- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #337.441
Uzuntu ve endise kacinilmaz ama oda bagisikligi düşürüyor biraz rahatlamaya calis,evet isimiz artti her alisveriste alinanlar posetler giysiler dezenfekte istiyo,tuzlu su koydum lavabonn yanina arada calkaliyoruz bogazimizi, meyveyi arttirdik,balli zencefil yaptim,ben daha cok esime dikkat ediyorum dışarı cikan o cunku,sakin ol herkes ayni durumda,varsada guclu bi bagisiklik hafif atlatiyor.okullar kapanmadan once tatile cikti benim cocuklarim.bulanti kusma ishal den.onlar bitmeden bende basladi ishal,cabukta gecmedi.cok taktım bende ama elimden geleni yapmaya calisiyorum.Ben çok kötüyüm bu ara psikolojik olarak. Boğazım ağrıyor ve çok korkuyorum. Sürekli corona semptomlarına bakıyorum. Ağrı kesici grip ilacı falanda içmiyorum corona varsa daha da ilerletiyormus bu ilaçlar. O yüzden bal ve pekmezi biraz abarttım. Bulaşma ihtimalini düşünüyorum sürekli evdeyim ve temizliğe falan baya dikkat ediyorum eşimde gitmedi işe oda evdeydi. Spora gittiğim zamndan bulasmis olabilir mi diye düşünüyorum öylede olsa en son 10 gün önce gittim şimdiye daha ağır olması gerekirdi. Bulaşma ihtimali çok yok aslında ama her ihtimali düşünüyorum gece hiç uyuyamadım vok huzursuzum. Boğaz ağrımi hafifletmek için işe yarayan herşeyi yapacağım. Çok kötüyüm anlayacağınız sürekli ağlamak istiyorum.
Bilmiyorum çok tedirginim ilaçta yok zaten evde dışarı çıkıp almakta istemiyorum. Otobüse binmem lazım almak için onuda gözüm yemiyor.Canım.bir kere o laflar yalan olabilir.arastirnasi vs yapılmadı ki
Sende dedin evdeyim diye Corona olsa Allah korusun yüzde 90 ında ilk.3 4 gunde belirltilee başlayıp hergun ayrı.ayri.tum semptomlari goruyorlarmis.
Sen evde varsa aferin falan iç bünyenin hasta.yakalanmamasi lazım.bu illete bir an önce iyileşme yoluda ilaçtan geçiyor aferin parasetamol o yüzden sakıncali görülenler arasinda degil
Inşallah ya olma ihtimalini düşünmüyorum bende ama herşey aklıma geliyor.Yaaageçmiş olsun. Değildir öyle. Normal soğuk algınlığı veya strestir. Moralimiz iyice berbat hale geliyor bu virüs yüzünden. Bende hapşurduğum zaman korkulu gözlerle eşime bakıyorum. Aslında normal bi durumdur. Senin de öyledir üzülme. Allah şifa versin. Bi an önce bu günleri sağlam psikoloji ile atlatalım İnşaAllah
Rahatlamak istiyorum kafamı dağıtmak istiyorum ama olmuyor. Iyiyken bile hep tedirginim zaten şimdi iyice huzursuzum. Burası küçük bi şehir Burdur da yaşıyorum ben burda varmi yokmu hiç bir bilgimiz yok. En azından olup olmadığını bilsem biraz daha rahatlayacağım.Uzuntu ve endise kacinilmaz ama oda bagisikligi düşürüyor biraz rahatlamaya calis,evet isimiz artti her alisveriste alinanlar posetler giysiler dezenfekte istiyo,tuzlu su koydum lavabonn yanina arada calkaliyoruz bogazimizi, meyveyi arttirdik,balli zencefil yaptim,ben daha cok esime dikkat ediyorum dışarı cikan o cunku,sakin ol herkes ayni durumda,varsada guclu bi bagisiklik hafif atlatiyor.okullar kapanmadan once tatile cikti benim cocuklarim.bulanti kusma ishal den.onlar bitmeden bende basladi ishal,cabukta gecmedi.cok taktım bende ama elimden geleni yapmaya calisiyorum.
Bende aksam olum haberlerini alinca uyunakta zorluk cekiyorum
Öyle mi boşver o zaman canım gitme o kadar doğal seylerler geçer normal grip belli ki oBilmiyorum çok tedirginim ilaçta yok zaten evde dışarı çıkıp almakta istemiyorum. Otobüse binmem lazım almak için onuda gözüm yemiyor.
Hastaligi cok hafif gecirenler oldugu icin gercekten varligi bilinemiyor. Diyelimki hastanelik vaka yok, sokaktaki insanlarda olabilir yine de. Cok fazla kaygi yapmadan dikkat etmek korunmak gerek. Genelde genclerde hafif seyrediyor ama bulastiriciligi yuksek. Bence varmis gibi dusunup sakinmak gerek.Rahatlamak istiyorum kafamı dağıtmak istiyorum ama olmuyor. Iyiyken bile hep tedirginim zaten şimdi iyice huzursuzum. Burası küçük bi şehir Burdur da yaşıyorum ben burda varmi yokmu hiç bir bilgimiz yok. En azından olup olmadığını bilsem biraz daha rahatlayacağım.
