Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allah başka dert vermesin
Biz hep Mehmet Emre yüzünden kavga ediyoruz ya
Bizim yeni kavgamız koşu bandında kaç ile koşmam gerekir. 12 ile koşuyorum kıyamet kopuyor ya sakatlanırsam diye. Kendisi 14 ile koşuyor ben bir şey demiyorum ama şu an 8 üstü bana bildiğin yasak. Başımın etini yiyor çünkü

12 'de nasıl koşulur ya

Selam kızlar
Hava mükemmel tam yaz havası.. evi temizledim balkonu yıkadım. Koltuğa uzandım, biraz bakayım dedim siteye.. kapı pencere açık bildiğin güneşleniyorum.
bugün regl oldum ve ağrım var biraz. O nedenle spor yapamam muhtemelen. sözde tedaviye başlayacaktım bu ay. Ancak karantinaya başlayabildim bu süreçte neyse önümüzdeki maçlara bakacağız artık..

Psikolojik mi bunlarda herkesde bogaz ağrısı öksürük nrmyn de öyle diyor bak :/
Yada geçiş mevsimi ondan böyle oldu millet Allah korusun hepimizi

Amin canim amin. Su illetide atlatsaydik. Zaten cok düzgün bir psikolojim yoktu. Hepten berbat oldu

Canım
Biraz sakinleşmeye çalışman lazım çünkü gerginlik de vücut direncini düşüren bir şey. Dediğin gibi sporda alsan çoktan belirti olurdu. Koruyucu olması adına çinko içerikli pastiller önerildiğini duymuştum. Vücudun savunması için çinko öneriliyor diye biliyorum.
grip ilaçları Fransız sağlık bakanı yazmıştı ama parasetemol içeren ilaçlar içilebilir demişti. Bu da parol oluyor bizde. Ama ağrı kesici ateş düşürücü parol da boğaz ağrısına iyi gelmez.

Okudum cnm .
Yaşım 26
Boyum 1.68
Kilom 76
Evliyim 2 kızım var
Bir tanesi 5 yaşında
Bir tanesi 1 buçuk yaşında

Hedef kilom 67 olmak
Aramıza hoşgeldin canım

Su ara en gidilmeywcek yerler hastaneler bence ,allah muhtac etmesin
Aynen canım, amin.

Ben hic hareket edemiyorum kizlar..biraz bogazim sgriyo gibi..sabahtan atesim var gibi oluyor..bi garip hissediyorum..keyfim yok gibi..bi canim hersey yemek istiyor boyle biskuvi cikolata...bi hic bisi yemek istemiyor
Geçmiş olsun canım. Son zamanlarda çok yoruldun. Biraz dinlen, kendine bak.

12 'de nasıl koşulur ya
Ben de kaldım böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…