- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #337.261
Ayy vala hadi dünde spor yapamadim esim emdi bütün enerjimiYapalım ortim
Ben çok koptum çünkü.
Çocuklar da çok bunaltıyor. Küçük kızım gündüz uykularını reddetmeye başladı, çok yoruyor lar. Yarından itibaren spora başlıyorum. Hadi bu hafta güzel sonuçlar gelsin ortim
AleykümselamlarrSelamlar herkese
Sen naptinda öyle oldu kolun,gecmis olsunKolum hala aynı malesef ama evle ilgili işler çıktı eşim çalışıyo iş başa düştü koşturuyorum
Kapatın tabi canım hiç misafir zamanı değil dikkat edin kendinizeBiz evde üç kişiyiz bu süreçte.. İş yerleri kapanınca bir arkadaşımız geldi sonra sokağa çıkma yasağı olunca kaldı ve üçümüz kalacağız 5 nisana kadar. Buraya kadar bir sorun yok aslında dediğinde haklısın. Ama 3-4 gün önceye kadar yukarıdan inen bir arkadaş ile gece oyun da oynuyorlardı. Bu kadar temizlik dışarıdan gelen olduğu içindi. Ama 2-3 gündür aldığımız haberler ve olan bazı şeylerden dolayı evimizi herkese kapattık o nedenle daha rahatım artık.
Arada banada öyle oluyor ödem mi oluyor psikolojik mi bilmem bazen diyorum sismansin bazen diyorum oo baya iyiyimDun kendimi kilolu hissettim yururken falan,sistim sanki,bugun daha hafifim ,keske yuruyebilsem bacak agrilarimda artti yuruyus kolay geliyodu
Şuan bende kendimi çok daha basenli hissediyorumArada banada öyle oluyor ödem mi oluyor psikolojik mi bilmem bazen diyorum sismansin bazen diyorum oo baya iyiyim
Yarin geçer üzülmeŞuan bende kendimi çok daha basenli hissediyorum
Dün çok güzel spor yaptım ama bennnn. Şimdi de eşim bahçeye insin diye bekliyorumYarin geçer üzülme
Evetttt gördüm.simdi.sahanesinnnnnDün çok güzel spor yaptım ama bennnn. Şimdi de eşim bahçeye insin diye bekliyorum
Ben de anlamadım sanırım normalde çalışıyorum demek ki yoruluyordum kafa olarak şimdi evdeyim ya anlayamadım hadi geçen hafta yedim yani bu hafta neden geri gitmiyo tartı anlayamıyorum bu gün hava kapalı ama yine yürüyüş yaparım yine diyete dikkat de ederim cumaya kadar sıkı tutarım yani dün turşu yemiştim acaba o mu su tuttu vücuttaTek kilo bildirimi senden mi :)) cumadan sonra artı.mi geldiregli falan mı var menü ve yürüyüş güzeldi.sasirdim
Bende -100 deyim şuan
Onu da denedim aslında akşam üzeri doktora gitcem mecbur artık.Yaabuz falan koysan acıyan bölgeye rahatlatır belki. Dr önermişti bana da, elimde sıkıntı olduğunda . Eklem ağrıları, yaralanmaları için iyi gelirmiş. Ama tabi daha da zarar vermesin korkarım.
ya salonun bi duvarı komple cam eşim sildi dışlarını ama bi yerde su lekesi kalmış elimde bez varken sileyim dedim uzanmaya çalışırken omzum döndü sanki bişey kemiklerim arasına sıkıştı çekildi gibi hissettim. Sonra iş yapmaya devam ettim sıcağına zorlamadı galiba ama dünden beri pertSen naptinda öyle oldu kolun,gecmis olsun
Heeee kesin ondandır canım yarın kesin ekşi gelir o.haldeBen de anlamadım sanırım normalde çalışıyorum demek ki yoruluyordum kafa olarak şimdi evdeyim ya anlayamadım hadi geçen hafta yedim yani bu hafta neden geri gitmiyo tartı anlayamıyorum bu gün hava kapalı ama yine yürüyüş yaparım yine diyete dikkat de ederim cumaya kadar sıkı tutarım yani dün turşu yemiştim acaba o mu su tuttu vücutta
Bakalım umuyorumHeeee kesin ondandır canım yarın kesin ekşi gelir o.halde
Ah ne guzel ys..brn de severim kitsp okumayi sms istedigim randimanda kitap okuyamiyorum henuz..Evi çok sevdiğim için zor değil. Daha çok temizlik yaparak ve bolca kitap okuyarak geçiyor şükür
Ah kiyamamm bu kuskunlukler canlarından önemli niye böyle yapıyorlarBabam hiç evlatlarına ekmek bile alın demedi. Herşeyini kendi halletti. 70 yaşında. Hatta herkesin ihtiyacına babam koşardı. Bişey alın demek zoruna gidiyor. Acil olmadığı halde O an alınmazsa da kırılıyorlar. Yani bi nevi yük olmuş hissediyorlar. Böyle bi durum oluştu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?