- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #337.481
Aaa ne güzel ben yeni duydumAy yapilsin bir zahmet kuzum ya o.bizim markete girerkende yapılıyor
YaaHastane girişlerinde kontroller başlamış artık. Ateş ölçümü yapılıyormuş
Psikolojik mi bunlarda herkesde bogaz ağrısı öksürükBiraz önce bogazlarim agrimaya basladi insallah eşim eve getirmemistir virüs falan.
Hadi canım buralarda duymadim hic benAy yapilsin bir zahmet kuzum ya o.bizim markete girerkende yapılıyor
Askeri lojmanya kuzum ondan içerideki marketHadi canım buralarda duymadim hic ben
Aslında böyle olsa her yer ne güzel olur. Yayılması daha da engellenirAskeri lojmanya kuzum ondan içerideki market
Eldivensizde almıyorlar ve kapıda 2 li.3 lu aliniyor herkes girmiyor aynı anda keşke yer yerde olsa
Tabiki bencede zor birsey olduğunu düşünmüyorumAslında böyle olsa her yer ne güzel olur. Yayılması daha da engellenir
Bizim yeni kavgamız koşu bandında kaç ile koşmam gerekir. 12 ile koşuyorum kıyamet kopuyor ya sakatlanırsam diye. Kendisi 14 ile koşuyor ben bir şey demiyorum ama şu an 8 üstü bana bildiğin yasak. Başımın etini yiyor çünküAllah başka dert vermesin
Biz hep Mehmet Emre yüzünden kavga ediyoruz ya
Geçmiş olsun canım.Teşekkürler kaptanım
12 'de nasıl koşulur yaBizim yeni kavgamız koşu bandında kaç ile koşmam gerekir. 12 ile koşuyorum kıyamet kopuyor ya sakatlanırsam diye. Kendisi 14 ile koşuyor ben bir şey demiyorum ama şu an 8 üstü bana bildiğin yasak. Başımın etini yiyor çünkü
Teşekkür ederimmGeçmiş olsun canım.
Uzun koşmuyorum ki, cardio dedikleri 1 dakika koşuyorum 1 dakika 6 da yürüyorum. 1 dakika koşuyorum bir dakika yürüyorum 4 set.. sonra tempo değiştiriyorum. Ne bileyim mesela 10 da koşuyorum 7 de yürüyorum. Değişik tempolarda devam ediyorum iste12 'de nasıl koşulur ya
Sopa istiyor. O 76 benceEmnis ben kac gundur 76 lara cakildim yaaaonceden hemen toplardim niye gitmiyooo
Benim tartı korkum kalmadı ama tartı benden ciddi korkuyor olmalı. Üstüme çıkarsa ben bu şişkoyu nasıl tartacağım diye :)Bu hafta bende çok korkuyorum tartıdan
Yok bee o kadar artıda değilsindir. Değilsin dimiBenim tartı korkum kalmadı ama tartı benden ciddi korkuyor olmalı. Üstüme çıkarsa ben bu şişkoyu nasıl tartacağım diye :)
Psikolojik mi bunlarda herkesde bogaz ağrısı öksürüknrmyn de öyle diyor bak :/
Yada geçiş mevsimi ondan böyle oldu millet Allah korusun hepimizi
CanımBen çok kötüyüm bu ara psikolojik olarak. Boğazım ağrıyor ve çok korkuyorum. Sürekli corona semptomlarına bakıyorum. Ağrı kesici grip ilacı falanda içmiyorum corona varsa daha da ilerletiyormus bu ilaçlar. O yüzden bal ve pekmezi biraz abarttım. Bulaşma ihtimalini düşünüyorum sürekli evdeyim ve temizliğe falan baya dikkat ediyorum eşimde gitmedi işe oda evdeydi. Spora gittiğim zamndan bulasmis olabilir mi diye düşünüyorum öylede olsa en son 10 gün önce gittim şimdiye daha ağır olması gerekirdi. Bulaşma ihtimali çok yok aslında ama her ihtimali düşünüyorum gece hiç uyuyamadım vok huzursuzum. Boğaz ağrımi hafifletmek için işe yarayan herşeyi yapacağım. Çok kötüyüm anlayacağınız sürekli ağlamak istiyorum.
Aramıza hoşgeldin canımOkudum cnm .
Yaşım 26
Boyum 1.68
Kilom 76
Evliyim 2 kızım var
Bir tanesi 5 yaşında
Bir tanesi 1 buçuk yaşında
Hedef kilom 67 olmak
Aynen canım, amin.Su ara en gidilmeywcek yerler hastaneler bence ,allah muhtac etmesin
Geçmiş olsun canım. Son zamanlarda çok yoruldun. Biraz dinlen, kendine bak.Ben hic hareket edemiyorum kizlar..biraz bogazim sgriyo gibi..sabahtan atesim var gibi oluyor..bi garip hissediyorum..keyfim yok gibi..bi canim hersey yemek istiyor boyle biskuvi cikolata...bi hic bisi yemek istemiyor
Ben de kaldım böyle12 'de nasıl koşulur ya
Öyle böyle artıda değilim, sağlam artıyım bence.. yakın zamanda tartılmadım. Evde de hep eşofman, tayt giydiğim için anlaşılmıyor ne kadar aldığım ama ama yüzüm bildiğin ay parçası :)Yok bee o kadar artıda değilsindir. Değilsin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?