üst katımızda karantinada biz burada karantinada olduğumuz için gece oyun oynamaya iniyordu arkadaş. Ama şu an bildiğin komşuculuk oynuyorlar.. yaptıkları çok yanlış ama ne diyeceksin koca koca insanlara.. ya da dediklerinin bir anlamı var mı acaba? Kapımızı kapattık otururuz üç başımıza :)

Çin de boşanmalar artmış ya biz de durmadan dalga geçiyoruz karantina bitsin boşayacağım seni diye :) daha kavga etmiyoruz. En büyük kavgamız ekmek almaya çıkmalı mıyız eve sipariş vermek daha mı mantıklı :)

Kızlar evde surekli bisi yemek istiyor canimiz..ben de sicak bisiler icmek istiyorum..bu yeme ve içme ikilisine cozum mahiyetinde şunu yaptim..hosuma da gitti ve sizinle de paylasmak istedim..sicak cikolata severler bunu da sevebilir..

1.5 kaşik yulaf uzerine 1 tatli kasigi kadar ev sirkesi
1.5 kaşik kakao
1.5 kaşik pekmez
1 tatli kasigi tahin
Biraz sicak su..kupaniza gore ayarlayabilirsiniz..
Hepsini bi cam kavanoza alalim ve uzerine el blendıri il bızzzzztt..

Bunu gecen hafta malum gunler sebebi ile kesfettim..favori icecigim olduuu

Sizde de mi vardı karı koca çatışmaları. Kaç gündür biz de limoniydik. Yeni düzeldik. Zaten psikolojimiz bozuk daha da germekte üstlerine yok
Vardı tabi isin kötüsü işe gitsin duzeleyim dedim öğlen geldi göndermişler , haftaya ise tamamen izinliymis yandık saka bir yana sevindim tabi eve mikrop getirmesinden iyidir
Ya bizim oğlanı artık herkes biliyor çok bağırıyor çocuğa üzülüyorum e bagirmasin diye yine çocuğa habire ben bakmak zorunda kalıyorum.evde olduğu.icin kahvaltı öğle yemeği + oldu bana. E çocuk eskisi gibi 2.3 saat özgürce gezmek istiyor şimdi o da yok of zor ya
Bari su zamanda anlayışlı olsalar ama nerde

Allah başka dert vermesin
Biz hep Mehmet Emre yüzünden kavga ediyoruz ya

Onu da deniyim bu akşam bakim teşekkür ederim

İnşallah okumak için o zmnı bulursunuz. Bu günlerde özellikle, en güzel terapi şekli benim için
Ben de okuyorum bu aralar. Kitabı bitirmek için sporu boşladım bugün. Şşşşşş ortim duymasın

Evet onlar bizim kadar tahammül göstermiyorlar evde olmaya. Allahtan bizimki hep evde değil. Eve gelince direk banyoya giriyo duş alıyo. İdare ediyoruz işte.

Hangi kitabı okuyosun cnm

Sen devam dikkatli devam ancak toparlayacaktır. Turşu da tuzlu olduğu için şu tutmuş olabilir. Ödem aticilarla destekleye bilirsin

Evet onlar bizim kadar tahammül göstermiyorlar evde olmaya. Allahtan bizimki hep evde değil. Eve gelince direk banyoya giriyo duş alıyo. İdare ediyoruz işte.
Bizde öyle canım zor bir süreç valla bugün dedim su cıvıl cıvıl mis gibi havada virus tedirginliği yaşamak.cok sıkıcı

Menü nerede çok az kuzum yapma heleki bugünlerde aç kalmak yok yatmadan bir.meyve ye bence saat daha.gec değil sporlar şahane kesin cumaya güzel etki edecek
Sahanesin fitness neler yapıyorsun evde ??

Menü nerede çok az kuzum yapma heleki bugünlerde aç kalmak yok yatmadan bir.meyve ye bence saat daha.gec değil sporlar şahane kesin cumaya güzel etki edecek

Sahanesin fitness neler yapıyorsun evde ??
Aslında bugün hiç iştahım yok. meyve bile çekmiyor cnm ne hikmetse. Tabi bu da işime yaradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…