Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Uzuntu ve endise kacinilmaz ama oda bagisikligi düşürüyor biraz rahatlamaya calis,evet isimiz artti her alisveriste alinanlar posetler giysiler dezenfekte istiyo,tuzlu su koydum lavabonn yanina arada calkaliyoruz bogazimizi, meyveyi arttirdik,balli zencefil yaptim,ben daha cok esime dikkat ediyorum dışarı cikan o cunku,sakin ol herkes ayni durumda,varsada guclu bi bagisiklik hafif atlatiyor.okullar kapanmadan once tatile cikti benim cocuklarim.bulanti kusma ishal den.onlar bitmeden bende basladi ishal,cabukta gecmedi.cok taktım bende ama elimden geleni yapmaya calisiyorum.
Bende aksam olum haberlerini alinca uyunakta zorluk cekiyorum

Bilmiyorum çok tedirginim ilaçta yok zaten evde dışarı çıkıp almakta istemiyorum. Otobüse binmem lazım almak için onuda gözüm yemiyor.

Inşallah ya olma ihtimalini düşünmüyorum bende ama herşey aklıma geliyor.

Rahatlamak istiyorum kafamı dağıtmak istiyorum ama olmuyor. Iyiyken bile hep tedirginim zaten şimdi iyice huzursuzum. Burası küçük bi şehir Burdur da yaşıyorum ben burda varmi yokmu hiç bir bilgimiz yok. En azından olup olmadığını bilsem biraz daha rahatlayacağım.

Selamlar

Koronali gunlerden merhaba :)

Elimden geldigince bakmaya calisiyorum, disaridan gordugum kadariyla Turkiye'de hastaligin gercek yayilma orani resmi rakamlara yansimiyor. Mumkun oldugunca korunmaya calisin. Bizim baska insanlarla temasimiz neredeyse sifira indi. Esim ise gitmiyor, haftada belki 1 defa markete ugruyor en bos olabilecegi saatlerde. Orman kenarinda yasiyoruz, cocukla disari cikiyorum, dogada oluyoruz hic kimse olmuyor cevremizde. 1 saat oynuyor geri eve geliyoruz. Bilinmeyen cok sey var, hastaligi gecirip iyilesenlerde hasar kalma ihtimali olabilir deniyor.

Hastaligi cok hafif gecirenler oldugu icin gercekten varligi bilinemiyor. Diyelimki hastanelik vaka yok, sokaktaki insanlarda olabilir yine de. Cok fazla kaygi yapmadan dikkat etmek korunmak gerek. Genelde genclerde hafif seyrediyor ama bulastiriciligi yuksek. Bence varmis gibi dusunup sakinmak gerek.

Cherry Mom kilo durumunu sormussun.

Gunduz uykularini evde uyumaya alistirmaya calisiyorum, pek iyi gitmiyor. Tek boslugum olan gunduz uyku saati de onu uyutmaya calismakla geciyor, hic bos zamanim kalmiyor. O nedenle spora yuklenemiyorum. emzirmeyi de gunde 1e dusurdum, herhalde nisan sonu gibi tamamen birakacagim. Sanirim ondan dolayi kalori dengem bozuldu. Diyeti de korumada gibi surdurdugum icin kilom sabit kaliyor surekli. Esim de evde oldugu icin daha fazla yemek yapmaya temizlige vakit harciyorum bu ara.

Oglum sabah 7'de uyaniyor tamamen uyumasi ve benim odadan cikmam aksam 8-8.30 gibi oluyor. Bu nedenle sabahlari 6da kalkip 1 saat disarida yuruyus yapmayi dusundum. Bunun icin aksam 10-11 gibi uyumam gerek. Yapilamaz birsey degil ama henuz irademi toplayip adim atamadim. Sanirim diyeti sikilastirmakla baslamak daha iyi olacak.

pawlover senin nasil gidiyor? Gecen hafta guzel bir eksi gormussun, tebrikler :)
Geçen hafta güzeldi ama bu haftadan çok korkuyorum taşınma işleri çok boğdu beni coronadan da bişey anlayamıyorum eşya toplamaktan orman kenarında olmanız ne büyük şans olmuş

