- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #337.421
Ozman hemen toparlan kuzum.Bu hafta bende çok korkuyorum tartıdan
Çok az yiyorsun zaten çok fazla kilonda olmadığı için vücut kendini korumaya alıyor. Diyetisyen bana ac kalırsan çok kilo verirsin ama çabuk duraklama yaşarsın sonra vermezsin ama sağlıklı ve düzenli beslenirsen kilo vermen az olur ama yağdan olur ve uzun süre devam eder demiştiUzun süre yemeyip az önce heyecanla tartıya çıktım. Dedim herhalde 53.9 falan görürüm. Ama tam tersi 54.2 gördüm yani +100
Nasıl sinir oldum
Bugun sali, cuma listesini atip bi yoklama ceksene canim fazlaliklar veriliyomu diyeOzman hemen toparlan kuzum.
Niyeki asil bu hafta ne sporlar ettin tasinirken,kolun nasil oldu bu aradaBu hafta bende çok korkuyorum tartıdan
Cok doğruÇok az yiyorsun zaten çok fazla kilonda olmadığı için vücut kendini korumaya alıyor. Diyetisyen bana ac kalırsan çok kilo verirsin ama çabuk duraklama yaşarsın sonra vermezsin ama sağlıklı ve düzenli beslenirsen kilo vermen az olur ama yağdan olur ve uzun süre devam eder demişti
Olur :) 76 misin?Bugun sali, cuma listesini atip bi yoklama ceksene canim fazlaliklar veriliyomu diye
Ocağım yokOzman hemen toparlan kuzum.
Ocak yok evde mecbur dışardan yiyoruzNiyeki asil bu hafta ne sporlar ettin tasinirken,kolun nasil oldu bu arada
E iyi kas agrisiymis o zaman ,sicak tut sürekli ısıt.Ocağım yok
Ocak yok evde mecbur dışardan yiyoruzkolum hafifledi bugün biraz daha az ağrıyo
Evet bunu sanırım önce de demiştin cnm sen bana ama dinlemedimÇok az yiyorsun zaten çok fazla kilonda olmadığı için vücut kendini korumaya alıyor. Diyetisyen bana ac kalırsan çok kilo verirsin ama çabuk duraklama yaşarsın sonra vermezsin ama sağlıklı ve düzenli beslenirsen kilo vermen az olur ama yağdan olur ve uzun süre devam eder demişti
Aa fırın var ama hiç aklıma gelmediE iyi kas agrisiymis o zaman ,sicak tut sürekli ısıt.
Firindami yok
Elektrikli tost makinesi grill de olurAa fırın var ama hiç aklıma gelmedi
Hatta 76.6Geçen hafta + olan kizlar eksiye geçebildik mi? Ne durumdayız acaba ?
***5. Takım 666. Etap***
Cherry Mom (67,2/67,4/-0,2/-%0,30)
Umutumut82 (86,9/87,5/-0,6/-%0,69
Cagrihilal1(77,2/77/0,2/%0,30)
hezeyan5381 (97/98,4/-1,4/-%1,44)
kardelelen321 (84/84,4/-0,4/-%0,48
ayvacicegi (52.8) bildirimde bulunmadi
annecicegi(61,6/61,3/0,3/%0,49)
Pawlover(52,2/51,8/0,4/%0,77)
Elifcig93(58,7/58,5/0,2/%0,34)
Nefesimmmsin (60) bildirimde bulunmadi
Hmavidag (66,9) kilosu sabit
melita09 (81,8/80,3/1,5/%1,83)
nrmyn (69,3/69,5/-0,2/-%0,29)
Mehfam (54,1) kilosu sabit
5.takim ortalaması:%0,038
Alt liste:
toplight (80,5/)sabit 646. etapta 77,5 kg ile izne ayrılan üye
Leyl-i-fer (76)
Dennisgo (65,4)
Ben çok kötüyüm bu ara psikolojik olarak. Boğazım ağrıyor ve çok korkuyorum. Sürekli corona semptomlarına bakıyorum. Ağrı kesici grip ilacı falanda içmiyorum corona varsa daha da ilerletiyormus bu ilaçlar. O yüzden bal ve pekmezi biraz abarttım. Bulaşma ihtimalini düşünüyorum sürekli evdeyim ve temizliğe falan baya dikkat ediyorum eşimde gitmedi işe oda evdeydi. Spora gittiğim zamndan bulasmis olabilir mi diye düşünüyorum öylede olsa en son 10 gün önce gittim şimdiye daha ağır olması gerekirdi. Bulaşma ihtimali çok yok aslında ama her ihtimali düşünüyorum gece hiç uyuyamadım vok huzursuzum. Boğaz ağrımi hafifletmek için işe yarayan herşeyi yapacağım. Çok kötüyüm anlayacağınız sürekli ağlamak istiyorum.
Enerjiyi aldigimiza göre odevimiz bunu sildirmek olsun
5. TAKIM
664. Etap => -%0,231 => 1. NOTA
665. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => NOTA SİLİNDİ
666. Etap => %0,038 => 1. NOTA
İyi dedim aklımda bulunsunElektrikli tost makinesi grill de olur
Ayy leyliiiiiHatta 76.6
Canım.bir kere o laflar yalan olabilir.arastirnasi vs yapılmadı kiBen çok kötüyüm bu ara psikolojik olarak. Boğazım ağrıyor ve çok korkuyorum. Sürekli corona semptomlarına bakıyorum. Ağrı kesici grip ilacı falanda içmiyorum corona varsa daha da ilerletiyormus bu ilaçlar. O yüzden bal ve pekmezi biraz abarttım. Bulaşma ihtimalini düşünüyorum sürekli evdeyim ve temizliğe falan baya dikkat ediyorum eşimde gitmedi işe oda evdeydi. Spora gittiğim zamndan bulasmis olabilir mi diye düşünüyorum öylede olsa en son 10 gün önce gittim şimdiye daha ağır olması gerekirdi. Bulaşma ihtimali çok yok aslında ama her ihtimali düşünüyorum gece hiç uyuyamadım vok huzursuzum. Boğaz ağrımi hafifletmek için işe yarayan herşeyi yapacağım. Çok kötüyüm anlayacağınız sürekli ağlamak istiyorum.
YaaaBen çok kötüyüm bu ara psikolojik olarak. Boğazım ağrıyor ve çok korkuyorum. Sürekli corona semptomlarına bakıyorum. Ağrı kesici grip ilacı falanda içmiyorum corona varsa daha da ilerletiyormus bu ilaçlar. O yüzden bal ve pekmezi biraz abarttım. Bulaşma ihtimalini düşünüyorum sürekli evdeyim ve temizliğe falan baya dikkat ediyorum eşimde gitmedi işe oda evdeydi. Spora gittiğim zamndan bulasmis olabilir mi diye düşünüyorum öylede olsa en son 10 gün önce gittim şimdiye daha ağır olması gerekirdi. Bulaşma ihtimali çok yok aslında ama her ihtimali düşünüyorum gece hiç uyuyamadım vok huzursuzum. Boğaz ağrımi hafifletmek için işe yarayan herşeyi yapacağım. Çok kötüyüm anlayacağınız sürekli ağlamak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?