Geçen hafta güzeldi ama bu haftadan çok korkuyorum taşınma işleri çok boğdu beni coronadan da bişey anlayamıyorum eşya toplamaktanpawlover senin nasil gidiyor? Gecen hafta guzel bir eksi gormussun, tebrikler :)
Selamlar
Koronali gunlerden merhaba :)
Elimden geldigince bakmaya calisiyorum, disaridan gordugum kadariyla Turkiye'de hastaligin gercek yayilma orani resmi rakamlara yansimiyor. Mumkun oldugunca korunmaya calisin. Bizim baska insanlarla temasimiz neredeyse sifira indi. Esim ise gitmiyor, haftada belki 1 defa markete ugruyor en bos olabilecegi saatlerde. Orman kenarinda yasiyoruz, cocukla disari cikiyorum, dogada oluyoruz hic kimse olmuyor cevremizde. 1 saat oynuyor geri eve geliyoruz. Bilinmeyen cok sey var, hastaligi gecirip iyilesenlerde hasar kalma ihtimali olabilir deniyor.
Merhaba canımMerhaba Kızlar,
Bi kaç gündür pek aktif değilim. Kusura bakmayın.
Ben işe gidip gelmeye devam ediyorum. Biraz tedirginim. Modum da düşük. Diyete devam ediyorum. Bozmadım.
Bi kaç güne normale dönerim umarım.
Cnm özel şirket benimki. Üretim yapıyorlar, benim üretimle pek işim yok aslında ama izin vermiyorlar. Uzaktan çalışmaya geçelim dedim, ona da sıcak bakmıyorlar. Ama sürekli tedirginim, günde 3-4 kez dezenfekte ediyorum masamı. İnsanlara da pek yaklaşmıyorum. Toplantılarda bile araya boşluk bırakıp oturuyorum. O da garip oluyo biraz. bilmiyorum ki yaaMerhaba canım ☺
Sen devlette mi calisiyordun? Hic bir duzenleme olmadi mı yarı zamanlı çalışma yada haftada 3 gün gitme gibi
Daha küçük seninki tabi ama Emrede ogle uykusunu bırakmadan önceki haftalarda uykuya acayip direnir olmuştu hem zor uyutuyordum hemde uyuma süresi iyice azalmıştı bir saat uğraşıyordum 20 dakika uyuyordu :) gerçi hiç bir bebe benimki gibi uyku fakiri değil :) o yüzden hiç konusmayayim bu konudaCherry Mom kilo durumunu sormussun.
Gunduz uykularini evde uyumaya alistirmaya calisiyorum, pek iyi gitmiyor. Tek boslugum olan gunduz uyku saati de onu uyutmaya calismakla geciyor, hic bos zamanim kalmiyor. O nedenle spora yuklenemiyorum. emzirmeyi de gunde 1e dusurdum, herhalde nisan sonu gibi tamamen birakacagim. Sanirim ondan dolayi kalori dengem bozuldu. Diyeti de korumada gibi surdurdugum icin kilom sabit kaliyor surekli. Esim de evde oldugu icin daha fazla yemek yapmaya temizlige vakit harciyorum bu ara.
Oglum sabah 7'de uyaniyor tamamen uyumasi ve benim odadan cikmam aksam 8-8.30 gibi oluyor. Bu nedenle sabahlari 6da kalkip 1 saat disarida yuruyus yapmayi dusundum. Bunun icin aksam 10-11 gibi uyumam gerek. Yapilamaz birsey degil ama henuz irademi toplayip adim atamadim. Sanirim diyeti sikilastirmakla baslamak daha iyi olacak.
Hiç garip olacak birşey yok vekiller mecliste nasıl oturuyor :)) ben kaldırımda karşıdan biri gelse yola iniyorum ne malum tam yanından gecerken hapşırıp tıksırmayacagiCnm özel şirket benimki. Üretim yapıyorlar, benim üretimle pek işim yok aslında ama izin vermiyorlar. Uzaktan çalışmaya geçelim dedim, ona da sıcak bakmıyorlar. Ama sürekli tedirginim, günde 3-4 kez dezenfekte ediyorum masamı. İnsanlara da pek yaklaşmıyorum. Toplantılarda bile araya boşluk bırakıp oturuyorum. O da garip oluyo biraz. bilmiyorum ki yaa
Diren canım pes etme. Olur Allah'ın izniyle. Daha listelere döneceksinEmnis ben kac gundur 76 lara cakildim yaaaonceden hemen toplardim niye gitmiyooo
Canım psikolojik tamamen. Sen yine dinlen boğaz için ıhlamur zencefil kaynat. Hatta içine kabuk tarçın karanfil de at boğazına iyi gelir. Evimiz en güvenli yerler. Önlemlerimizi aldığımız taktirde hijyene özen gösterdiğimiz sürece hiç bişey olmaz. Lütfen artık şu kaygıları bi kenara bırakalım beslenme ve spora odaklanalım. Ruh sağlığımıza da daha fazla zarar vermeyelim.Ben çok kötüyüm bu ara psikolojik olarak. Boğazım ağrıyor ve çok korkuyorum. Sürekli corona semptomlarına bakıyorum. Ağrı kesici grip ilacı falanda içmiyorum corona varsa daha da ilerletiyormus bu ilaçlar. O yüzden bal ve pekmezi biraz abarttım. Bulaşma ihtimalini düşünüyorum sürekli evdeyim ve temizliğe falan baya dikkat ediyorum eşimde gitmedi işe oda evdeydi. Spora gittiğim zamndan bulasmis olabilir mi diye düşünüyorum öylede olsa en son 10 gün önce gittim şimdiye daha ağır olması gerekirdi. Bulaşma ihtimali çok yok aslında ama her ihtimali düşünüyorum gece hiç uyuyamadım vok huzursuzum. Boğaz ağrımi hafifletmek için işe yarayan herşeyi yapacağım. Çok kötüyüm anlayacağınız sürekli ağlamak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?