Selam :)
Şartlarınız yine pek çok insana gore iyiymis bu çok iyi, çocuguna hava aldırmak icin çoğu kişi burda balkondan başka yere çıkamıyor bizim ortamımizda sizin ki gibi ama yinede dışarı çıkarken tedirgin oluyorum merdiven trabzanlari,apartman kapı kolu vs devamlı elliyor cocuk dokunma desende 2 saniye sonra unutuyor biz bile unutuyoruz hava güzel olursa 2 saate giyinip kuşanip yarım saatliğine çıkıyoruz neyse bunada şükür insallah baharın tadını güzel güzel çıkartıriz cocuklarla..
Mümkün olduğu kadar bu virüsle geç karşılaşmak iyiymiş mutasyona uğradığı için etkisinin azalacağı konuşuluyor ama dediğin gibi iyileşme sonrası uzun vadede organ yetmezliği olur diyorlar inşallah yaygın bir durum değildir

Merhaba canım
Sen devlette mi calisiyordun? Hic bir duzenleme olmadi mı yarı zamanlı çalışma yada haftada 3 gün gitme gibi

Merhaba canım ☺
Sen devlette mi calisiyordun? Hic bir duzenleme olmadi mı yarı zamanlı çalışma yada haftada 3 gün gitme gibi
Cnm özel şirket benimki. Üretim yapıyorlar, benim üretimle pek işim yok aslında ama izin vermiyorlar. Uzaktan çalışmaya geçelim dedim, ona da sıcak bakmıyorlar. Ama sürekli tedirginim, günde 3-4 kez dezenfekte ediyorum masamı. İnsanlara da pek yaklaşmıyorum. Toplantılarda bile araya boşluk bırakıp oturuyorum. O da garip oluyo biraz. bilmiyorum ki yaa

Daha küçük seninki tabi ama Emrede ogle uykusunu bırakmadan önceki haftalarda uykuya acayip direnir olmuştu hem zor uyutuyordum hemde uyuma süresi iyice azalmıştı bir saat uğraşıyordum 20 dakika uyuyordu :) gerçi hiç bir bebe benimki gibi uyku fakiri değil :) o yüzden hiç konusmayayim bu konuda
Kafanda yaptığın program gayet mantikli umarım uygulayabilirsin bir iki gun zor gelecektir ama vucudu alistirirsan sahane olur.

Hiç garip olacak birşey yok vekiller mecliste nasıl oturuyor :)) ben kaldırımda karşıdan biri gelse yola iniyorum ne malum tam yanından gecerken hapşırıp tıksırmayacagi
Ozellerde izin konusu daha iyi.halbuki sizin şirket kötü örnekmis Allah yardımcın olsun canim

Emnis ben kac gundur 76 lara cakildim yaaaonceden hemen toplardim niye gitmiyooo
Diren canım pes etme. Olur Allah'ın izniyle. Daha listelere döneceksin

Canım psikolojik tamamen. Sen yine dinlen boğaz için ıhlamur zencefil kaynat. Hatta içine kabuk tarçın karanfil de at boğazına iyi gelir. Evimiz en güvenli yerler. Önlemlerimizi aldığımız taktirde hijyene özen gösterdiğimiz sürece hiç bişey olmaz. Lütfen artık şu kaygıları bi kenara bırakalım beslenme ve spora odaklanalım. Ruh sağlığımıza da daha fazla zarar vermeyelim.

Arkadaşlar sağlık çalışanları sürekli bu vakalarla haşır neşir oluyorlar. Evlerine gittiklerinde aileleri çocuklarıyla bir araya geliyorlar. Onlar bile bizden farklı bişey yapmıyorlar hijyen açısından. Aşırı kaygı da zarar, bağışıklık sistemimizi zayıflatıyormuş bi yerde okumuştum

Diyetisyen randevjmu iptal ettiler,zaten ben arayip edicektim.uzucu olan baska yerde gorevlendirilecekkeri icin bj daha acilacakki velli degil,toplum sağlığı merkezi ndeydi.sanirim pilateste yatti,yazin bitiyodu cunku ,hayirlusiyla su corona bi bitse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…