Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy vala hadi dünde spor yapamadim esim emdi bütün enerjimi çok temizlik yaptım falan hamilelik sonrası ilk defa belim ağridi
Bugun karşılıklı spor ve.guzel menülere başlıyoruz ortim
Bugün artı.eksi ne durumdasın ben 100 grmcik eksi:) ama şimdi muhallebi gömdüm +500.gelmistir öğle yemeği yerine yedim akşamda çorba salata yapar dengelerim reglim geliyor.bile isteye yedim

Kapatın tabi canım hiç misafir zamanı değil dikkat edin kendinize

Tek kilo bildirimi senden mi :)) cumadan sonra artı.mi geldi regli falan mı var menü ve yürüyüş güzeldi.sasirdim
Bende -100 deyim şuan
Ben de anlamadım sanırım normalde çalışıyorum demek ki yoruluyordum kafa olarak şimdi evdeyim ya anlayamadım hadi geçen hafta yedim yani bu hafta neden geri gitmiyo tartı anlayamıyorum bu gün hava kapalı ama yine yürüyüş yaparım yine diyete dikkat de ederim cumaya kadar sıkı tutarım yani dün turşu yemiştim acaba o mu su tuttu vücutta

Yaa buz falan koysan acıyan bölgeye rahatlatır belki. Dr önermişti bana da, elimde sıkıntı olduğunda . Eklem ağrıları, yaralanmaları için iyi gelirmiş. Ama tabi daha da zarar vermesin korkarım.
Onu da denedim aslında akşam üzeri doktora gitcem mecbur artık.
Sen naptinda öyle oldu kolun,gecmis olsun
ya salonun bi duvarı komple cam eşim sildi dışlarını ama bi yerde su lekesi kalmış elimde bez varken sileyim dedim uzanmaya çalışırken omzum döndü sanki bişey kemiklerim arasına sıkıştı çekildi gibi hissettim. Sonra iş yapmaya devam ettim sıcağına zorlamadı galiba ama dünden beri pert

Heeee kesin ondandır canım yarın kesin ekşi gelir o.halde

Ah kiyamamm bu kuskunlukler canlarından önemli niye böyle yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…